Despre "anticomunistul" Basescu(2)
Raspunsuri - Pagina 16
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Vor sa schimbe votul uninominal cit sa ajunga 2 partide care sa se succeada la guvernare. |
Pai, nici nu stiu daca asta ar fi chiar asa rau.
Tie iti place situatia asta, cu cateva partide, care se combina unele cu altele, in toate combinatiile posibile, fara nici o jena, doctrina, doar dupa interese (altele decat cele ale alegatorilor)?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
Imi displace ideea sa existe doar doua partide PDL si PSD in Romania. Nu ma reprezinta nici unul, eu cred ca am nevoie si eu de o reprezentare in parlament.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sirimie Imi displace ideea sa existe doar doua partide PDL si PSD in Romania. Nu ma reprezinta nici unul, eu cred ca am nevoie si eu de o reprezentare in parlament. |
Incearca cu UDMR.
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Incearca cu UDMR. |
Sau cu www.realitatea.net/partidul-independentilor--sarbu---presedinte--oprea---presedinte-executiv--diaconescu---presedinte-onorific_705573.html" target="_blank">UNPR? :))
iileana spune:
Sper sa ma ierte initiatoarea subiectului pentru continuarea off-topicului :/.
----------
citat din mesajul lui Guestus iar de aia de care vorbiti voi aici preda/voinescu yo cred ca 80% din popor nici nu a auzit. |
Las' ca afla.
(bine, eu ii adusesem in discutie nu neaparat pe ei ca persoane in contextul dat, cit tipologia de politician pe care o reprezinta)
Numa' mie mi se pare ca Preda e in plina ofensiva mediatica???
Il gasesti pretutindeni, numa' in ultimele doo zile am dat peste el si aici, si aici.... (btw, luati de notati: "fara bicameralism vom avea un stat slab, mai aproape de cele africane decāt de cele europene" :P.)
Incepura si zvonurile: http://www.realitatea.net/q-magazine--cristian-preda-risca-sa-fie-exclus-din-pdl--stoica-neaga_705735.html
------------
P.S. http://www.realitatea.net/jurnalistul-mile-carpenisan-a-murit-la-doar-34-de-ani_705759.html :(((((....
Ingrid S spune:
L-am cunoscut pe Mile Carpenisan, a fost bun baiat, Dumnezeu sa-l odihneasca! Azi e inmormantarea.
Iileana, nu o sa fie exclus Preda din partid. El e ca Radio Romania Libera sau Vocea Americii acum. Distractiv.
Ce s-a ajuns de Diaconescu...nu putea sa fuga in alta directie, tocmai in gaura de hazna a nimerit? Bleacs! Niste nesimtiti in caricatura aia de partid. Rusine, Dinu Patriciu!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Pai da, nu o sa fie exclus Cristi Preda din PD-L, ca s-ar pierde sclipiciul atractiv din vitrina, si chiar ramin dupa aia numa' cu votantii www.youtube.com/watch?v=qGW6MftpmsE&feature=related" target="_blank">pe care-i merita.
Cristian Preda et comp. au atras, prin calitatile lor, catre portocalii, procente de electorat educat, care pentru VideanuBerceanuUdrea poate ca nu si-ar fi dat votul.
Electorat care nu realizeaza ca se amageste singur, pentru ca, de fapt, de parerile astora nu tine cont absolut nimenea in PD-L-ul profund, ba chiar dimpotriva, ei irita. Dovada, cam cit s-a preluat din ideile lor in statutul PD-L pardon PDL, recent www.gandul.info/puterea-gandului/o-liniuta-pentru-reforma-pd-l-5768353" target="_blank">"reformat" la modul dramatic, din temelii :P. Nici 3%.
Poate ca acum lui Preda i se arata nitel pisica sau, cum zici, poate e doar o dizidenta cu voie de la stapinire.
Mie-mi place sa cred ca omul e onest, dar la urma urmei nu prea conteaza, important e ca spune neshte kestii.
P.S. Da' poate se'nerveaza si pleaca singur!!! :)))))
--------------
Ceva on-topic acum, pina nu uit de scopul subiectului:
Daca de ICCR-ul lui Marius Oprea auziseram aproape toti, de celalalt institut desfiintat prin unificare pe mosia lui Tismaneanu se stie mai putin.
Foarte pe scurt, citeva detalii despre Institutul National pentru Memoria Exilului Romanesc - scopul infiintarii, istoric, activitate, sfirsit, aici: Uitarea exilului?.
A, da, si despre viitorul sau luminos:
"Ce se va īntīmpla acum cu memoria exilului? Cine o va studia? Cine se va ocupa sa-i publice cronica? La IICCRMER nimeni nu pare a fi specializat īn acest domeniu, iar personalul INMER nu a fost integrat īn noua structura. Ce se va īntīmpla cu arhivele pe care a reusit sa le strīnga INMER? Daca PSD nu le-a acaparat, cum se temeau unii, iata ca guvernul Boc le trece din nou īn uitare.
Guvernul Boc, despre care putem afirma culme a ironiei ca este primul de dupa 1990 a carui existenta se datoreaza votului exilatilor si emigrantilor!"
:/
sirimie spune:
Ileana nu mai vorbeste nimeni de asta. E subiect inchis, cui ii mai pasa ce se intimpla.
Ai dreptate, ce ironie ca tocmai PD votat de diaspora ii marginalizeaza pe fostii dizidenti. Cum au reusit astia sa fraiereasca atita lume ?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Guestus spune:
Institutul National pentru Memoria Exilului Romanesc.....nu stiu de unde gasiti voi toate comicariile astea.
a inchis Boc institutul si bine facut..au ramas 3 pirliti fara munca si bani de deplasari.....
institutul asta este exact bomboana ce sta pe coliva.
iileana spune:
Simona, culmea e ca oameni politici de la care ma asteptam sa fie ceva mai vocali, pe tema asta, in spatiul public, dorm pe ei. Bleah.
Guestus, poate ca n-ai mai emite enunturi eronate daca ai citi macar in diagonala link-urile.
- Boc nu a inchis, tehnic, institutul, ci a creat o institutie-hibrid, unificind cele doua institute de pina acum sub inteleapta si portocalia conducere a D-lui Tismaneanu. ICCR + INMR = IICCRMER
- Multi dintre "pirliti" (istorici romani si straini + cercetatori + nume de rezonanta ale anticomunismului romanesc) au plecat singuri-singurei, ultra-scirbiti de situatia creata.
- Noul institut dispune de un buget cu 40% mai mare decit cele doua institute, impreuna, anul trecut. Acuma, ca-i portocaliu si merge pe sina prestabilita, brusc se gasesc bani.
- Eu gasesc "comicariile" astea in presa si pe la oameni pe care nu-i stii tu (i-am insirat deja aici, la "reactii").