America (195)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Daca se intoarce in Romania, sa se uite la re-entry permit ( ii da posibilitatea sa stea 2 ani in afara SUA, fara sa isi piarda GC).

Nu situ ce sa zic, e foarte greu cu slujbele in perioada asta - eu mi-am cautat 6 luni, am scoala facuta aici (si colegiu si masterat), si nimic. Eu ma intorc la scoala, slava domnului ca mai am pentru ce.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La mine a fost f ciudat cu jobul, am cautat joburi gen vanzatoare luni in sir, pt ca voiam ceva part time sau night time, ca sa pot sta cu Aidan mai mult timp acasa si ...nimic, nu m-a sunat absolut nimeni. Apoi cand am inceput sa aplic pt joburi mai serioase, in maxim doua luni am avut doua interviuri, ambele finalizate cu oferta de job.
Cred ca sunt foarte multi aplicanti pt joburi necalificate sau cel putin asta a fost experienta mea, am aplicat la zeci de magazine si nici macar un telefon, mi s-a parut la timpul respectiv foarte nasol, am fost debusolata pt ca mi-am inchipuit ca genul acesta de joburi se gasesc pe toate drumurile.

Insa Miami este un oras f mare si probabil si destul de scump, nu se compara cu oraselul in care stau eu (noi avem un singur mall)poate ea are sanse mai mari sa gaseasca ceva, desi...nu stiu cum ar putea supravietui dintr-un salariu de vanzatoare, altceva este cand vin doua salarii in casa.

Nanny este o solutie destul de buna, se plateste mai bine decat la walmart, eu plateam cu 10 dolari pe ora, 100/zi fata care a stat cu Aidan cand a fost bolnav.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Clara: ti-am trimis mesaj privat.

mai spune-i sa caute acolo la ea in oras caregiver la batrini. aici e afacerea romanilor. sa caute toate bisericile de romani din oras si sa vorbeasca cu peotul sau pastorul.
pt cererea unui job te ajuta romanul. mai greu daca ceri de pomana!de plecat inapoi in Romania nu cred ca e plauzibil! daca nu reuseste acum, nu poate in 9 luni sa sa reintoarca! nici bani de bilet de intors nu poti stringe in Romania in 9 luni. doar sa te tina cineva in spate! nu trebuie sa ia somas sau bonuri de mincare. pe cineva au refuzat la cetatenie din cauza asta (o batrinica). cineva a invatat-o sa faca asa si ea nu a stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mie tot nu-mi vine sa cred ca un om atat de viteaz, de puternic, un om ca bradul a putut sa moara. Toata ziua am refuzat sa cred ca a murit Mile Carpenisan. Pt mine el si Adelin Petrisor sunt cei mai curajosi, viteji oameni, jurnalistii adevarati. Ma uit la stiri si nu-mi vine sa cred ca in afara de Antena 1, nu am vazut anuntata moartea lui nici pe Antena 3 (e stire de final, cand el a fost jurnalist 10 ani pt antena) si la tvr nu e deloc stire. Imposibil. Toata lumea, cei de varsta mea il cunosc pe Mile. Nu pot sa cred ce a ajuns presa din Ro.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Doamne, mai Carmen, ce tristete. Nici mie nu-mi vine sa cred ca a murit. Da' oare nu o fii simtit ca-i ceva in neregula de a stat pina in ultimul moment? Doamne fereste!!! Ce pacat!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Este prezentatorul acela mai solid? Pe la 30 si ceva. Cel care prezenta de peste tot locul?
Dar ce s a intamplat???

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Cica a dat in septicemie de la un furuncul si apoi situatia a luat-o razna, a intrat in coma si apoi infarct. Doamne fereste. Da, e prezentatorul de care spui, care a transmis de pe front, din Indonezia, de la tsunami.
O tragedie, ce sa mai. Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aoleuuuuuuuuu si ce tanar era... Si ce curajos a fost baiatul ala. Dumnezeu sa l odihneasca.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Din descriere pare sa fi avut o versiune de celulitis. Din pacate infectiile bacteriale sunt foarte periculoase pentru ca daca nu sunt tratate serios si agresiv pot sa dea in septicemie usor. Am trecut recent prin ceva de genul asta si am fost speriata de moarte ... si totul a inceput de la un cos la nas ...

Sa-i fie tarana usoara!

-- Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Ce pacat ...dar asa este ...sunt unele bacterii tare periculoase. Stiu doua cazuri care de la o intepatura in picior au fost la un pas de a ramane fara picior. Desi doctorii au tratat infectia local si intern dupa un timp rabufnea din nou. Dumnezeu sa-l ierte. Cred ca era un om deosebit.
"As vrea sa fiu un om de zapada" scria pe blogul lui.

Mergi la inceput