Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 15
clodyac spune:
ganesha de abia acum am vazut mesajul tau este frumos in galati dar eu nu reusesc sa ies mereu pt ca nu pot fizic vb trebuie sa cobor de la 4 si cu razvan si cu carutul si daca eu nu dorm noptile iti dai seama sunt mamaliga plouata te pup si iti doresc putere
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
bettyR spune:
ganesha, si pe mine ma doare burta cand port ceva stramt, imi mai iau chiloti cu burtiera ca am ramas cu burta. Nu stiu de ce. De ce nu dormi cu Amir in pat si gata, eu asa dorm cu Alexandra si e liniste, dormim amandoua.
clodya, de la dureri de burta mai pot plange copiii noaptea, si nu trece cu nurofen, eventual ii poate durea mai tare ca e destul de tare pentru stomacelul lor. Incearca sa ii dai ceva pentru burtica, ceai de colici noaptea. Dar pot sa planga pur si simplu cum a plans si Andreea mea 2 ani si nu cred ca a durut-o burta atata timp, tot asa urla de trezea blocul si ne plimbam cu ea pe rand cu sotul in brate.
clodyac spune:
bettyr nu cred nici eu ca il doare ceva pt ca ii cunosc plansul pur si simplu plange si se pare ca asa am fost si eu mica se plimba mama noaptea cu mine si dupa pleca in tura de noapte offff fetelor fac crize de nervi ce mai dar sa dea dumnezeu sa fim sanatosi ca in rest ....
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
andata spune:
alynta, ms de informatie, e buna intarirea . Si eu mi-am dorit fata dupa ce am avut baiatul. Ma gandeam doar la rochite si fundite iar acum Sandra ma dispera cand merg cu ea sa isi cumpere de imbracat. Ii plac lucruri care mie nu imi plac sau care "se poarta" si au si colegele ei. Brrrrrr... dragalasul de Matei si MAMA lui
Anda,
LauraO, cred ca toti micutii iubiti sunt un pic alintati si tare bine e sa fie asa. Uneori ma deranjeaza ca Ioana urla cand ies eu, dar ma simt si bine in acelasi timp. Timpul trece atat de repede si dulcea dependenta de acum se va transforma curand in independenta... Tare frumoasa e expresia cu copilul (nonsoldatul)
Anda, Roxi, am vazut doua minunate printese rozalii.
Lauraa, o fi stiut May ca esti obosita de la ore si de la curatenie si a vrut sa te lase sa te odihnesti
Cristina, e o scumpete Alesia si ii sta fantastic de bine in portocaliu. Totusi, poza mea preferata ramane cea in costum de tarancuta, pup-o mama pe ea
Andreea, important e ca se iubesc fratii. Si mi-ai dat o idee excelenta, o sa "reciclez" si eu o cutie
Maria, bine ca va plimbati. Darius primeaza in fata celorlate treburi, asa ca e foarte bine ca stati atat pe afara. Bv voua. Dar poate pui si ceva pozici de afara, din plimbarile voastre. Aaa, sigur pe viitor strig daca mai este frig, se pare ca ajunge mai repede caldura daca o trimiti tu!
Cristina, creste fata, devine independenta
Ramona, cu placere pt pontul cu ceaiul. Foarte urat din partea prietenei tale, lucruri de astea nu se fac. Dar daca spui ca iti e prietena, probabil ar fi facut la fel daca avea acces si la celelalte poze. Zilele acestea imi fac si eu cont pe flickr, abia astept sa te adaug prietena, ms mult pt incredere
Trimit acum ca mandra urla si revin cand pot.
Pup stupul si urez multe lunite fericite inainte sarbatoritilor.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
alynta27 spune:
Salutare!
Azi am o stare buna! Sa vedeti ce draguti se fac copii pe zi ce trece!
Parca uitam de toate relele!
Andata fetele sunt cochete, dar si baietii.. Cred ca important ca mama de fata este sa nu-i cumperi si "coarne"! Eu una am o oroare de mamele de fete care sunt prea permisive...Ma explic! Soacra mea ia bagat vopsea cumnatei din clasa a6a, in a7a se machia! La liceu isi schimba la luna culuarea din par! In a opta avea 3 gauri intr-o ureche, plus toale peste toale...parca prea multe! Si sincer nu am observat ca a "ferict-o" atat de mult dandu-i toate astea... A suferit din dragoste, fata e emancipata! Acum e studenta in anul 1 si o mare "pretioasa"!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ganesha spune:
neatza fetelor,
prezent si eu cu minunea pe picioare si cafelutza la capul patului, e fara cofeina dar macar are miros
Clody...of baietii astia ai nostri, i-am promis lu fiu'meu ca o sa am eu grija sa-l trezesc dimineata cand o fi mai mare si o sa vrea sa doarma. De ce nu mai apelezi la mama sau soacra, macar in week-end-uri, macar odata la doua saptamani, ca si o dupa-amiaza daca dormi, se simte. Sa vezi cum e sa stai intr-o tara straina si sa nu ai pe absolut nimeni. Te inteleg perfect cu carutul, trebuie sa fi super musculos ca sa cobori si sa urci 4 etaje cu copilul in carut. Dar pe de alta parte cred ca te oboseste si mai mult statul in casa cu el, afara ar obosi mai bine si te-ai mai relaxa si tu la aer. Poate gasesti o solutie sa lasi carutul la parterul blocului sau sa te ajute sotul sau o vecina sa cobori si sa urci. Noi avem noroc ca stam intr-o vila cu portar si nu-l mai urc sus, noi stam la 2 dar tot mi se pare prea greu sa-l mai urc sus.
bettyR... pai cu mine in pat doarme bestiutza, si se trezeste din ora in ora si-mi trage la picioare si capuri in ficatzi si in sani, de m-a tabacit bine si tot cu mine in pat urla. Spun urla pt ca nici la el nu e plans de durere, nu are nici o lacrima, cand il doare ceva stiu imediat dupa tonalitatea plansului.
Cand s-a nascut Amir spuneam ca at cand DD a facut imparteala bebelusilor, la noi s-a nimerit copil frumos, acum mai adaug ca s-a nimerit si copil obraznic, asta este au venit la pachet calitatile
http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/AmirLa9Luni#
philip spune:
fetelor, N a cazut in cap. aseara eram afara cu sotul, el in carut, am intrat in casa sa iau o jucarie si el ca sarpele a iesit de acolo si drept in cap. pe ciment. a plans, i-am pus gheata. acum are un soi de cucui si julit. ce-am mai plans si eu. s-a manifestat ok aseara, nu voma, ameteli etc. azi am sunat la medic sa vedem daca ne spune sa-l ducem sa-l cerceteze si el
nicuratze spune:
Multumim mult pentru aprecierile grasutei mele.
PHILIP,aoleu,bietul Nicholas,sper sa fie totul bine.
(v-am admirat si pozele,a crescut mare seniorul tau )
ANDATA,mersi,,dar am vreo 88 cm pe talie ( nu stiu cum faci sa raspunzi la fiecare in parte )
MARIA,CRISTINA,IOANA,BETTY,CLODY,LAURRA,MARI,GANESHA,ALYNTA,NARCISICA si toate fetele
Am vazut si pe Ruxandra,ce mare a crescut si frumoasa.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
miruta spune:
Intram si noi sa va mai salutam!
V-am citit ,ma destind cu voi dar mai greu cu scrisul.eu trec printr-o perioada destul de nasoala psihic,sunt foarte obosita si irascibila,sper sa nu o dau in depresie postnatala tocmai acum.
Antonia e bine,creste si ma uimeste pe zi ce trece,e o dulce si o frumoasa.
Felicitam si noi toti puiutii pentru progrese.Am vazut puiutii frumosi foc si au crescut asa de mult.
Iesim si noi mai des acum afara si Antoniei ii place la nebunie in parc la leagan,tobogan,caluti.
In rest...mananca bine,doarme foarte bine,a inceput sa aiba si nopti in care se culca la 21.30 (asta-i ora noastra de culcare) si se mai trezeste la 7 dimi.Am terminat cu tzitzi usor atat pt ea ,cat si pt mn,pur si simplu a supt din ce in ce mai putin pana nu a mai vrut.
Va pupam,sper sa reusesc sa va scriu mai des!
maria_bunica spune:
Buna fetele!
La noi tot ploios azi,asa ca suntem in casa..
"La multe lunite inainte"!,Mihnea Stefan
Cristina...Darius bea ziua apa(40-60 ml)din canuta cu cioc!Poti incerca sa ii dai cate putin laptic si ziua din acelasi recipient de unde bea si lichidele!
Ramonaiani...si eu il culc pe Darius intre 21-22,si eu adorm langa el la scurt timp,ca nu stiu ce imi ofera noaptea...asa ca prind si eu cateva ore bune de somn pana la prima trezire!Darius sta cu tati cat merg eu la serviciu,si se impaca super bine amandoi!
Ioana..si Darius ma musca,dar nu de san acum..ci de buza,de mana ,de umar...nu stiu ce sfat sa iti dau ca nu ma baga nici pe mine in seama..eu zic ca nu e voie,ca ma doare..etc.el rade si isi vede de ale lui.Sper sa gasesti o solutie cat mai repede si sa poti continua sa ii dau san!
Ertina..ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca Athina a fost cumintica!
Ganesha..parca te si vedeam in patut cu Amir..hahaha,exact ca intr-un video care l-a pus Carla acum ceva timp cu un tatic!Ma bucur sa aud ca te-ai mai relaxat cu mancarea..vei vedea ca va fi bine daca continui asa!
Laurraa..asa e,ma deconectez la munca,dar numai cu gandul la el sunt si sunt disperata sa ajung mai repede acasa!
Intru sa vb cu mama,revin cu restul maine
Va pupam pe toate si o noapte linistita!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2