Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
cristies spune:
Alexutzzza, merci de reteta. Eu din pacate n-am inteles-o. Poate a descifrat cineva... Si te luam si pe tine la 11 metri daca mai te legi de LP, da?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Cris.mario, la mine e vesnic ceva pe uscator, sau daca nu (putin probabil) e sigur ceva in cosul de spalat. Offfffff.
_
Cresc
cristies spune:
Nik0le, merci de capitol.
Olgavart, mai scrie o data datele tale si ale bebelinei pufulete sa apari si tu pe prima pagina!
_
Cresc
cristies spune:
Va las ca vreau sa fiu gata cu toate pana vine sotul de la serviciu. si va multumesc pentru urari. Si voua un week-end cat mai placut!
_
Cresc
ayanna_xem spune:
Multumim pentru urari Cris_mario, Cristies, Alexutzzza.
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela cristies...vad csa esti si stiu ca tu le cam mananci....salata de cruditati ai prestat....castr...rosii in special....stiu ca...nu-i voie dar oare a incercat cineva? io am mancat doar salata verde... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Sa stii ca io am mancat salata de rosii ca n-am stiut ca n-am voie...chiar de mai multe ori si n-am vazut nici o diferenta la bb.
Acuma sunt in probe cu cafeaua...poftesc de mor dupa cafea si tot fur cate o gurita din cana sotului, dar as bea io din cescuta mea una asa slaba ... nush, ma mai gandesc...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela cristies...vad csa esti si stiu ca tu le cam mananci....salata de cruditati ai prestat....castr...rosii in special....stiu ca...nu-i voie dar oare a incercat cineva? io am mancat doar salata verde... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
castraveti si rosii am mancat,nu am stiut k nu-i voie,dar salata de crudi nu cred k eok,ptr ca are maioneza...zic si eu,nu stiu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
miremia spune:
Hello fetelor!
Mihaela eu am incercat, bine incercat e putin spus ca am mancat vreo 3 zile salata verde cu rosii, catsraveti, ardei si telemea. Acum ca spui tu ca nu ar prea fi voie stau sa ma gandesc daca cele 3 nopti plangacioase nu au fost rezultat al meniului.
Mai spunea cineva de lactate ca nu ar fi ok pt burtica lor? Intreb pt ca eu in ultima vreme mananc 80% lactate, dar vad ca aste nu o deranjeaza.
Astept sa se trezeasca si iesim si noi la plimbare. Nu stiu ce am azi dar imi tot pica ochii in gura, iar daca ma pun langa ea nu pot sa adorm ca imi amintesc una alta si iar vin la calculator.
Mirela fericita de Mara Ioana
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Cris.mario, la mine e vesnic ceva pe uscator, sau daca nu (putin probabil) e sigur ceva in cosul de spalat. Offfffff. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
pai da,si la mine,akm nu sunt ptr k anu am spalat nmk azi,din simpul motiv k azi are bunicul meu un an de cand a murit
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
oani_2002 spune:
Daca imi permiteti, vin la descifrat hieroglife:
Crusta seboreica pielea capului
Rp/Acid salicilic 1g (sau 0,5g)
Vaselina 100g (sau 50g)
DS/ extern, pt pielea capului
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
miremia spune:
Cristies spor la pregatiri si sa aveti un weekend minunat!
Cris_mario mamica harnica. De cate ori te citesc imi amintesc ca mai am ceva de spalat sau de calcat. Chiar nu stiu de unde ai atata energie, eu ma lupt sa calc niste hainute ale bebelinei de 2 zile.
Mirela fericita de Mara Ioana