Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 17
toanca spune:
Maraki, eu nu vreau sa te sperii, dar vezi ce scrie in contract; in ce conditii pot rezilia contractul si care ar fi penalitatile aferente
cosmi1975 spune:
acum ne am trezi si ne delectam cu un film tare dragut pe hbo...dupa iesim in parc putin
Maraki eu zic sa iei legatura si sa lamuriti pb
ANA mie imi place sa stau de vorba cu cei mai in varsta...ma atrag ff mult experientele de viata (cum au trecut prin ea)
Miha super ca tin pedepsele ...o sa ai cel mai cuminte baietel
Paula nasol ce povestesti.....bulgarii au avut noroc cu nemtii ca altfel erau vai de ei....poate ne povesteti mai amanuntit...locul unde ati stat....sa fugimeu m am tot uitat zilele astea la tv si nu mi s a parut chiar ieftin sejurul....
cosmi1975 spune:
Toanca asa e...mi am propus sa ma relaxez saptamana asta,sa ma odihnesc ca prea am muncit in ultima perioada....
silvi_2005 spune:
Intru in graba ca sunt in intarziere.
Maraki le-ai dat datele de la cont si acord de prelevare? daca nu stai linistita ca anulezi. Sa zica Giorgos ca tu nu vb germana si nu ai inteles si ii reclama la protectia consumatorului ca te-au fraierit si mintit sa vezi ce rapid scapi de ei.
andiaroro spune:
Maraki suna la o asociatie de prot a consumatorilor si citeste bine contractul....in franta pt orice contract de genul asta e lege ca ai 7 zile sa renunti si nu au ce-ti face, doar ca trebuie sa trimiti scrisoare recomandata ca nu mai vrei ca sa ai proba ca i-ai anuntat...+ ca la astia care vin la tine acasa sunt si mai drastici judecatorii, daca e sa faca pe nebunii si nu vor sa rupa contr ca multi pacalesc oameni batrani....intereseaza-te ca sigur tr sa existe termen de renuntare in germ si mai si ameninta ce te-au pacalit ca sa te convinga sa semnezi ca tu nu intelegi bine germana..aici la o singura chestie nu poti renunta: la ce-ai cumparat la targuri...io nu semnez pana nu sunt sigura 99?99% ca e bine ce fac si si atunci mai am indoieli, dar un exemplar ce semneaza ca dir si io tr sa trimit apoi scrisorile de renuntare...
Mai sunt simpatice babutele, dar io(cum ziceam) m-am trezit brusc intr-o valtoare si nu stiu, daca eu chiar vroiam asta..altfel, atelierele pt copii sigur vor fi simpatice si incep d emiercurea viitoare cuvopsit oua....ca nu au destule borcane de iaurt goale si amanam aia cu buchetul pt cand se strang...asa ca miercurea viitoare incepem cu golitul oualelor si dupa ce le vopsim facem clatite cu continutul
miha-mai mult decat chestiile c copii nu am de gand sa fac
paula-e aiurea ca au fost neseriosi
revin
maraki spune:
Silvi m-au pus sa caut contractul ala cu 50 de euro si au copiat de acolo datele despre cont M-au fraierit rau de tot, o sa il pun pe giorgos sa sune la ei sa le explice totul. In mod normal trebuia sa ma sune o romanca sa confirm datele dar vad ca nu a mai sunat...sunase o nemtoaica si am spus ca nu inteleg bine germana si a zis ca ma v-a suna cineva sa vb romaneste. Am asteptat pana acum....asta a fost pana sa aflu de la giorgos ca santem obligati sa platim doua contracte diferite...sper sa se rezolve....
Ana eu nu ma pot descurca, tot giorgos trebuie sa ne scoata din tot rahatul asta....a si spus cu ironie sa deschid usa la toata lumea si sa dau semnaturi
dupa ce m.au fraierit, s-a mai dus si la toaleta una din ele.....prima data se intampla sa ceara la toaleta cineva strain...cam aiurea....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
a venit, m-a intrebat daca am 1&1 si Telekom...de aici am tras concluzia ca este de la Telekom, a inceput sa prezinte " noua " oferta ca sa ma prosteasca mai bine, eu asa am inteles: este de la Telekom si au o oferta mai bune. deci dupa o Žjuma de ora de vorbit si incheiat contractul, l-a vazut semnat si abea atunci a spus : vodafone Mie nu mi-a trecut prin cap ca santem blocati cu celalalt contract innoit pt iulie 2010, am crezut ca face asta anularea.....vai ce fraiera sant.....vedem cum rezolvam....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bee spune:
Buna fetele.
Repede, repede ca ma alearga copiii.
Maraki, sper sa rezolvi. Hoti mai mari decat la telefonie mai rar (scuze pentru cei ce lucreaza in domeniu, nu-s ei de vina ci "politica firmei"). Io am stat cu niste contracte dezavantajoase multa vreme. SI vorbesc bine romana cu romani. Ii urasc. De luna asta sunt pe cartela, finally! Nu ma mai prind ei cu contract si factura.
Paula, sanatate. Sper sa fie copiii ok. Nu mi-am permis sa-mi dau cu parerea, dar........Io-s fan Bulgaria in sezon, mai in SUd (mult mai in SUd) si mers prin Giurgiu, nu prin Constanta. E mare diferenta. Varna, ce-am vazut eu nu m-a convins, n-ash incerca. Au mai zis astia la TV anii trecuti ca de Paste e cam frig in hoteluri.
Toanca, tu ai zis ca ai bilet la mare in Pomorie, retin eu bine? Sper sa nu fii dezamagita, mai ales ca tu ai fost in locuri mai luxoase gen Trcia, Egipt. Mie POmorie mi s-a parut un fel de MAngalia sau Eforie upgradate. Adica un pic mai ingrijit, mai pt copii, dar mai proletar, plaja neconvingatoare, privelistea idem si in anumite zone cam multe chestii in constructie si nu prea ok. DAr ma gandesc ca ati ales ceva mai luxos, ca si acolo am ochit mai intr-o parte niste complexuri hoteliere faine.
Nu va suparati pe mine ca dau din gura pe subiecte de genul asta. Mie Bulgaria imi place mult, dar nu Varna, ALbena, Nisipurile de Aur. Anul asta nu ne permitem, poate anul viitor.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
toanca spune:
Hello.
Asa cum am promis, aici: http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/?action=view¤t=01042010022.jpg
e poza cu tabloul si aici:http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
alte poze cu Matei...
Bee, da noi in Pomorie vrem sa mergem la un hotel de 5 stele (Balneo hotel) si din cate am inteles e cam singurul de 5 stele; acum, vorba ta sper sa nu fiu dezamagita; stiu ca nu se compara cu Turcia, dar avand in vedere ca plecam si la Disney...bugetul e mai redus.
Maraki, hai ca poate se rezolva; da si tu dai drumul asa la straini in casa? si ii mai lasi si la baie? Nu ti-e teama?
Giova, restul fetelor...pe unde umblati?