Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Moni_iulia cred ca ar trebui sa iei ser fiziologic si batista bebelusului. Nu se stie niciodata cand dau mucisorii peste copchil. Poate si comprese sterile, niste nurofen sa ai la tine..ce mai pleci cu jumatate din casa iti eu din experienta proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

anamaria ce faceti voi? alex cum e?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Buna seara iulia.
Alex e muci de oboseala ca am stat azi vreo 5 ore afara cu doua pretene dragi si bebelacii lor. Au interactionat, ne-am dat in leagan, am mancat in parc iar eu am facut febra musculara daca va vine sa credeti. Ala micu sforaie, cred ca urmeaza si cel mare la sforaiala. Sa vad unde dorm eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Si noi am stat 2,5 ore in crang azi.A dormit Raducu 2 ore dupa ce am venit.A fost super cald si frumos.Abia astept sa vina vara.Acum pregatim baia si apoi nani.Daca ati mancat in parc inseamna ca papati bibe?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

i au facut o perfuzie si tratament injecti prin branula le continuam acasa.facem toate analizele mai dam noi 400 ron

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Iuliapapusa sanatate multa lutei.Bine ca sunteti acasa sa numai luati ceva si din spital.
Iuliabz asta micu nu stie ce e aia biberon. Inca papa la san, dar in timpul zilei mananca diversificat cu lingurita. Ne-am murdarit noi nitel dar sa stii ca merge si in carucior sa-i dai de mancare. Chiar a mancat azi in borcan intreg de legume de la Humana din acelea bio. M-am mirat si eu de obicei e foarte scandaliv cu legumele, mai scuipa, le plimba dintr-un obraz in altul dar astea probabil ca i-au placut (cartof, morcov, mazare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!!!

Iulia, bine ca e totul oki. Si faptul ca papa e f important. Tre sa fie bine!

Nela, sa-i treaca bulinasei viruselul cat mai repede si sa nu mai vina niciodata!!

Fragutza, nu stiam eu ce ratez cand am refuzat....Daca stiam ca stai tu cu fetele, nici nu mai insistam sa stau aproape de mum.

Noi am stat vreo 4 ore si ceva astazi afara..a fost excelent! Ne-am plimbat prin parc, very relaxing. Sper sa repetam maine experienta si mereu,mereu...sa fie o vreme frumoasa. Poate ne intalnim, fetelor!

Am bagat o salata de andive...acum chec..urmeaza pomelo. Yummy.

Mergi la inceput

multumesc ca ati fost alaturi de noi ca v ati facut griji.mada multumesc ca le ai transmis fetelor vestile.si eu ma bucur ca suntem acasa ca horcaia salonul de gandaci.

poze luta

Mergi la inceput

sa nu mai vb ca eu nu aveam unde sa dorm ca sumt numai patuturi.iar luta mea a fost tare zambareata in timp ce i baga branula in vena.

poze luta

Mergi la inceput

nela sper din suflet sa treaca virusul.e groaznic sa ti vezi copilul cum sufera.. la multi ani puilor de astazi.monica si luta mea zice constienta mama.am mai multe ex.s a trezit innaintea mea si ma lovea pe fata si zicea mama.intinde manutele spre mine si zice mama.etc.dar zice si ma topesc

poze luta

Mergi la inceput