"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu30 spune:
Ne-am intors si noi de la eco... cu un sentiment ciudat, putin sunt speriata pt ca acum constientizez ca ...nu mai avem mult 

Toate masuratorile sunt in grafic , ma mira putin deoarece acum o saptamana in spital fetita mea era cam asimetric dezvoltata, deci undeva se greseste la eco - ori la cabinet ori la spital
In fine,puiutii mei cica au deja peste 1500 g (
1552 g
1596 g), nu ma asteptam.
Deci de la ultima masuratoare de acum 3 sapt au crescut cam 500-550 g, iar dr. zice ca ma vede ducandu-i pana la 2000 - 2200 g, deci daca tot asa cresc poate in 3 sapt nasc 
Eu sper sa fac cel putin 34 sapt, tare mi-ar placea sa fie 35-36 sapt, dar cum vrea DD.
Avand in vedere sangerarea mea de sapt. trecuta, nu am scapat de calul balan, a vrut sa vada dr ce mai e pe acolo si a zis ca e OK.
Aaa, mi-a zis azi ca daca nasc inainte de 36 sapt putem incerca natural
mi-a picat fata - i-am zis ca nici nu vreau sa aud si a zis OK , daca vreau operatie el nu insista pe natural
Ruxi
30 + cu 

AMR ... 6 sapt. ( speram !)!!! 
Reallaura spune:
acum am reusit sa postez un mesaj inceput la pranz..
Nati
ooof, scumpa de tine ce trebuie sa fie in sufletelul tau!
maribell e frumos numele Antonia, mai ales ca l-ai ales dupa Sf Anton!
Cu numele de fete, cred ca s-au scris cam toate, au avut fetele inspiratie!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
34+
Ilinca Sabina
bubu30 spune:
Carla referitor la sforait - din pacate in spital e f. cald in saloane (pe holuri frig, frig) si datorita caldurii aerul e f.f. uscat, mie mi s-a infundat f. tare nasul si din aceasta cauza nu am prea putut respira ok si putinul cat am dormit(vreo 2 ore) cred ca nici eu nu am fost silentioasa
data viitoare ma gandesc sa imi duc si apa de mare
Referitor la ce a zis Artu sa stii ca e f. adevarat - eu din prima ora am vazut niste chestii triste la 2 colege de salon care tare m-au intristat, am iesit pe hol sa pot plange
in plus a mai venit si o femeie de la lauze in vizita si avea numai povesti super deprimante
deci, trebuie sa fii tare si sa nu asculti ce li se intampla altora pt ca fiecare dintre noi are soarta lui
eu una desi imi propun sa nu ii bag in seama , nicicum nu reusesc
Ruxi
30 + cu 

AMR ... 6 sapt. ( speram !)!!! 
taty_ana spune:
buna burtici,
se pare ca scurgerea aceea se datora faptului ca azi mi s-a luat secretie din col asa mi-a zis dr....si eu sunt asa panicoasa offf dar acuma mi-e frica de orice schimbare
carla asa e, trebuie sa-ti astupi urechile si sa nu te intereseze problemele altora....eu pe pielea mea am patit-o desi stau intr-o rezerva cu 2 paturi...au fost pana acuma vreo 3 avorturi in luni mari,plangeam si ma apucau contractiile...ca sa nu mai zic ca vin gravidute la termen si le vad asa fericite ca a doua zi isi vor vedea bebelul sanatos si ma apuca o depresie ca eu mai am atata de stat si nu se stie ce se poate intampla
...
da'asta e, la noi fericirea va fi de zece ori mai mare cand o sa nastem
burticile
30+ cu 
mamanati spune:
Merci frumos fetelor, deci toata familia cauta nume bebelinei.
Eu le notez pe toate si ne decidem noi cand vine tati. Chiar acum am stat cu el pe chat, si m-au apucat niste bocete, de nu ma puteam opri. Cica, i-a spus sefului ca are fetita, iar ala ii zice: Lasa, ca fetele sunt mai atasate de tati. Deci, asta ce e, o consolare?! SI m-am apucat de plans, asa instantaneu. Mie chiar imi plac fetitele, si sunt foarte bucurosa, sanatoasa sa fie!
Imi aduc aminte ca mai zicea cineva dintre voi de reactia unui coleg de munca a sotului, ca va mai avea un baiat(nu mai tin minte cine era). Deci, nici asa nu-i bine, dupa parerea unora. Acum vreo 3 luni mi-a zis si cumnata-mea ca poate va fi pereche.
Da mai lasatima...
Corina, pe mine nu prea ma intereseaza ce se asociaza in RM, ma refer la nume. Acum nici Camelia-Nicole nu e un nume moldovenesc, dupa cum nici Delia-Melissa nu era. Deci si de data asta vor fi 2 nume, si cred ca tot unul romanesc si unul de alta origine. SI apoi, noi oricum nu planificam sa ramanem in Moldova.
Mie imi plac: Iris, Tea si Liana(desi, mai mult varianta Luana).
Bubu, felicitari pentru bubulinii care au crescut frumos si sunt sanatosi!
Iar ma apuca contractiile. Pupici la toate si sa aveti o noapte linistita.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
28+
Reallaura spune:
Bubu ce mari sunt puii, bravo! Sper si eu sa-i duci cat mai departe!
tatyana bine ca at ae explicatia sangerarii!Cred ca te simti mult mai bine si poti dormi linistita la noapte!
Laurita, mami
34+
Ilinca Sabina
bubu30 spune:
Nati si Laurita multumim de urari si Doamne ajuta la toata lumea!
Ruxi
30 + cu 

AMR ... cine stie? 

arturicii spune:
Nati, "votez" si eu pentru Iris; e un nume superb! Insa sigur o sa gasiti voi fetei cel mai potrivit nume.
Tatyana, ce bine ca "iegzista" o explicatie si ca nu e grava treaba.
Bubu, super ptr bebei, o sa ii duci si tu peste 36 de sapt!
Un sfarsit de saptamana cu primavara multa si fara floricele de liliac!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+
Reallaura spune:
Neata 

Fetele, ma ingras cate 500 gr in 2-3 zile. NU stiu ce sa mai fac.
E adevarat ca nu fac nici un efort, dar cred ca ar trebui sa ma mai abtin, macar de la dulciuri. Vad aici ca voi puteti, numai eu sunt lipsita de vointa.
Citeam din urma si am vazut intrebarea lui R_ocsy referitoare la aur.
De ce sa-l schimbi la banca?? eu intotdeauna am dat aurul vechi direct la schimb la magazinul de bijuterii. Ai intrebat daca se poate??mai platesti in plus manopera/gram, dar tot e rentabil. Vezi poate accepta aur la schimb si te-ai facut de inelus!
EU trebuie sa merg sa caut cercei fetii...cred ca ma duc luni cu soramea.
Ma apuc sa fac curatenie ca azi la 12 mergem la Cei trei purcelusi cu Mirci si vreau sa termin pana plecam.
va doresc un we cald nemaipomenit.
Laurita, mami
34+
Ilinca Sabina
marylenac spune:
Buna dimineata,
Se pare ca sunt cea mai matinala de pe aici dar m-a trezit Matei toata noaptea pt ca avea nasul infundat, apoi a vrut la baie si pana la urma la ora 6 s-a apucat el de cantat si deci nu am mai avut parte de ceva somnic. Deja am luat micul dejun si pana se trezeste si tati ne facem de cap pe forumul drag.
Vroiam sa va spun ca aseara am fost la eco si bb este fff bine, toate masuratorile sunt ok. Mi s-a parut ca dr. Pop a devenit asa, mai sociabil, mai uman, adica la ora 18.30 mai avea chef de glumite. Pe la inceputul eco, ii spun sotului: "cine stie, poate s-a transformat bb in fetita" , la care dr. zice : "nu numai ca nu s-a schimbat ar e si fff bine reprezentat sexul" si a ras si el...Totusi vreau sa spun ca bb al meu are deja 1750 gr. la 30 de saptamani, deci voi avea inca un baietel zdravan, probabil tot peste 4 kg. Asta e...sa fie ei sanatosi...
Si l-a prins in niste pozitii pe bebe....mi-a zis ca e deja un mic contorsionist...Adevarul e ca simt si eu din plin ce de giumbuslucuri imi face in burtica.
Ah, si ce mi-a zis: ca placenta este deja gr. IV de maturare, ceea ce nu cred ca e chiar in regula dar totusi nu stiu ce ar putea insemna asta, poate o nastere mai devreme? Poate fetele care stiu mai multe imi pot spune mai multe.
Cam atat despre noi, va doresc un weekend placut si linistit.
Mami de Matei nazdravan si 
30 s