Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 19
iuliapapusa spune:
va las ca sunt franta mai mult psihic decat fizic dar inainte las niste eclere tort chec si bautura le am facut ieri ca i ziua sotului azi.28 de anisori.pacat ca am fost asa stresati deja doarme ca aveam si eu o funda de pus in cap si sa ma ofer cadou ca si asa aveam si eu un gand...
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
bely spune:
iuliapapusa insanatosire grabnica micutei
La multi ani sotului tau, sa fie sanatos si sa aveti parte de tot binele din lume!
anamaria1979 spune:
Iuliapapusa la multi ani soatei! Merci de tort, s-a dus dieta mea gata! Va pup ca ma intind la somn si eu!
iuliapapusa spune:
fetelor mie acu mi a picat fisa.maine e sambata oare se recolteaza sange?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
liliac1 spune:
iulia multa sanatate lutei si La Multi Ani sotului tau.
La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi David bb de Ancutzam, Simon bb de Mami_si_pisa Si inca odata "La Multe jumatati de an" pentru Ana a Nelei
Toata lumea cred ca s-a dus la "baita"...sau s-a asezat la TV sa-l vada pe Bote cum danseaza. Recunosc ca si eu il pandesc. Dar si pe Morosanu. Deh, am si eu febletile mele
Eu am bagat pustimea la nanita.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Emy10 spune:
Multumim pentru complimente! Sunteti niste dulci ca intotdeauna!
Offf...am vazut ca avem si puiuti bolnaviori
Nela La multe lunite Anei! Imi pare tare rau ca este bolnavioara! Multa sanatate!
Iuliapapusa sanatate multa pentru Luta!
Eva
raluk16 spune:
Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara! Dar se cam impotmoleste, ca a inceput sa se topeasca zapada si la noi . Oare o sa vina primavara sau sa nu-mi fac iluzii?
Azi nu a prea dormit aproape deloc . Asa ca ghiciti cine a reusit sa-l culce asa repede si a reusit sa va ajunga din urma? Avantaje si dezavantaje
Intr-adevar, tema zilei, mi se pare si mie crunt, ingrozitor, sa fie un bebelus bolnav, si sa fie femei care trec prin chinul de a nu avea un copil.. Doamne ajuta la toata lumea!
Lullaby, imi pare tare rau ca iritatia aia nu mai dispare! Va pup cu drag si sper sa treaca
Danuka, multumesc tare mult ca m-ai linistit cu pierdutul laptelui! Intr-adevar spuneau si americancele de aici ca si acolo se recomanda ca mesele de solide sa fie date dupa lapte!
Meli, tu ai vorbit serios, asa-i, ca te descurci cu legumele cat dorm piticii 2-3 ore la pranz? Alex nu are somnuri mai lungi de 30 de minute, uneori doar 5-15. Si apoi pauza pana dupa urmatoarea masa. Dar nu pauza de genul stat in pat cu jucarii, pauza de genul “urlu dupa 1 minut de felul asta de joaca, inventeaza altceva, mami!”. Si in 3 din astfel de pauze de 20 de minute de somn sa zic, pap si eu cele 3 mese ale zilei . Si te rog nu ma sfatui sa ma trezesc mai devreme decat el, ca asta ar insemna inainte de 5, si eu oricum sunt genul care ar dormi pana la 10.... Eu v-am zis ca Alex doarme in total in 24 de ore doar vreo 8... . Eu toata viata eram distrusa daca nu dormeam 10. Si acum am ramas la mai putin de 4, de 5 luni incoace .
Ioanna iti multumesc mult mult mult ca m-ai mai linistit, daca zici ca si tu si Razvan ati fost mai rai . Deci se poate!
Bely, mi-a fost dor de tine! Ma bucur ca te vad! Si ce fain ca inca alaptezi si daca a trebuit sa te intorci la servici! Am vazut poze cu Patricia, e frumoasa tare! Si ce poze minunate cu familia voastra , se vede caldura din voi!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Raluci, m-ai distrat cu doctorita darnica! Sunt curioasa daca ar fi asa de darnica si cu copiii ei. Asta e o mare curiozitate a mea, daca doctorii chiar cred ca asa e bine, sau ne cred pe noi naivi?
Suede, n-ar fi putut piticu meu sa fie fan al unui artist mai linistit decat gaga? Trebuie sa-l filmez, ca e de filme de comedie cum adoarme imediat! Pupam sa treaca raceala din casa voastra de tot!
Lili, cum adica ai facut morcovi ca nu mai tasneste nimic de la tzitzi?? Nu ma speria! Sa stii ca de cate ori am vrut si eu sa dorm cu piticul, Murphy mi-a facut-o! Dar tot timpul!! Si cum zici tu, parca mai tare te enervezi decat daca n-ai incerca!
Moni, imi pare tare rau de sperietura! Cred ca nici n-as fi stiut ce sa fac, sa-l vad asa . Dar uite cum te rasplateste puiul! Cu cel mai frumos cadou: “mama”! Cred ca voi lesina cand imi va spune
Hepi, am ras in hohote cu trimisul la analize , si cu adusul indemnizatiei la poarta
Eu sunt tare curioasa cand a zis Monikus ca trebuie sa mearga la doctor, ca am uitat cand tinem pumnii
Santo, multumesc mult de lamuririle cu beibicucul
Bely, asta cu branzeturile si laptele de vaca eu cred ca e si impusa de producatorii de lapte praf. Ei spun ca nu e voie laptele de vaca, dar e voie branza, iaurtul si laptele formula care toate sunt facute din lapte de vaca si au aceleasi proteine potentiale alergene din laptele de vaca. Doar cateva formule de lapte sunt facute din soia sau din lapte de capra. Daca ar exista branza facuta de nestle, fii sigura ca ne-ar spune ca nu e voie branza din lapte de vaca. Eu asa consider ca se aplica, dar recunosc ca eu le voi introduce toate cat mai tarziu, cat mai inspre 1 an (branza si iaurtul). Asta pentru ca am si citit ca daca alaptezi sau dai formula, trebuie introduse astea cat mai tarziu (cand le raman bebeilor doar o masa, cel mult doua de lapte), ca sa nu fie prea multa albumina, ca distruge rinichii.
raluk16 spune:
Lili m-am distrat de numa cat il iubeste Andra pe kung-fu panda . Si de clapaugul tau! Desi n-am observat in nici o poza! Alex al meu le are cam ca si Razvi al lui Meli.
Ioanna, eu cu 7 alaptaturi pe zi pot sa te invidiez ca tu ai numai 4 mese de dat?
Vik sper sa treaca repede perioada stresanta
Apropo, Bia abia te astept pe canapeaua virtuala si sper sa nu te afecteze tare stresul de la servici!
Crissbebe, imi pare tare rau de raceala lui Alex
Elle, ai fost o dulce cu explicatia cu Alex si sa stii ca inca am in minte cum ai zis de Eva, deci urmatorul target e sa umble, si atunci nu va mai fi rauc
Techila, iti zic eu ca ajungi sa le faci cd-uri povestile si sa (ni) le vinzi, ce atata stres cu uploadatul pe picasa? Esti atata de simpatica si cand esti nervoasa!
Uka, imi pare foarte foarte rau de verisoara ta! Sper sa nu-si piarda speranta si sa o ajute Cel de Sus sa aiba un copilas sanatos! Ma bucur ca drumul a fost ok si sper sa se comporte exemplar in continuare, sa te relaxezi si tu de iesire si sa vedem poze minunate, desigur!
Emy, am vazut poze cu o fetita cu ochi superbi! M-a hipnotizat!
La multe jumatati de an Ana, Simon si David! Sa fiti sanatosi si sa le aduceti mamicilor voastre numai bucurii!
Bely, si al meu e vomitator! Acuma e mai bine, dar pana acu vreo doua saptamani ne uda din cap pana in picioare si pe noi, si pe jos facea balta, el era ud de tot... Acum parca vomita mai putin. Sa speram ca in timp va trece de tot.
Mada, Elle, pentru recuperarea listei! Si Uka si Techila pentru incercarea de a o reface!
raluk16 spune:
Iulia, ma bucur ca ati ajuns acasa si ca Luta se simte mai bine! Offf, prin ce ati trecut! Sper sa isi revina rapid. La multi ani sotului tau!
Lali, m-ai speriat cu durerea aia la ciclu, ca si eu am fost cam varza jos multa vreme... deci ma mai asteapta si chinuri la ciclu...
Lumi, am intrebat de tine cand a fost “luniversarea” puiutei . Ai ajuns in Japonia, sau tot in tara?
Nela, ce rau imi pare ca se prelungeste starea asta! Sper ca atunci cand citesti asta sa fie deja mai bine! Cred ca te topesti pur si simplu de neputinta cand e puiul bolnav. Mai ales varsta asta cand nu le poti explica ce li se intampla, si ei se uita la noi ca si cum ar cere ajutor... Doamne ajuta sa nu va mai intalniti cu asa ceva. Te admir mult ca ai putut sa treci asa puternica prin experienta asta, mai ales ca esti singura de tot acolo . M-ai distrat ca ai intrebat daca Alexutu e tot rauc, pentru ca mai nou eu ii spun “rauc de raluc” . Ii multumesc lui Dumnezeu ca in ultima vreme nu mai plange tare (deci banuiesc ca nu are probleme), doar tipa si e foarte pretentios cu timpul lui . Nu vrea sa se joace cu nimic mai mult de 1 minut, cel mult doua, deci trebuie sa tot inventam, sa ma tavalesc cu el, sa il ridic, sa-l cobor, etc. Ma streseaza ca are si el iritatia aia sub urechi din ce in ce mai mare si mai rosie, si il mananca, se scarpina saracutul, dupa cum nimereste, dar tot acolo umbla cu mainile. Si cand l-am spalat pe acolo, a gemut de placere cand l-a atins apa... Mi-e si frica sa merg la doctor ca astia parca diagnosticheaza DA la orice. Mai ales in oraselul asta chiar nu ar avea sens sa merg. Mai stam asa si vedem cum evolueaza. Tot incerc sa ma gandesc ce mananc eu diferit in ultima vreme, ce haine i-am dat mai nou, de vreo luna, etc. No, ca ti-am raspuns prea lung .
Lili morosanu? . Da, tocmai am aflat si eu ca azi a fost vineri si e prima vineri in care nu i-am spus la multi ani la pui toata ziua (el e nascut vinerea). Avem 22 de saptamani... off, si am si uitat sa-l cantaresc, pentru ca din acelasi motiv, la noi vinerea e zi de cantar... Sunt cam trista ca am uitat sa-i urez...