"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
pisi-pis spune:
Carla, iti tinem pumnii, o sa fie bine, or sa reziste fetitzele in burtica cel putin pana in aprilie, o sa vezi!
Tatyana, nu poti merge la maternitate la urgente? Pe la 18 saptamani si eu am avut o scurgere maronie, si m-am dus val-vartej la urgente unde mi-au facut ecografie si m-au linistit, nu se vedea nimic in neregula, nici un cheag in uter, desi exista un cheag vechi (nu sange rosu aprins) in fundul vaginului. Au zis ca, probabil, un cheg ramas de la sangerarea pe care am avut-o la implantare, s-a scurs de abia atunci din uter. Indicatia a fost ca o sa mai am scurgerea maronie cateva zile, pana se curata chagul respectiv, dar daca mai re-apare sa fac bine sa ma duc iar la urgente. Oricum, daca vine doctorul tau acasa, fara ecograf oricum nu te vei linisti 100%.
Ana 27+ cu 
arturicii spune:
Pisi-Pis,
Tatyana e deja internata in spital de saptamani bune....
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+
maribell spune:
merci ARTURICI ......
ce sa mai zic de pustii tai....sunt adorabili ( din ce-am citit pana acum )si destepti ....wow ....o sa rupa inimile fetelor, iar bombonica ta e o norocoasa cu asa frati...
spania esuperba...cand avem timp de calatorii....
maria
29+ cu ingerasul
andreea antonia 
mamanati spune:
Am venit si noi din oras. Am fost si la clinica sa-i iau certificat Cameliei ca e sanatoasa, ca de luni mergem la gradi. Atunci incep si eu cumparaturile.
Am sunat ginecoloaga. Mi-a indicat tratament, si a spus sa stau mai mult in pat, cica, nici masina sa nu conduc, ca altfel ma interneaza. Pai cum s-o duc pe Cami la gradi? Ca ne umplem de viroze din transport public. Si am mai auzit ca se asteapta iar un val de gripa AH1N1, cand se incalzeste afara.
Tre sa-mi schimb si semnatura, azi intram in 28 sa!
Deci voi toate aveati un feeling ca voi avea fetita. Si sotul meu a cumparat 2 costumase roz acum 2 saptamani. Da eu, de la gap am comandat 2 body-uri de baietel.
Dupa ce a plecat Delia-Melissa la ingerasi, am zis ca as avea fetite si 10 si tot nu mi-ar fi de ajuns! Cred ca ma asculta foarte atent Dumnezeu in clipa aceea! Multe zile la rand o priveam pe Cami sa regasesc ce am pierdut. Si mult mai tarziu am inteles ca sunt 2 copii diferiti. Of, ma scuzati, iar m-au napadit amintirile.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
pisi-pis spune:
Tatyana e in spital? Scuze, eu am raspuns mesajului asta de azi, credeam ca este acasa. Pai daca e in spital, nu s-au gasit sa-i faca o ecografie sa verifice, inainte de a lua ea legatura cu doctorul ei? Ufff...
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana eu sunt cam suparata....de azi dim am avut niste scurgeri maronii si am intrat in panica ca nu stiu ce se intampla....l-am sunat pe dr si a zis c-o sa treaca pe la mine si stau ca pe ghimpi....sper sa nu fie nimic rau....macar pana la 32 sapt sa rezist ... |
Ana 27+ cu
arturicii spune:
Nati

Cum e cu numele? Tot o floricica o sa fie?
Eu cred ca nu ai voie cu nici un fel de masina, cu atat mai putin cu transportul in comun...
Nu are cine sa te ajute sa o duca/aduca de la gradi?
Pisi-Pis pai dr ei stie cel mai bine ce se intampla cu ea, asa ca probabil nu ii fac nimic pana nu zice el.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+
maribell spune:
NATI sper ca esti bine.....
scuze dar nu inteleg....cine este delia-melissa?
maria
29+ cu ingerasul
andreea antonia 
mamanati spune:
A fost un ingeras,prima noastra fetita, care ne-a bucurat sufletele... doar 3 luni, apoi a plecat la Doamne Doamne din cauza unui dement care dormea la volan... Scuze Maribel, nu vreau sa ma intind cu istoria noastra trista. Nu e bine nici pentru fete nici pentru mine, desi eu o port mereu in suflet.
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
adinutzza_87 spune:
Buna la toate fetele
Nati felicitari pentru FETITA sa fie cumintica si sa te bucuri de ea :D
Cat despre cumparaturi cred k de saptamana viitoare trebuie neaparat sa ma apuc de cumparaturi pentru k deja incep sa intru in panica de timp. Azi m-am uitat pe situri de paturi dar sincera sa fiu imi este teama sa comanda mai bine umblu si caut ce-mi place si vad exact materialele din care e facut. Voi prin ce modalitate l-ati cumparat?
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Nati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cum e cu numele? Tot o floricica o sa fie? Eu cred ca nu ai voie cu nici un fel de masina, cu atat mai putin cu transportul in comun... Nu are cine sa te ajute sa o duca/aduca de la gradi? Pisi-Pis pai dr ei stie cel mai bine ce se intampla cu ea, asa ca probabil nu ii fac nimic pana nu zice el. Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+ |
Da mai sunt nume de fetite-floricele?
Poate ma ajuta tata, macar prima perioada. Merci de intrebare.

Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+