Recomandare tabara (5 si 7.5 ani)

Recomandare tabara (5 si 7.5 ani) | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

As dori ca fetele mele sa mearga la vara in tabara undeva in tara, nu in strainatate (inca).

Cea mare a mai fost intr-o tabara de schi la Predeal, insa era organizata de gradinita la care era pe atunci. Avea 5 ani, i-a placut, s-a descurcat f bine etc

Aveti vreo tabara de recomandat? Scoala/gradinita unde sunt ele nu organizeaza tabere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

buna,

stiu ca Mark Twain organizeaza tabere la mare si la munte ,sunt chiar proprietarii locatiilor din cate stiu.

mai e si scola noastra ,daca vrei ,ma interesez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Da. la Azuga, cazare foarte buna, mancare buna, iarna tabara de ski, incepe una chiar pe 22, iar vara trasee montane, plimbare, distractie etc...ce-o mai fi, de ski am fost, de vara inca nu.
Sara a fost in tabara de prescolari.. erau 10 copii intre 4 si 7 ani, super ok.
Daca vrei, iti pot da nr. de tel. pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc mult. Da, ma intereseaza si date in plus si pe PM cum va este mai usor.

Editez sa spun ca am avut inbox-ul blocat de prea multe mesaje. Va rog sa imi mai trimiteti odata daca PM-ul s-a intors inapoi la voi. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Copiii mei merg de ani de zile la Predeal. Iarna la ski si mai nou snowboard iar vara fac trasee, tiroliana, catarare, anul trecut Laura a fost in Apuseni cu ei, cu corturile. Iarna, de obicei stau la Clabucet iar vara fie acolo fie au si-o viluta in apropiere.

Mergi la inceput