Fenomen inexplicabil!
Inca de acum 7 ani cand am fost insarcinata si mi-a fost rau am ramas cu un fenomen pe care eu nu pot sa mi-l explic. Trebuie sa fiu foarte atenta cum beau apa, doar cate o inghititura, altfel imi vine sa vomit.Iar daca cumva ma aplec la scurt timp dupa ce am baut apa sigur vomit. Asa ceva nu poate fi normal, nu? Mi s-a mai intamplat si de la suc, de exemplu, daca era rece si am baut mai mult odata.
De obicei sunt atenta sa nu beau mult odata, asa ca nu ma deranjeaza prea des, dar totusi...
Aveti vreo idee ce ar putea fi?
Raspunsuri
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiamoni Inca de acum 7 ani cand am fost insarcinata si mi-a fost rau am ramas cu un fenomen pe care eu nu pot sa mi-l explic. Trebuie sa fiu foarte atenta cum beau apa, doar cate o inghititura, altfel imi vine sa vomit.Iar daca cumva ma aplec la scurt timp dupa ce am baut apa sigur vomit. Asa ceva nu poate fi normal, nu? Mi s-a mai intamplat si de la suc, de exemplu, daca era rece si am baut mai mult odata. De obicei sunt atenta sa nu beau mult odata, asa ca nu ma deranjeaza prea des, dar totusi... Aveti vreo idee ce ar putea fi? |
Si eu am ramas cu o sensibilitate la mirosuri.Daca simt miros de gaz metan ,benzina sau urit in general, imi creaza senzatie de voma.Cred ca e psihica problema.
IonescuOana spune:
citat din mesajul lui aiamoni Inca de acum 7 ani cand am fost insarcinata si mi-a fost rau am ramas cu un fenomen pe care eu nu pot sa mi-l explic. Trebuie sa fiu foarte atenta cum beau apa, doar cate o inghititura, altfel imi vine sa vomit.Iar daca cumva ma aplec la scurt timp dupa ce am baut apa sigur vomit. Asa ceva nu poate fi normal, nu? Mi s-a mai intamplat si de la suc, de exemplu, daca era rece si am baut mai mult odata. De obicei sunt atenta sa nu beau mult odata, asa ca nu ma deranjeaza prea des, dar totusi... Aveti vreo idee ce ar putea fi? |
Este o usoara esofagita de reflux. Du-te la un gastroenterolog, iti da un tratament medicamentos.
XIO spune:
Poate sa fie o hernie hiatala care se explica prin sarcina , creste presiunea in abdomen si o portiune din stomac este impinsa in torace.
Dar nu poti stii ce ai decat daca mergi la un gastroenterolog si daca iti face o gastroscopie.
Nu trebuie sa te sperii , gastroscopia se face in general cu anestezie intravenoasa.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
aiamoni spune:
In afara de faptul ca interventia ma sperie in sine, mai am si o problema cu injectiile, nu o data mi s-a facut rau de la ele...pana la pierderea cunostintei.
Oare s-ar putea inrautati sau duce la o boala mai grava? Daca nu cred ca as prefera sa traiesc cu asta...
XIO spune:
Am uitat sa spun ceva : esofagita de reflux este consecinta refluxului esofagian si presupune o inflamatie , deci alte simptome.
http://www.romedic.ro/hernia-hiatala
Oricum trebuie sa te duci neaparat la medic pt. a vedea cauza si a primi tratament de specialitate.
Daca nu te duci peste ceva timp va trebui sa te operezi.Ceea ce implica de asemenea injectie si cateva zile de stat cu perfuzia in mana dupa operatie.
Cred ca e mai logic sa mergi acum Mai bine previi decat sa tratezi.
daca nu ... mai incolo va fi mai rau.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
aiamoni spune:
Multumesc, Xio, cu toate ca m-ai speriat acum...ciudat insa ca mi se intampla doar la apa sau suc rece...
XIO spune:
Nu trebuie sa te sperii ca nu ai de ce . Iti dai seama ca pe net nu poate nimeni sa puna un diagnostic , doar sa sa gandeasca la diverse boli , afectiuni sau stari posibile.
Spre exemplu daca spui ca e doar pt. lichide , asa se manifesta Acalazia Dar tu ai de cam mult timp simptomele astea, asa ca slabe sanse sa fie asta , si hernia e dubioasa de atatia ani .
Asa ca cel mai bine este sa mergi la un consult si afli ce e , ce nu e si daca poti lua ceva tratament in cazul in care e o simpla ciudatenie.
Hai , curaj , ca nu e dracul atat de negru .
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro