As dori ca fetele mele sa mearga la vara in tabara undeva in tara, nu in strainatate (inca).
Cea mare a mai fost intr-o tabara de schi la Predeal, insa era organizata de gradinita la care era pe atunci. Avea 5 ani, i-a placut, s-a descurcat f bine etc
Aveti vreo tabara de recomandat? Scoala/gradinita unde sunt ele nu organizeaza tabere.
buna,
stiu ca Mark Twain organizeaza tabere la mare si la munte ,sunt chiar proprietarii locatiilor din cate stiu.
mai e si scola noastra ,daca vrei ,ma interesez .
Da. la Azuga, cazare foarte buna, mancare buna, iarna tabara de ski, incepe una chiar pe 22, iar vara trasee montane, plimbare, distractie etc...ce-o mai fi, de ski am fost, de vara inca nu.
Sara a fost in tabara de prescolari.. erau 10 copii intre 4 si 7 ani, super ok.
Daca vrei, iti pot da nr. de tel. pe pm.
Multumesc mult. Da, ma intereseaza si date in plus si pe PM cum va este mai usor.
Editez sa spun ca am avut inbox-ul blocat de prea multe mesaje. Va rog sa imi mai trimiteti odata daca PM-ul s-a intors inapoi la voi. Multumesc
Copiii mei merg de ani de zile la Predeal. Iarna la ski si mai nou snowboard iar vara fac trasee, tiroliana, catarare, anul trecut Laura a fost in Apuseni cu ei, cu corturile. Iarna, de obicei stau la Clabucet iar vara fie acolo fie au si-o viluta in apropiere.