America (195)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hahaha, doris, da, si o cutie cu bomboane de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL Buflea, chiar ca toate ti se intimpla numai tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Liris alea sunt chestii exagerate!!! au timp toata viata sa tot invete...La 2 ani Ralu stia sa se joace nu stia absolut nimic de litere si mai si zicea ca o cheama Oto . Stai linistita.

Ramona atunci al nostru este feciorul tau!!! dar ce faceti voi la chinese classes?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina - matematica fara lacrimi si vaicareli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buflea poti sa il inviti la o sesiune de shopping! (lenjerie intima:)))

Aidan nu spune mai nimic cu directie la varsta de 14 luni, nici macar mama:((( cred ca v-am mai spus.
Azi ma uitam pe camera web la gradi si il vedeam cu da roata la masuta si isi alege mancare (ce ii place lui mai mult) din farfuriile colegilor:)))Acasa nu vrea sa se atinga de nimic, cand il pun la masa parca il pun pe ace, scuipa tot sau arunca pe jos si la gradi rade tot.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Corina - matematica fara lacrimi si vaicareli.

Lume multa, oameni putini

Eu m am gandit ca v ati apucat de chineza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Buflea poti sa il inviti la o sesiune de shopping! (lenjerie intima:)))

Aidan nu spune mai nimic cu directie la varsta de 14 luni, nici macar mama:((( cred ca v-am mai spus.
Azi ma uitam pe camera web la gradi si il vedeam cu da roata la masuta si isi alege mancare (ce ii place lui mai mult) din farfuriile colegilor:)))Acasa nu vrea sa se atinga de nimic, cand il pun la masa parca il pun pe ace, scuipa tot sau arunca pe jos si la gradi rade tot.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Ha ha, pai pune mancarea lui dar in farfuria ta si poate face ca si cu colegutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Fetelor,voi chiar nu ati venit in state cu alcool din romania?????Nimeni numi raspunde daca pot aduce sau nu?

28+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu am prieteni popo. Sintem buddies, avem regula nu ne spunem chestii sexuale dar nici nu ne masam in lunch time.
Miere, ce ma enervau astia care se bagau in farfuria lu fiu-meu, i-am dat voie sa-i altoiasca dupa caz:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, daca e asa, apoi nu prea o sa aiba succes, fi-miu e super inalt pt varsta lui si destul de infipt:))

Acum vorbind serios, nici mie nu prea imi convine sa bage boticul in alte farfurii, cum crezi ca s-au legat toate bubele rele de fundul lui?

Dar....cred ca e chestie de supravietuire...in prima zi cand l-am dus acolo, i-a furat un baietel canuta cu lapte. de atunci Aidan o tine numa intre picioare, o scoate cand trebe si atat, o pune la loc. Tot in prima zi, i-a furat unul mancare din farfurie, fi-miu destept, si-a mutat farfuria intr-un loc unde nu ajungea baietelul respectiv.
Asa ca se poate si prin metode mai pasnice:))

Mergi la inceput