Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi cat fac o pauza ca zi am fost super prinsa cu o groaz ae treburi. Am finalizat cat de cat curateia de primavara ca nu am reusit inainte ed Paste cum trebuie cu vacanta noastra.
Giova vai mortal e Marco auzi la el injectionista . Sa scapati cu nunta sa iti poti lua ce vrei, tare multi bani se duc acolo .Nu am luat de la Next ca mi s-au parut si scumpe si nu am gasit ce vroiam e primavara. I-am luat camasile de la Kiabi si i-a luat Jp de la C&A cam ce ii trebuia de primavara, niste pantaloni, ii plac unii cu spiderman o geaca subtirica si tricouri si bluzite . Vai ce tricouri frumoase si colorate au scos in primava asta daca mergi in Ungaria sa te uiti , au niste culori mortale si au si cu desene si cu Spiderman excelent colorate si pe la10 euro nu 20 ca si in alte magazine. Chiar ma uitam ca nu mai gasesc cu Winnie si alte personaje la marimea de 5-6 ani. Trebuie sa sortez la ange si sa mai cumpar ceva comoda la el ca nu ii mai incap hainele. Sa nu uit sa iti spu ce maaaaare pare Edy in poze pupici la vorbaret .
Ioana ma bucur tare ca ai aparut nu iti face griji cu kg ca scapi de ele. Eu acum pedalez la greu pe bicicleta de camera nu ma las pana nu dau jos 10 kg macar ca mi s-a prezentata ieri al meu sot cu o geaca de la C&A marimea 48 ca mi s-a facut negru cand am vazut-o. Era super frumoasa si material bun dar imi era "putin" larga asa ne-am ca el era suparat ca nu imi place, eu ce marime s-a gandit sa ia azi am mers si am rascolit tot magazinul pana am luat un 44 dar la ei e mai mare decat in,alte mag asa ca....eu ce sa zic de kg ca nu am nici o scuza ca nu sunt gravi. Relaxeaza-te si bucura-te cat mai sai inca linistita.Mai pune-ne poze cu frumosul tau ca tare as vrea sa il vad .
Maraki zi-ne ce ai rez cu aia cu contractul ?
De vacante la Bulgari nici nu itra in discutie la noi nu am bate drumul pana acolo pt cei din Sud mai ales e altceva dar sincer nu prea merita ca am auzit prea multe de rau despre ei de la furat de masini pana la mancare aiurea si cazare rea. Mai bine Croatia, au multe plaje cu nisip si conditii super ok.
Maine ne sosesc niste prietei in vizita , stau la noi we asta , mai am inca de facut curat in camera lui Alain ma dispera cu jucariile lui imprastiate.
T_Ioana spune:
Giova, deci in WE asta sunteti nasi...sau celalalt? Ti-ai gasit tinuta de botez? Doamne ce a crescut Edi, iar Marco e atat de frumos
Iuliana, ma gandeam ca poate in sezon nu se vor face de kko bulgarii, asa ca parintii tai au sansa sa prinda conditii mult mai bune decata facut-o Paula.
Silvia, te inteleg asa de bine cu jucariile, eu am renuntat pe la jumatatea activitatii de sortare ca piciul nu vrea sa se desparta de nimik, asa ca o sa le sortez si sa arunc prostiile cand e el la gradinita. Mai bine ca nu am rasturnat sacii sa-si aminteasca ce jucarii pe unde sunt si sa faca scandal dupa. Sa va distrati furmos in WE cu prietenii.
Eu sunt tare amarata ca m-am diagnosticat cu o conjunctivita. Ma ustura ochii de mor si chiar am in casa betabioptal picaturi (ca ii pun lui Razvan in nas) dar pe prospect scrie "Betabioptal nu se va administra īn timpul sarcinii decāt īn situatiile īn care beneficiul potential matern depaseste riscul potential asupra fatului si numai sub stricta supraveghere medicala". Am intrebat-o si pe pediatra la care l-am dus pe Razvan si a zis ca ea nu poate sa imi spuna concret ce sa fac ca e medic pediatru nu obstretician dar ca este o cantitate infima care in principiu nu trece in sange sa ajunga la bb. Sa vad cand o sa ajunga Cristi acasa poate ma ajuta el cu picaturile ca nu mi-am pus nimik in viata mea in ochi
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 34+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:
azi m-am dus dupa Marco la gradi si acolo mi-au amintit toti ca azi e zi de circ. au primit bilete gratuite la circul din oras, asa ca fuga acasa, sa iau mancare pt. Edi si la circ cu noi. Clau avea o intalnire, asa ca prima ora am stat cu amandoi. dupa pauza a ajuns si Clau si l-am predat pe edi si eu am ramas cu Marco. nu a fost misto, sunt smecheri astia...dau bilete gratuite copiilor in gradinite si pe urma nu mai scapi de el si e musai sa mergi.
Silvia am auzit ca la H&M sunt haine misto de vara, cel putin la bebei. la C&A am fost in Arad, dar nu am vazut cine stie ce. I-am luat geaca si sapca cu Cars din Franta.
spor la treaba si la pedalat.
Ioana nasim in 24 aprilie, cununam, nu botezam.
Nasol cu conjuctivita, nu stiu ce sa zic de picaturi. parca sunt ceva homeopate.
fug la somn, pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
T_Ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Ioana nasim in 24 aprilie, cununam, nu botezam. Nasol cu conjuctivita, nu stiu ce sa zic de picaturi. parca sunt ceva homeopate. fug la somn, pe maine. _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris |
Deh, neuronul meu gravid....stiam ca e vorba de cununie nu de botez dar asa mi-a iesit pasarica. Duminica asta si in 24 aprilie noi mergem la botezuri, poate de asta mi-a iesit asa
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 34+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
cosmi1975 spune:
neata gagici...ce naiba am de ma trezesc cu noaptea in capdar ma simt odihnita...azi merg in activitate la scoala si am niscai treaba
Stefan a facut febra si aseara,,,i am dat alternativ panadol si nurofen si vad ca e ok acum
Giova sa aveti super vreme la nunta...si sa pui aici poze cu rochita sa vedem ,,....ce perle scoate si Mario
TIOANA offf nasol cu conjunctivita...oricum sarcina ta este mare si nu cred sa mai fie o pb in administrarea tratamentului
Toanca bicicleta nu este mica pt pui??pt ca eu i am luat anul trecut lui Stefan si mi se pare mica mica
SIlvi toata ziua faci cate ceva...harnicuto..super ca primesti musafiri
MArAKi ce facusi cu abonamentul???
Paula arata bine hotelul din Bulgaria am vazut pe net...faptul ca ati platit ff putin si au permis sa taie caldura ,apa ca altfel nu se explica...pe mine ma bate gandul sa i fac o surpriza lui gabi ca implineste o frumoasa varsta si sa iau bilete de 1 mai in bulgaria...asa noi 2 fara copii ma risc sa merg
am pus ceva poze in drop......dar e clar ca aparaul asta e varza...mmusai sa mi iau altul dar....cand???
Giova spune:
Neatza!
Desi nu sunt mare amatoare de miel, Cosmi musai sa-mi dai unul ca prea-mi botezi baiatul. Stiu ca esti tot cu gandul la irina, dar al meu e Marco 100%.
Rpochie nu am gasit, azi mai merg sa vad, dar incep sa ma stresez, caci la gabaritul meu nu gasesc nimic sa-mi placa.
Ioana aveti si voi cheltuieli. eu sper sa nu se mai anunte nimic anul asta, caci si asa se duc o groaza de bani pe dintii mei. Mai vrem si vacante si alte cele...ca ma ia cu tremurici.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
paula2003 spune:
Iuliana, poate pana in vara dau cu var intrarea, sau ii trag un glet , parcarea este mica. Sa stii ca au o gradina mare(un parc de cartier bucurestean), frumoasa si 2 piscine ( ale lor). Una cu apa termala pentru adulti si una pentru copii. Gradina arata bine, gazon, copaci, alei (in ultima zi cu ploaie turnau bitum pe alei)
Plaja este un dezatru. Eu cred ca stati la piscina daca prindeti un loc la baldachin
Poate pana in vara au timp sa se aprovizioneze cu mancare de 3*. Au sala de fitnes, biliard, ....au dar nu de nr. stelelor.
Ce mi-a palcut romanul tot roman, a parcat pana in usa hotelului.
Poate o data cu venirea caldurii vine si apa calda si mai cres si ei confortul.
Priveste si tu partea plina a paharului, da vina ca a fost extrasezon la noi si la tine va fi macar de 4* daca nu 5*.
Copii sunt bine, sper sa nu o luam de la capat, imi este si frica sa mai spun ceva de ei. Simt uneori o energie negativa trimisa asupra noastra .
Eu cu otita mea, parca nu aud deloc cu urechea..., am dormit cu usturoi, bandajata...
In rest, mi-am luat liber azi sa compensez macar o zi data colegilor de paste (eu mai cu mot, mi-am facut cerere de concediu de odihna ) Nu am stiut ca vor da liber si am vrut sa fiu in legalitate
Hai ca vreau sa fug la o plimbare ca doar sunt singura acasa. Ma duc sa vad ce bituterii au mai aparut ca sa-mi mai inmultesc colectia
Va pupic si va servesc o cafea buna.
Hai ca fug...
paula2003 spune:
cosmi1975
la plecare ne-au dat un CD cu reclama hotelului, complexului...te doare capul cat de bine l-au facut si ce arata pe acest cd. Nici nu spui ca este unde am fost noi.
Au poduri lasate in paragina pe plaja, alei de acces (scari de coborat) la plaja terminate la 1-2 m de sol, deci nu poti cobora...astea nu sunt de acum, in timp s-au degradat si nu au mai fost remediate din lipsa de bani. Se vede ca au investit dar nu au finalizat, nu au avut bani de sustinere a investitiei.
Ce vreti sa stii, baia super gresia, faianta ultra moderne,lavoar din marmura...si in contrast toate bateriile, suportul de prosoape,suport hartie....ruginite(o combinatie intre lux si produse de bazar ).
Gata, nu va mai descriu ca pana in iunie-iulie au timp sa dea cu var camerele, sa ridice standardul camerelor la nr. de stele si sa gasiti un fat frumos la destinatie .
Prefer Turcia sau Grecia in loc de Bulgaria.
Giova spune:
venit si noi din oras...nu am gasit nimic, mi-am luat o rochita frumoasa de vara de la Flo&Gio. de nunta, nada. eu si mirele mergem in costum de baie...numai asa putem alunga invitatii.
Ieri mi-au luat masina de spalat, azi vroiam sa spal cu mana ceva hainute de-a lui Edi, dar m-au sunat ca e gata...acum deja si-a reluat rolul.
Cosmi stiu mai, l-ai mai incurcat tu pe Marco cu mario, te tachinam doar....trebuie sa-ti platesc si eu cumva pt. 1 aprilie.
_