Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 7
suede spune:
Neata fetele,
Mada va pupam dulce,multumim de urari.
Ce face Iri,ceva patanii noi?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
suede spune:
Eu zic sa facem greva...
Sa ne dea lista inapoi!!!Sa ne dea lista inapoi!!!...
Sa ne dea lista inapoi!
Poze
happy_uka spune:
Neata!!
Techila uof ce zi ai avut si tu... naspa moment, schimba laptopu maaai
Am dormit oribil... Ooof, cate griji are o mama mai mai... Aseara baitza la bebe ioc, facut acum dimineata la 9 si doarme fata mea de o ora jumate . Ia sa incercati si voi. Ma simt cam aiurea ca ii dau tot programul peste cap.. da aseara pe sotz l-a pocnit o idee de afaceri chiar in ceafa si trebuia sa merge sa discute... uof am si io 2 copii mici-mici
Sper sa faca mumos mandra la drum... va stresez, stiu, ignorati-ma.. Da sunt asa, cu inima stransa ca n-o sa se simta bine 3 zile in alta casa... Dar lasa ca o sa fie bine !
Mai.. am o verisoara.. A pierdut vreo 2 sarcini, 2 le-a intrerupt pe motiv de SD, acum este iar insarcinata in 13 saptamani si se vede pliul nucal f mare la echo, azi merge la Iosup. Atat de nedrept este... e o tipa super inimoasa si dragutza, mare iubitoare de copii, mereu cu lacrimi in ochi cand vede un bebe, o adora pe Carina.. De ce i se intampla asa ceva? E distrusa saracutza... Are spre 40 de ani, se cam resemnase... Of ce rau imi pare!!! E foarte trist, mai ales ca stiu acum cat de minunat este sa fii mama, ar trebui ca nicio femeie sa nu fie privata de asa ceva.. spunea asta si hepi la un moment dat... Doamne ajuta sa fie bine pana la urma cu verisoara mea!!!!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
suede spune:
Uka ce rau imi pare ca voi veniti la Bucuresti si o sa fiti asa aproape de noi,iar noi nu putem iesi afara .
O sa vina si pe la noi in vizita ai mei parinti,ce bine!!
Imi pare rau pentru verisoara ta, sa fie bine!
Poze
Lali_mete spune:
Neatza gagici,ce faceti voi? Ati fugeat deja prin parcui? E asa frumos afara,si eu am atata treaba Il trimit pe sotz cu piciu la plimbare si eu ma bag la spalat,frecat,curatat,ca are numa 55 mp apartamentul dar imi ia mai mult decat casa parintilor,care e mai mare,la curatat.
Va pup,diseara suntem iar singurei asa ca recuperez tot,tot...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
suede spune:
Bravo Lali,
Te-ai trezit hotarata pe treaba!
Poze
mary_07 spune:
Am terminat cu smotruiala,Razvi sa semne de trezire asa ca ne imbarcam si noi incet si afara cu noi
V-am ,revin cand dorm bondareii
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
andraiulia spune:
Neatzaaa!!
Raluci, da, noi mergem in Herastrau la pranz. Wanna meet? Pe unde mergeti voi?
Fragutza, nu e rosie, doar uscata si nu pare sa simta ea nimic. Sper sa nu se inrautateasca. E deja de vreo luna, cam asa. Dispare,apare.
selen80 spune:
neatza
azi nu prea am chef de nimic...nu-s de ce...nu-s blue, nimic de genu, dar parca as sta si as vegeta toata ziua
Andra pupam cocheta mica!
X-ggg eu ieri i-am pus peste hainele de casa (un body si pantalonas) doar un pulover gros (dublu asa, nu stiu cum sa explic..e asta) si un pantalon, o caciulita subtire si adidasei...erau 10 grade afara...daca as fi iesit din curte, singura diferenta ar fi fost sa-i pun ciorapei in loc de pantaloni pe dedesupt....azi in loc de pulover i-as pune o helanca, tot mai grosuta, dar mai subtire decat puloverul..
Uka drum bun! tinem pumnii verisoarei sa fie totul bine
si sa stii ca mai sunt banci prin parc, dar mai departe de zona "piticilor"...unele mai aproape sunt de la Cetate spre sosea....
a halit fata mea vreo 130 gr de fructe cu cereale incet incet ne apropiem de 150-200 gr...cu piureul va fi mai greu....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mamideandrei spune:
fetele, noi maine suntem la bairam, la Constanta, unde sta sora mea, luam motul nepotelei mele si cum toata familia participa, si nu am cu cine sa imi las mandrul, va participa si el sper sa se comporte civilizat el de felul lui e baiat cuminte, dar mai stii?
POZE