Despre "anticomunistul" Basescu(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca poporul a votat basescu si nu pdl...asa ca pdl o sa fie in mare belea peste ceva timp. iar de aia de care vorbiti voi aici preda/voinescu yo cred ca 80% din popor nici nu a auzit. de blaga te sperii...pare fioros..nici hirtia de afise nu-l accepta
te faci membru ingrid.s...wowow. poate te duci la pdl.....sa-mi faci mie in ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Stati linistiti ca fiecare dintre voi va vota cu ambele maini pentru francezu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

francezu'.

Ha?
Who?
... ala cu care vom vota cu ambele miini Ingrid, Guestus si cu mine... Ca de tine ma sfiesc sa intreb.

Citat:
asa ca pdl o sa fie in mare belea peste ceva timp.

Pai vezi de ce trebuie sa se sacrifice tot Basescu, saracu', si sa gaseasca un artificiu prin care sa tina in continuare puterea (vezi raportul OXAN mentionat anterior :)), in loc sa-si vaza linistit de pensie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

francezu'.

Ha?
Who?

Tcholosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Da, poate ca ar fi o idee... Da' depinde si de context.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Da, multam' Xeno de idee, seamana cu ce am zis io. Cuminte si nevinovat d-l de la agricultura.
Apropo de speculatiile cu Basescu trage partidul si partidul il trage pe Basescu, bine ar fi sa ramanem la una din ele, eu militez pentru Partidul care l-a salvat pe El comandante anul acesta si atunci, am cateva previziuni, dat fiind ca s-a intins pedeleul ca gripa peste tara. Tare mi-e, ca desi boborul va vrea sa aleaga in cunostinta de cauza, sunt prea multi pedelei care sa-l indoctrineze si sa cedeze in final la ulcioarele cu ulei si puiul inghetat...mai ales daca foametea va fi mare.
Iileana, gura lui Preda graieste multe, eu de Sever nu comentez ca mi-e urat de el, pur si simplu il detest. Cred in continuare ca e doar fum si ca e tinut pe brate (Cristi) tocmai pentru o aura de nesupunere, ma intelegi tu.
Guestus, n-ai tu surprize din astea, ia spune, deja ai transpirat ca iti iau locul la computerul de la sediu si nu te mai poti distra?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Asa e.. e fapte nu gluma

ce ti-ai zis in sinea ta sirimie...cu asta vorbesc yo care nici macar sa scrie nu stie ..hehehe

Vezi ca nu te-ai prins

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Citat:

Stati linistiti ca fiecare dintre voi va vota cu ambele maini pentru francezu'.

Come to the Dark Side. We have cookies!

Nu prea cred ca Ciolos va accepta sa se intoarca in Romania. Desi mai stii.

Eu cred ca Basescu nu se va pensiona peste 4 ani si ca indiferent pe cine va pune in loc, il va sustine si va continua sa fie "locomotiva". Si ca va fi o lupta crincena intre barosanii de acuma care nu vor vrea sa renunte, si potentialii viitori. Eu pe niciunul de acum nu il vad rasarind.

Am citit eu pe un blog ca de vreme ce in fiecare seara pe Basescu il injura un cird de "jurnalisti" inseamna ca traim intr-o tara libera si ca "dictatura" la care se opun acei jurnalisti exista numai in imaginatia lor. Ii dau dreptate, e un rationament corect.

E corect acum. In viitor, nu se stie. Argumentatie: PSD l-a ales pe Ponta, o sa cada in curind fara sa miste Basescu un deget. Antonescu inca nu a probat ce vrea ca presedinte de partid, in afara de a-i inlatura pe aia care nu sint de acord cu el. Cu putin noroc pentru Basescu o sa ajunga si PNL dupa PSD. Eu nu mai sint optimista deloc.

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
PSD l-a ales pe Ponta, o sa cada in curind fara sa miste Basescu un deget. Antonescu inca nu a probat ce vrea ca presedinte de partid, in afara de a-i inlatura pe aia care nu sint de acord cu el. Cu putin noroc pentru Basescu o sa ajunga si PNL dupa PSD. Eu nu mai sint optimista deloc.

Nu-ti pierde speranta. Argumentatie: Ponta inca nu si-a aratat masura ca presedinte de partid. Nu ca as avea mari sperante, dar este din alta stofa. Pentru inceput, incearca sa se desprinda usurel de Antonescu si PNL (desi in vorbe nu arata), ca sa inlature ceva din gafa pentru care Geoana nu a castigat alegerile. Fata de Antonescu care este deja un perdant (dupa "hora" bucuriei cu Geoana, care a tinut cateva ore) si, cum spui, n-are alta activitate decat datul la gioale in toata lumea, Ponta reitereaza ideea de stanga in politica. Nu sunt adeptul stangii, dar admir oamenii care au un crez. Iar Ponta, desi a intrat ca Bolek in politica, a spus singura fraza care m-a facut sa tresar, de multi ani incoace: in PSD, trebuie sa inceteze goana dupa procente, prin orice metoda, si sa se redobandeasca identitatea unui partid de stanga (nu-i un citat).
Daca chiar va realiza el asta, e numai problema lui, dar asta-i drumul corect.

Nu exista vreun personaj in politica care sa-l poata egala pe Basescu, va convine sau nu.
De aceea eu cred ca Basescu nu-si doreste ruinarea partidelor opozante. Dupa metoda perdanta a opozantilor sai (reuniti in toate magariile pentru a-l inlatura), este imposibil ca Basescu sa faca aceeasi greseala, pentru ca el nu-i Iliescu (care s-a dorit presedinte in orice conditii), ci se vrea un presedinte puternic ("jucator"), ori un presedinte marioneta nu-i tinta lui.
Cred ca lui Basescu nu-i ajunge sa fie "chior in tara orbilor". Nu-i stilul sau.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Sigur ca nu are egal Basescu. Nici Iliescu nu are, nici Carol I nu are

Zici tu ca eu nu se leaga de partidele opozante. Eu cred ca ba da, daca ar fi dupa el nu ar exista decit PDL.

Basescu a inceput demersurile pentru schimbarea constitutiei pentru parlament unicameral. O analiza pertinenta aici - ce vrea el sa faca nu suna bine daca iese exact cum vrea el.

Ce altceva se mai intimpla? UDMR e la putere si se vede. Vor sa schimbe votul uninominal cit sa ajunga 2 partide care sa se succeada la guvernare. In timpul asta sint tirguri de job-uri in strainatate pentru medici si amenintari de greva.

Am blog

Mergi la inceput