LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

M-ati bagat in ceata cu vaccinurile astea, noi am facut pana acum cate doua deodata: infanrix hexa si prevenar. Parca de primul v-am auzit si pe voi vorbind.

Vreau sa va intreb ceva, voi mai cititi si pe alte subiecte pe forum, si poate stiti ce-i cu Ionica. Am vazut ca ultimul ei mesaj e de acum vreo 5 luni. Ce s-a intamplat, de ce s-a retras?

Asa, ca tot vreau sa-i spun provistei sa verifice daca poate intra cu contul comun. Daca da, atunci inseamna ca poate sa-si faca un nou e-mail si cu asta un nou cont. Si sa formuleze frumos si respectos mesajele moderate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Seara buna!1. Comanda: nu faceti fara mine, va rooooog! am si eu vreo 200 de lei-tot cu o prietena- numa` ca n-am timp azi sa strang codurile. incerc pt maine seara daca nu-i tarziu. MULTUMESC!2. Marea ieseala: eu vreau langa restaurant ca-s mancacioasa si sa fiu aproape de bucate. pe B. nu-l intreb ca sigur zice ca mine.Pt restul detaliilor, maine pe seara cand il fac pe sot dadacaVa pup si noapte bunamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Hi-hi-hi m-am intors... pe sot l-a luat somnu` langa Piti asa ca in seara asta sunt prezenta pana la prima treziremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Incaltaminte: stiu si eu de la cumnata-mea "regulile": talonet, inaltute sa tina glezna si piele. primele ei ghete le-am luat de figuri, sa mearga la o rochita si la niste pantaloni3/4 si nu respectau decat regula cu inaltimea. urmatoarele au fost unele alese pe criteriul "musai sa tina de cald". abia acum ii caut ceva de mers dar pe-afara merge in cele groase si merge bine. de cateva zile o scot numai in opincute ca mi-e mai comod...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Vaccin: facem Pentaxim ca aia am facut la 4 luni si peste o luna ROR. asa a stabilit medicuta si eu n-am avut de ce s-o contrazic...Daca nu s-ar fi imbolnavit nepoata-mea de rotavirus de 2 ori, forma grava, internat, perfuzii, etc. nu i-as fi facut Rotarixul copilului meu. dar, vazand ce presupune enterocolita la un copil de un an am zis ca fac orice sa nu trec prin asa ceva nici eu-egoista! si nici copilul meu... asa ca o sa-i fac si ROR si Prevenar si ce-o mai trebui. stiu ca ii bag in organism virus ce-i poate face si rau dar o poate feri de "mai rau". e decizia mea... culmea e ca, dupa cate a patimit cu fetita, cumnata-mea e in continuare importiva oricarui fel de vaccin, mai ales optional...e decizia ei...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

ok...sunt doua variante...ori nu vrea nimeni sa-mi tina companie, ori sunteti ocupate...oricum ar fi, eu tot haladuiesc p-aici ca n-am somnmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Gianina34, intamplator mi-am permis luxul sa deschid un pic forumul azi si am nimerit exact la discutia despre vaccin. Ma bucur ca am mai aflat pareri dar inca nu stiu daca o sa il facem sau nu.

Mergi la inceput

Cati eu sunt aici, dar nu pricep nimic din discutia cu vaccinurile si papuci n-avem nici macar o pereche. De asta stateam cuminte si doar citeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Kea, mai demult mi-ai recomandat mamaliga pt Maria. Vreau sa-ti multumesc, e mancarea ei preferata. Cu branza sau cu iaurt. Pot sa-i dau si zilnic ca nu se plictiseste.

Mergi la inceput

O, Maya, ma bucur! Eu ii pun si iaurt si branza in mamaliga si tot asa are mare succes. Tot de la fetele de aici am aflat si eu. Vezi ca-s si avantaje la a mai arunca cate un ochi pe aici?

Mergi la inceput