"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinutzza_87

Buna la toate fetele
Nati felicitari pentru FETITA sa fie cumintica si sa te bucuri de ea :D
Cat despre cumparaturi cred k de saptamana viitoare trebuie neaparat sa ma apuc de cumparaturi pentru k deja incep sa intru in panica de timp. Azi m-am uitat pe situri de paturi dar sincera sa fiu imi este teama sa comanda mai bine umblu si caut ce-mi place si vad exact materialele din care e facut. Voi prin ce modalitate l-ati cumparat?

ATAT MAI AVEM DE ASTEPTAT http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=adina&year=2010&month=6&day=18&babycount=1"

patuturile le-am luat de la carrefour, le-am gasit intr-ooferta. saltelutele le-am luat de la babycomfort, masa de infasat de la muccelmic, leganele de pe bebebliss, biberoanele de la bebelusultau si de la mytoys.de, lucrusoare de la magazinprichindel,d ar nu iti recomand trimit marfa de proasta calitate, rupte,d escusute si asa mai departe, nu toate, dar o buna parte din ele si restul de prin oras.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

vai NATI imi pare asa de rau.....trebuia sa tac......offfffff
imi pare sner rau, nu trebuia sa te rascolesc....scuza-ma!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am pus poza bebelinei de la eco:
http://good-times.webshots.com/photo/2277895430105580295rudsFs

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

NUME DE FLORI......VIOLETA SAU VIOLET, LACRAMIOARA, ROSE-MARIE, FLORENTINA, LILY....SI MA MAI GANDESC...
mult succes in alegerea numelui, mie mi-a dat bataie de cap cel de-al 2 nume...

maria 29+ cu ingerasul andreea antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Mi-am mai batut si eu un pic capul cu nume de floricele care nu s-au spus : Florina, Iris, Gentiana, Liana, Sulfina (daca tot am avut ministra cu numele asta, nu dati cu rosii )

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

aaaaaaaaaaaaa.....
si eu imi dorersc foarte mult sa alaptez....macar pt cateva luni...ufffff

maria 29+ cu ingerasul andreea antonia

Maribell, si eu in fiecare sarcina am sfarcurile foarte sensibile. Dar de ce sa nu alaptezi? Poate sa te doara la inceput putin, apoi trec durerile si alaptatul devine... o placere! Noi mamicile cu experienta va vom fi alaturi sa va incurajam, sustinem, sa va dam sfaturi pro alaptat, daca optati pentru aceasta varianta.

Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nati, m-am apucat si eu sa caut nume de flori pt bebitza ta

Violeta este unul din preferatele mele, a fost si in lista noastra, dar l-a picat sotul
Narcisa tot mi se pare un nunme f frumos, dar nu stiu cata trecere va avea in Md

Mai revin daca gasesc ceva frumos

Corina 25s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nati
Cum e cu numele? Tot o floricica o sa fie?
Eu cred ca nu ai voie cu nici un fel de masina, cu atat mai putin cu transportul in comun...
Nu are cine sa te ajute sa o duca/aduca de la gradi?

Pisi-Pis pai dr ei stie cel mai bine ce se intampla cu ea, asa ca probabil nu ii fac nimic pana nu zice el.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Da mai sunt nume de fetite-floricele? Lilia si Rosa nu ma inspira, ce mai ramane... Orhideea?! Ilasteptam si pe papi sa vina acasa sa-si dea si el votul.

Poate ma ajuta tata, macar prima perioada. Merci de intrebare.

Narcisa, Crina, Lacrimioara, Tea (de la flori de tei), Brandusa, Margareta... si cred ca mai sunt o gramada!

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nati
Cum e cu numele? Tot o floricica o sa fie?
Eu cred ca nu ai voie cu nici un fel de masina, cu atat mai putin cu transportul in comun...
Nu are cine sa te ajute sa o duca/aduca de la gradi?

Pisi-Pis pai dr ei stie cel mai bine ce se intampla cu ea, asa ca probabil nu ii fac nimic pana nu zice el.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Da mai sunt nume de fetite-floricele? Lilia si Rosa nu ma inspira, ce mai ramane... Orhideea?! Ilasteptam si pe papi sa vina acasa sa-si dea si el votul.

Poate ma ajuta tata, macar prima perioada. Merci de intrebare.

Narcisa, Crina, Lacrimioara, Tea (de la flori de tei), Brandusa, Margareta... si cred ca mai sunt o gramada!

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Alte nume de flori: Crenguta, Liana, Malina, Anemona (f. frumos), Arina, Sanziana, Brandusa, Codrina, Codruta, Delia, Flora, Iris, Laura, Romanita!

Theodora 25+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele, abia am reusit sa recuperez.
am fost si eu ieri la dr meu, dar a ramas sa mai fac o vizita pe 8 aprilie si abia atunci sa stabilim data pentru ceza, el a propus 20 aprilie, dar o sa insist sa nu fie chiar de ziua lui Hitler, o sa propun 22 aprilie ca sa intram in Taur.
Si uite ajung aproape de finalul celor 40 s daca toate merg bine.
Natifelicitari pentru fetita!! daca e draguta cum e Cami, nu-ti mai trebuie nici un baiat !
R-ocsy felicitari pentru rezultatele bune la eco!
Tatyana sper ca totul sa fie bine si sa ajungi la 36 s cu burtica!
Carla mama ce mazarichi mari!, wow! Da Domnul sa le duci cat mai mult!. Oricum sunt mari, asta e foarte bine! Spor la treaba cu pregatirile! E nasol cu internatul, dar e totul spre bine, vei fi supravegheata! POate reusesti sa iei un laptop si sa-ti fie mai suportabil statul in spital.
Mira drum bun!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput