Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
arwen92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Ioana, ai grija de tine si sa ne anunti cand sa scoatem majoretele Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
aseara am visat ca agitam motatele ptr ioana
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
arwen92 spune:
eu astept sa mi se trezeasca strumful sa-i dau sa pape!
sa va spun ce am patit:MI-AM LUAT TEAPA DE LA PREOT
TREBUIA SA-MI VINA ASTAZI(DUPA 12 ZILE DE LA NASTERE)PTR MOLIFTA SI NU A VENITin cazul asta ce fac?
arwen92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex am pofta de dulce, ma duc sa-mi aduc borcanul cu dulceatza! _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
eu am intrat ieri in cofetarie si am luat 2amandine
nu mai am timp sa fac(momentan)
larisel spune:
CAPITOLUL 11. Spor la
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ioana , bagi sms daca tre sa agitam motzatele! fetelor voi cum dati vigantolul? ca mie mi-a spus pediatra sa-l dau inainte de masa 3 pic intr-o lingurita cu lapte de mama iar unei prietene i-a spus neonatologul sa-i dea dupa masa pe motiv ca fiind uleioasa ramane pe sfarc si nu ajunge in orgsm la BB... voi cum faceti? _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
eu ii dau cate 2 picaturi direct in gurita, inainte de masa si il las sa plescaie un pic.
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)