Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

eu le cumpar la pitici branzica proaspata de vaca, sub forma de cuburi, asa ca untul, de la sanlacta. le iau din aia grasa, ca este si degresata, dar am inceput asa si lor le place tare mult. o amestec fie cu gris si le dau la pranz, fie cu banana si le dau dimineata.

observati va rog ca am editat si noi semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

neata , sunt zombi
nu-s ce are Izabella nu a dormit bine azi noapte si s-a trezit la 7 dmineata , acuma maraie in patut de numa , cred ca si pe ea o deranjeaza gingiile , am un somn
legat de urechiuse , eu am mai zis ca de aia ne par mari ptr ca , cresc si ele si a mea nu are parut mult se vad numai urechile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata ici la pitici si la mamici

uka salvadore de lista

herastrau careva azi la pranz ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza
ANCO multumim de cafeluta,tare haioasa ai fost cu lipa-lipa,imi pare rau ca trebuie sa cobori atatea scari dar na pt puii nostri facem orice
DANUKA bine ai venit ,sper sa treaca durerea de dintisori a Izabelei
MAMIDEANDREI ce mancacios ai tu acolo,al meu abia papa 100gr
KAWAICHAN ma bucur ca sunteti bine,sa ne spui ce v-ati cumparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

merci
ce de bebelusi faini aveti voi toate
si am observat ca v-ati recapatat silueta , numa eu parca-s gravida inca odata

Mergi la inceput

I-am scris pm lui Marius sa ne dea listuta inapoi ca noua ne este aproape imposibil sa o refacem caci suntem ocupate cu bebici.Multumesc MONIS de pm,sper sa dea roade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Azi iesim!!!
Intrebare: cum imbracam pui??

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,

cafea cafea...multa cafea tuturor doritoarelor, fara iconita insa ca mi se blocheaza scarbul de calculator daca deschid fereastra
sa va povestesc o zi de rahat, adica ieri. am facut filmulet cu craiasa zapezii 2 si am vrut ca incarc pe picasa, care picasa nu mai are spatiu disponibil, am facut alt cont...toata ziua m-am chinuit...nu a mers. acum incerc din nou pe alta adresa, incarca de doua ore i a ajuns la 19%. plus de asta ieri am facut si eu ce a facut uka, cu copi peist de la un capitol mai vechi....si da-i si lupta...si am refacut fara liniile alea...am adaugat ce trebuia...si la luna septembrie cand am ajuns (incepusem de jos in sus, mai aveam un picut) s-a blocat scarbetul de calculator. m-a luat cu tremurat de nervi si m-am bagat la somn.
azi ma duc sa imi fac pasaport si dupa amiaza plec la soacra-mea. acum imi pare rau ca plec ca vine uka, si eu as fi iesit in titan, desi e la mama dracului de mine, dar il stiu foarte bine ca am copilarit pe acolo....asta e, te vad la vara cand vin io la mare.
si daca cumva se blocheaza cand trimit acest mesaj nici ca va mai scriu pana nu imi ia sotz computador nou.

pup

ps: cu toate astea am dat ieri clik pe la toate plantatiile pe care le stiam

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza buna

La noi e superb azi.Razvi e pe cale sa adoarma,intre timp bag o curatenie in balcon si apoi mergem dupa Alex la mama

Anco,baga-te pe mess,sa vb,poate ne vedem azi

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata,

cafea cafea...multa cafea tuturor doritoarelor, fara iconita insa ca mi se blocheaza scarbul de calculator daca deschid fereastra
sa va povestesc o zi de rahat, adica ieri. am facut filmulet cu craiasa zapezii 2 si am vrut ca incarc pe picasa, care picasa nu mai are spatiu disponibil, am facut alt cont...toata ziua m-am chinuit...nu a mers. acum incerc din nou pe alta adresa, incarca de doua ore i a ajuns la 19%. plus de asta ieri am facut si eu ce a facut uka, cu copi peist de la un capitol mai vechi....si da-i si lupta...si am refacut fara liniile alea...am adaugat ce trebuia...si la luna septembrie cand am ajuns (incepusem de jos in sus, mai aveam un picut) s-a blocat scarbetul de calculator. m-a luat cu tremurat de nervi si m-am bagat la somn.
azi ma duc sa imi fac pasaport si dupa amiaza plec la soacra-mea. acum imi pare rau ca plec ca vine uka, si eu as fi iesit in titan, desi e la mama dracului de mine, dar il stiu foarte bine ca am copilarit pe acolo....asta e, te vad la vara cand vin io la mare.
si daca cumva se blocheaza cand trimit acest mesaj nici ca va mai scriu pana nu imi ia sotz computador nou.

pup

ps: cu toate astea am dat ieri clik pe la toate plantatiile pe care le stiam

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

TECHILA multumim de voturi(cealalta plantatie e a unei prietene care vine la mine si da linkul),imi pare rau de ziua proasta si de scarbul de calculator care te enerveaza.Apropo de pasapoarte iti faci biometric?cica dureaza o luna pana iti vine(sau mai putin ca esti in bucuresti) si costa vreo 260 ron.Si eu trebuie sa-mi fac si mie si la pitic,dar cred ca de marti incolo ma duc

Mergi la inceput