Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 20
paula2003 spune:
M-am intors din oras. In loc de bijuuri mi-am luat alceva mai intimt. Il dau gata diseara pe sot .
Am vazut si eu multe haine frumoase si pt. mine, dar mai ales pentru copii....dar nu aveam prea multi bani asupra mea (mi-am pierdut cardul si zilele astea imi vine cel noi).
Mai prind eu o zi singura la cumparaturi si vad eu cum ma invart si de ce am mai vazut
Un sfarsit de saptamana placut si vreme frumoasa.
silvi_2005 spune:
Azi chiar am fost harnicuta ca e casa "bec " chiars i camera lui Alain am lustruit-o cum imi place mie, friptura asortata de pui cu iepure e la cuptor asa ca am intarat sa va salut si as va doresc we frumos.
Paula deci ai planuri mari un we frumos sa aveti.
Cosmi ai o energie in tine imi place , eu una sunt astenica tare de la primavara asta .
Va dau reteta de la o mancare care ne place tare si se poate adpata : http://bucataria-sylviei.ro/hachis-parmentier/ Hachis parmentier ii zice, e un strat de carne si piure deasupra la cuptor la toata trupa .
paula2003 spune:
Va invit si pe voi sa faceti la fel
Dupa o vacanta infrigurata, frumoasa merit si eu Asta ca sa fiu in ton cu voi si sa mai radem putin. Gandul meu a fost sa ma rasfat, dar mi-am dat seama ca nu mai am ceva prea bun si mi-am luat. Acum niciodata nu conincide planul de acasa cu ce gasesti in targ .
Eu m-am amuzat sper si voi.
maraki spune:
Hello si de la noi,
Fetelor am scapat de problema contractului Am stat ieri numai in casa si am tot asteptat sa fiu sunata de vodafone, in final m.au sunat seara la 19.00, era o nemtoaica si am inceput Am zis ca trebuie cancel contractul pt ca a fost o neintelegere, tipa nu stiu ce imi spunea, i-am zis ca nu inteleg bine germana si a spus ca ma va suna altcineva. Dupa vreo juma de ora m-a sunat un grec Sa-i dea Dumnezeu sanatate pt ca m-a lasat sa-i povestesc toata tarasenia, cum m-a pacalit colega lor, cum m-a pus sa caut contractul de la telekom ca sa poata copia in contractul ei toate datele lui Giorgos inclusiv pt banca, cum m-a pus sa semnez cu Alexiou ( nu semnatura mea normala ) ca sa se creada ca a semnat Giorgos, cum nu mi.a zis nimic de vodafone pana dupa ce am semnat......m-a inteles grecul, a spus ca nu a procedat corect colega lui si de ea se va ocupa el, si.a cerut scuze pt ea si a spus sa stau linistita ca din momentul in care inchide telefonul, contractul nu mai exista Nu avea voie sa incheie contract din moment ce stia ca eu am altul cu telekom innoit, care va fi in vigoare din luna iulie anul curent A profitat de naivitatea mea...parca eram naibii hipnotizata din moment ce...sa nu radeti!!! cand am semnat contractul nu am vazut ca scria vodafone sus Giorgos cum a ajuns in seara aia acasa, mi.a cerut contractul si imediat mi.a aratat! in fine, bine ca m-a ajutat grecul, sa-i dea Dumnezeu sanatate Sant foarte saritori grecii cand este vorba de unul de-al lor, noi romanii nu santem asa.
Am auzit si eu la stiri ca astazi este Izvorul tamaduirii, deja bagasem masina de spalat, trebuie sa pun si aspiratorul, mancare am facut, prin ferme am colindat...angelo e la bunici, a cerut de dimineata sa mearga la ei, nici nu mancase ca si.a scos hainele si adidasiiA spus ca mananca la iaia (mamaie)si ca papus ( tataie ) are multe culori si vrea acolo
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
da, am aflat si eu mai devreme ca e mare sarbatoare azi. dupa ce am spalat o tura cu masina. Bine ca nu am mai facut nimic prin casa.
Paula e bine venita o astfel de achizitie. sa le porti sanatoasa.
maraki slava domnului ca ai scapat si au reziliat contractul.
Silvia super ideea cu mancarica asta. trebuie sa o incerc si eu, poate tot cu carne de pui, ca sa pape toata lumea.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
paula2003 spune:
Mersi, dar eu nu ma multumesc cu una, cand plec la cumparaturi achizitonez mai multe. De asta merg rar .
Azi am fost mai bine dispuna, dar acum pe seara m-am demoralizat putin. Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu sunt in apele mele. As fi vrut sa mergem in parc, dar a venit ploaia si acum stam in casa. Si-a revenit vremea, dar nu am chef sa mai cobor. Mi-au cerut pe Nemo, este fascinata Alexa de acest film, sunt curioasa ce cuvinte noi invata .
Tocmai luni sau dimineata ( sambata-duminica) pana se trezesc junii sa mai intru. Fug sa le pregatesc cina.