Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Salutare fetele,
A mai ramas din cafeaua de dimineatza ca am si eu nevoie de o cana mare? Sunt zombi Azi noapte s-a trezit Arthur din ora in ora ca sa pape si sa planga iar de dimi mi-a plans in numeroase reprize. Eu nu am dormit mai deloc, am o gramada de treaba si imi vine sa o iau pe campii cu stegulete rosii
Citesc din urma si revin
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
micki_mica spune:
cristies dr zicea sa scot niste lapte pe care sa i-l dau cu bibe dupa ce suge. dar kiti vad ca prefera sanul. si e destul de greu sa fac asa cum a propus dna dr. el chiar papa cate putin la o masa si cred ca e de la fornaiala (chiar daca il chinui la curatat nasuc). si dupa masa isi suge degetul (suzi nu vrea, neam!). nu e semn ca nu s-a saturat?
faza e ca acum e fornat si cam tuseste si nu as vrea sa il privez de anticorpi. sunt un pic trista cand il vad asa. il tin pe mine, se pare ca aici doarme cel mai bine, mai ales cand stau pe fotoliu.
azi am iesit la plimbare dar m-au zapacit masinle cu praful asta!!!
el e tot pe mine, si eu mor de foame...cred ca il las un pic singur si ma duc sa pap ca simt cum ma sfarsesc.
ma duc sa pap o ciorbita, neam de ciorbareasa ce sunt, si revin
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) si (... povestea nasterii piticului)
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza aaaaa mercik, e o scoala speciala unde va invatza s descifrati scrisurile??? vaselina si acid salicilic descifrasem si io da nu intelegeam cantitatile daca s in grame sau in ce io intentionam sa o duc asa la farmacie sa o prepare ca soto descifrau akl de Yannis |
E speciala scoala unde ne invata sa scriem hieroglifele!
Acum serios...e mai simplu cand stii despre ce-i vorba, ma asteptam sa fie ceva cu ac salicilic, dar nu intotdeauna ma prind. Mama e farmacista si uneori, rar e drept, trimite pacientii inapoi la medic sa "traduca" reteta.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le danyelana, cum se face reeducarea perineului? micki, de ce trebuie sa te mulgi intai si sa-i dai cu bibe, cine ti-a spus? Vad ca in dimineata asta sunt cu intrebarile... o sa citesc mai cu atentie si daca ma lasa "sefa", revin. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Nikole, am fost doar ieri la kine pt reeducare. Ieri mi-a explicat ca va trebui sa lucram toata zona planseului pelvian si abdomenului. M-a consultat si m-a pus sa contract si sa relaxez muschiul vaginului, exercitiu pe care trebuie sa-l repet de mai mult ori pe zi. Imi zicea ca important e ca muschii sa lucreze in sensul bun astfel incat sa nu apara probleme mai tarziu.
Miercuri ma duc iar si iti zic atunci ce am mai facut
pozele mele
Charles Baudelaire
oani_2002 spune:
Asa, acum ce imi amintesc din urma...
danyelana - dupa cum intreba si Nik0le, cum se face reeducarea perineului?
ana_g - 7 ore de somn???!!! Oao!!! Fericito! Si eu vreau...
decenuela - absolut demential jiji! Un mare pt el!
alexutzzza - si eu ma intrebam zilele astea de Ofe si de aylin...vad ca nu mai intra pe la noi. Schimbul 3 nici eu nu prestez, chiar daca uneori mai citesc, ca sa nu-l trezesc pe tati
ioana_fota - sa ne spui cand sa pregatim majoretele, pt ultimul pufulete de la odisee. Nu te stresa, o sa fie bine, o sa vezi
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
onitza spune:
NU reusesc sa tin pasul cu voi....Daniel a fost tare fomist azi, nu stiu ce e cu el, sta o juma de ora la san si dupa o juma de ora urla ca mai vrea. Inainte manca la o ora acum vad ca vrea mai repede...o fi vreun puseu de crestere???? In stilul asta eu nu mai rezist mult psihic... NIci nu poate dormi cat e de agitat....treaba apuc sa fac printre urlaturile lui, vai de steaua mea. Maine plecam in provincie pt prima data in formula de 4, la bunici sa mai respiram aer curat. Abia astept!
onitza spune:
Aha....uitandu-ma la primul mesaj de pe pagina vad ca si Danyelana e sora de suferinta cu mine. Rezista mami, ce sa facem? Evita vizitele in perioada asta, pe mine m-ar termina sa imi vina cineva acum.....am reusit sa fac curatenie, insa "plang" rufele pe fotoliu.
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
o luna??????????/......cu respect .....io am stat 6 zile si ziceam ca o iau reazna fetele ce ziceti de poza lui jiji....dupa un kk sanatos.... jiji ranjind sa vad daca am reusit Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Ce satisfacut e jiji
pozele mele
Charles Baudelaire
onitza spune:
Doamne ce dragalas e jiji, m-am topit!!!!!!!!!!!!!!!! Mi se pare ca seamana la falcute si gusita cu tzunami=ul meu.