Fulgusori Nov-Dec2009(44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da..e posibil sa fi vorbit si cu Rares....sa-l fi intrebat ce dulcegarii sa ii mai faca lui Iustin .
Raru' are voie orice...ca doar de aia e printzes tzutzupid (bine, orice, in limitele admise ). Si daca va lua si din taica-su la caracter (mai ales la partea cu socializarea....chiar sunt convinsa ca se va intelege bine cu fetele.....una lume stie ce zic )

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

da' poate vorbea si cu pretinu' ei Rares faceau o conferinta mica...asa ziceai ca are voie Raru' sa aiba si pretine nu numa' pretini buni precum Santiago

Scuzati off-topicul...

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionela cum are dureri la atingere? ca daca plange cand il apesi in fata urechii sa stii ca nu-i musai da planga de durere de ureche ci ca nu-i place pur si simplu sa fie apasat acolo... Sau poate a luat de la verisoara viroza care la bebelusi duce in f multe cazuri la imflamarea urechii medii lucru care in cele mai multe cazuri trece in cateva ore-o zi, dar intr-un procent din cazuri persista, avanseaza si se suprainfecteaza si apare otita. Otita clasica care necesita antibiotic la copilul sanatos, normal dezvoltat am invatat eu ca-i aia cu febra, iritabilitate, inapetenta, planset la apasat in fata urechilor si timpan imflamat la otoscopie.Dar mi-am adus aminte de LauraG ca povestea ca bebe ei a avut o perioada cand refuza sa stea pe una din parti sa suga si ca s-a dus la medic si era otita ptr care a primit antibiotic, din cate am inteles alte semne nu avea, nici febra, nici mucisori ca de viroza, nimic. Asa ca nu mai stiu... Daca persista atunci maine mai bine sa va vada medicul!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am fost si noi la plimbare azi,prin magazine.
am luat cereale nestle orez cu roscove si vreo 3 borcanele.
inca nu le incercam.
am incercat niste tetine noi de cauciuc.
nu ne-au placut nici astea dar am baut cateva lingurite de ceai de musetel.macar atat.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ionela, multa sanatate lui Mihnea si sper sa nu fie nimic
mi-au placut tare mult postarile tale ref la educatie
imi pare rau de micuta, saraca nu are nicio vina pana la urma...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

sanatate lui mihnea.
ce mai face dominic?stiti?

Mergi la inceput

sm luat din carrefour o periuta de dinti degetel din silicon.
e de la primii pasi si costa 3.5ron.
e foarte moale.
ne-a recomandat-o pediatra inca de la primii pasi.

Mergi la inceput

va rog sa imi dati si mie parola la mailul comun.vreau sa vad si eu schema de diversificare.
va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

incerc sa scriu si eu 2 vorbe cu suciaciul agatat de tzatze dar pana atunci - daca oi reusi - vroiam sa va zic sa incercati avocado copt (cum ziceam, tinut 2-3 zile in casa), taiat felute subtiri si presarat cu putina sare si/sau lamaie sau lime. Mai ales pentru fetele care zic ca au mancat dar nu li s-a parut vreo smecherie

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Lalu, a mai fost nevoie de lapte praf decand cu datul pe brazda?

Astazi e proba cea mare....nu-i dau biberon la culcare si o sa vad daca mai doarme toata noaptea...Eu nu am cumparat cantar special ca sa nu ma stresez, dar acum mi-ar fi prins bine...Ari nu-i o grasuna, e si f activa....nu o sa pot sa-i monitorizez greutatea.Oricum, incerc fara lapte praf, bag ceaiuri la greu si sper sa fie bine.Mi-e teama sa nu-i stric programul...acum doarme de la 12 la 7 dimineata.

Sanul cu buba ma cam doare, mai ales dupa ce suge vreo 15 min din el...oricum, e suportabil, nu se compara cu ce a fost....Monis, cand ma adun si eu din depresie, o sa incerc sa povestesc mai in amanunt cum a fost.Acum e un subiect inca sensibil

Monica, maine o sa caut si eu material de wrap, daca gasesc te anunt. Mi-ati facut pofta.Noi am primit cadou un port bebe, l-am folosit o singura data si mi-a placut, in wrap cred ca e si mai fain sa duci bebelul.

Mergi la inceput

krelia,frumusik micutul rares.sa otineti tot asa.

Mergi la inceput