America (195)
Raspunsuri - Pagina 20
sinzi_ana spune:
Carmen, am retinut ca sotul tau a lucrat pe nave comeriale?? Unde a facut facultatea? (si al meu e in acelasi domeniu)
Carmenbr spune:
Sanzi, tu esti indragostita! Eu ti-am mai zis tie cand poveteai ca sotul tau lucreaza in domeniul maritim la inceput, ca si al meu tot in acelasi domeniu se invarte. Dar atunci nu m-ai bagat in seama, nu iti placeau ochii mei!
Da, Catalin a terminat institutul de marina din Constanta, a lucrat pt o firma din israel in ultimii 5 ani inainte sa emigram, a fost pe vapoare de transport marfa (parca comerciale se numesc cele de calatori, habar nu am, sunt pe din-afara ), iar acum lucreaza in domeniu in portul Long Beach la o companie de transport maritim.
Hai sa ii punem in contact, ca parca vad ca au cel putin cunostinte comune, daca nu se cunosc. E putin diferenta de varsta (al meu e batran, are 40 ani), dar ceva-ceva sigur gasesc ei!
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr (al meu e batran, are 40 ani), dar ceva-ceva sigur gasesc ei! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! Hai mai Carmen... |
Carmenbr spune:
Pai mai Ramona, fata de tineretea lor, noi suntem batrani, mai mult barbatu-meu decat eu! ca eu nu recunosc!
Carmenbr spune:
pai tu crezi ca eu vorbesc serios despre asta? Nu, ca mi-e frica!
Dar despre barbatu-meu mi-e usor sa spun ca imbatraneste!
ocebine spune:
Io nu poci sa ma pling ca al meu e mai tinar ca mine
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."