"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Buna fetelor, am ajuns si eu acasa de la eco....un pic suparata ca nu am reusit sa aflam ce este.....ne-a cam speriat un pic bebe ca nu vroia sa se arate la eco transvaginala (si mie una mi-a cam stat respiratia) si a trebuit sa facem eco abdominala dar pana la urma l-am vazut si era tare activ.
La masuratori avem asa:
CRL:56,8 mm
TN:1,2 mm
Diametrul biparetal:19,1mm.
Maine mergem sa facem si dublu testul si costa 120 lei

Alina 12+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Alina felicitari !
Noi sexul bebelinei l-am aflat doar la 22 de saptamani, pana atunci ne-a tinut in suspans ... pana la urma important e sa fie sanatos/sanatoasa !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

'Neata pe la amiaza!

Deja nasteri la odiseea mai-iunie? Chiar ca sunt grabiti copiii din ziua de azi! Mamei ii doresc refacere rapida si bblusi mancaciosi si sanatosi!

R_ocsy, hai ca tu mai ai! Nu te speria acum, da?!

Mergi la inceput

Nu m-am speriat ... doar ca m-au trecut toti fiorii , Carla avea 33 de saptamani si acum asteptam toate cu sufletul la gura , vesti la fel de minunate ca si ziua de astazi si anume ca ea si fetele sunt bine !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Dar ce liniste pe aici , unde sunteti fetelor ? Ati iesit la plmbare daca tot a fost sarbatoare si vreme frumoasa .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Neata fetelor ! Ce mai faceti ? Ieri vad ca am vorbit mai mult singura pe aici .
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si cu vreme insorita .

am un pic de treaba, ne mai auzim .

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata!
rocs_y
sti cum se spune apele linistite sunt adanci!

asa si la odiseea noastra, pregatim evenimente importante!cat despre bb Carlei poti fi linistita ca vor fi bine si mama la fel-e putin mai grea refacerea dupa cezariana!

tu ai grija de tine di de bb din burtica important esste sa treci de 32 saptamani si nu te mai panica-contractiile se mai intampla si din cauza emotiilor!

Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata, bagajele sunt gata, la usa... asteptam cu totii sa vina seara...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Anca : la mine e tocmai invers , cand ma iau contractiile nu sunt nici nervoasa, nici stresata ,nu frig, nu fac efort aproape deloc ... pur si simplu nu au cauza ; momentan am avut 2 episoade , la o distanta de 2 luni intre ele ... asadar , urmatoarele contractii ar trebui sa le am in apropierea datei nasterii ... deci sunt linistita .

Nicoleta : drum bun si sa aveti o vacanta de neuitat . In cazul in care nu ne mai auzim, va doresc Sarbatori fericite !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..am revenir si noi..
ieri am fost plecati pana la sibiu..am primit de la mama la finutul nostru 2 plase mari de hainute.. de azi dimineata ma tot uit la ele..doamne ce mici si dragalase sunt..
nicoleta..drum bun.. sa aveti un paste fericit!!

19 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va doresc de pe acum din suflet sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va bucurati impreuna cu ei de aceasta perioada plina de semnificatii si de credinta!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput