America (195)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Holy-moley Pioneer Woman:
http://content.usatoday.com/communities/entertainment/post/2010/03/pioneer-woman-blog-turns-int-reese-witherspoon-movie/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Miereamara, nu ai nevoie de carseat in taxi.

Noua nu ne-au cerut acte pentru Remus de cate ori am zburat within US.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, si la noi au sah...si sotu cica il invatam noi acasa...ca amandoi suntem jucatori...dar ma chinui de 2 ani si abia stie sa mute piesele, inca nu putem juca o partida...Si asta din cauza ca nu ne facem timp...ca lui ii place!!!
Programul cu poduri suna si mai interesant!!!! Cat costa la voi???

NewMami, masa de hockey e un succes, si nu numai pentru copiii, dar mereu cand avem musafiri joaca si taticii. Singura pb este ca atunci cand pierde David e tragedie.
Cu lego, inafara de orice lego e pe piata, noi avem cuburi (cu care se joaca si acum), k'nex, magnetics, zoobs, struts (parca asa se numesc)...
Ds-ul e o super jucarie, doar ca (in cazul nostru) creaza dependenta

Corinadana, inseamna ca si scoala voastra e deosebita...Aici scolile publice nu ofera mai nici o extr-activitate...
Iar David la science face altceva (habitatul animalelor, geografie, recycling)...nu mindstorm legos...(poate or face in clase avansate...dar nu as crede...). In plus de asta, programul dureaza 90 de minute, sunt 6 copii in clasa, in cate 2 grupuri...si fac un basic de programare...

Azi mi-am facut si eu in sfarsit timp sa ajung la dr...care m-a dat repede afara pe usa, ca cica nu am nici un medical history, nu iau medicamente, sunt sanatoasa...dar m-a trimis la lab. sa vedem daca nu se ascunde ceva...
Si la dermatolog pentru pistruii, alunitele si petele de pe corp.
A fost cineva la dermatolog pentru scoatede de alunite?? Care e procedeul?? Fac biopsie intai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da! Sanziana scoala asta este magnet ofera fff multe: science (fizica, robotica, biologie- studiaza insecte, computer class- fiecare copil cu computerul in fata, despre planete), muzica, desen, fitness ptr cl. a 4 si a 5.
Dar pana la urma totul se reduce la teacher ul de la catedra...Ca daca Ralu nu face aproape nimic academic cu ce ma incalzesc toate alea?! middle school este dupa colt si acolo nu din alea ii testeaza...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Sinzi, engineering este $120 pentru 8 sesiuni de o ora fiecare. La robotics este tot atita pentru 5 sesiuni de doua ore. In schimb pe ala l-au pus simbata la prinz! Daca ii pun ceva si simbata in mijlocul zilei deja nu mai avem timp pentru noi. Ca duminica are tenis dimineata si apoi chinese school.
Acum daca nu mai e cursul de legos mi-a aratat ca este unul de movie making.
V-am spus ca ia si cooking classes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sinzi cred ca ti-am mai zis si atunci cand ai intrebat, eu am mers la dermatolog pt un control de rutina si m-am trezit cu 3 alunite excizate din care doua au fost trimise la examen.

Ti le excizeaza pe loc, cu anestezie locala, nu am simtit nimic, le decupeaza practic cu lama.

Si eu tb sa merg, mi se pare ca una s-a refacut.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

voi pe mine ma ingroziti pur si simplu. copiii vostri stiu literele si ciferle la nici 2 ani, sa faca inmultiri la vreo 5. au activitati care deja nu se mai pot numara de multe ce sunt. cam ce mai invata copiii pe la 10 ani, 12-13? ecuatii cu derivate partiale? waw.

Sinziana eu mi-am scos muuulte alunite. nu aici in US dar in Olanda. aveam cteva complet inestetice pe fata inca ... dermatologul le studiaza, decide dc arata suspect. mie mi le-au scos in scopuri estetice. desi ma ca dureau, le raneam mereu in diverse ocazii. ptr mine a fost o ususrare. dupa ce le scoteau le trimiteau la biopsie si-mi dadeau rezultul.

btw. eu de cind stau pe aici am facut ceva pistrui. care-s cele mai bune sunscreenuri ptr adulti, ptr copii. Robert ma mosteneste la tenul alb si are deja citeva alunite. :(

si inca ceva, despre wart removals ce stiti. am un wart plantar si l-as trata singura. stiu ca asta e ca am mai avut exact asa acu vreo 12 ani. m-au tratat pe viu la spitalul studentesc ...

Mergi la inceput

Liris, ai mei nu sint atit de avansati. Nici pe departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Liris cumpara freeze something de la farmacie otc. Merge super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, am evenimente noi de pe frontul americano-german .

Mi-a cerut prietenia un ... poponaut .
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, adica exemplarele alea germane imi spun "sarut mana" dar in schimb am un coleg poponaut care se poarta asa foarte dragut. Cred ca are nevoie de mine, ca mi-a marturisit ca are compania lui proprie si isi face singur contabilitatea si m-a tot intrebat diverse chestii ... in fine, nu ma dernajeaza sa ii spun din intelepciunea mea contabila (), dar acum ne tachinam asa ... ne purtam asa ca doua fetite care abia s-au imprietenit.
Ah ! si arata si asta atat de bineeee, ca stiti voi cum sunt ei/ele - foarte ingrijite, miroase frumos, este foarte trandy si e si dragut la fata ... interesant este ca n-am mai schimbat asa bezele de cand eram la gradinita si nici nu prea stiu cum sa ma comport. De ex acum a venit asa foarte amical si mi-a facut un masaj la ceafa - WTF ?
Eu cum sa ii intorc gesturile astea, sa ii aduc maine flori ?

Mergi la inceput