LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Cativ, deci voi vreti la pensiune, s-a notat !!
Revin si eu la bu-hu-hu dar putin mai incolo
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Maya25 spune:
Cati, eu ma gandesc si pro si contra vacin, inca nu ma pot hotari. Dar mai am un pic de timp de gandire pt ca si noi mai avem de facut infanrix penta si abia apoi putem discuta de alt vaccin.
Eu ma duc la culcare. Noapte buna.
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Cati eu sunt aici, dar nu pricep nimic din discutia cu vaccinurile si papuci n-avem nici macar o pereche. De asta stateam cuminte si doar citeam.Keutu cheliutu |
cativ13 spune:
citat din mesajul lui Maya25 Cati, eu ma gandesc si pro si contra vacin, inca nu ma pot hotari. Dar mai am un pic de timp de gandire pt ca si noi mai avem de facut infanrix penta si abia apoi putem discuta de alt vaccin. Eu ma duc la culcare. Noapte buna. |
mihaelacg spune:
cativ, nu esti singura
maya, bine ai revenit.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Kea spune:
Cati am inteles, dar voi nu ati facut de fiecare data doua vaccinuri (adica fiecare picior intepat)?
mihaelacg spune:
cativ, mai suge puiuta degetelul?
eu chiar nu stiu cum sa fac, ca am de facut si un optional si ROR si debase. nu stiu cum sa le mai impart.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
cativ13 spune:
citat din mesajul lui Kea Cati am inteles, dar voi nu ati facut de fiecare data doua vaccinuri (adica fiecare picior intepat)?Keutu cheliutu |
cativ13 spune:
citat din mesajul lui mihaelacg cativ, mai suge puiuta degetelul?eu chiar nu stiu cum sa fac, ca am de facut si un optional si ROR si debase. nu stiu cum sa le mai impart.din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEIPETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
pisigri spune:
Cativ, nu facem comanda fara tine.
Ce e debase ?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)