Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza alysh, multzam de cafea.

mie mi-a venit alocatia. Si stimulentul - calculat prost. In minus, evident. Alte drumuri...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare si de la noi.

A fost un weekend perfect. Cred ca va veni in sfarsit primavara.... Sau nu?
Cu cresa ce sa zic eram convinsa acu cateva zile de cresa Little Angels Nursery pana sa citesc acest post: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134998&whichpage=5 acum nu mai stiu ce sa mai fac.

V-am citit din urma si daca-mi si amintesc comentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

salutare si de la noi.

Cu cresa ce sa zic eram convinsa acu cateva zile de cresa Little Angels Nursery pana sa citesc acest post: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134998&whichpage=5 acum nu mai stiu ce sa mai fac.

Naspa, ce pot sa zic? Si eu sunt stresata din cauza de gradi. Dar sa vedem, alta modalitate nu exista. Oricum am sa ma duc pe acolo neanuntata, sa vad ce si cum. Si daca nu mi-o conveni, caut alta, n-am ce face. Sper doar sa fie bine. Si tie iti doresc acelasi lucru. Pupi.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: Lumi si eu am gatit ca la cantina zilele astea: Ciorba de perisoare, friptura cu cartofi, urzici, ardei si dovlecei umpluti, pancak-uri... brrr...
Desiree, e superba Victoria si imi place cum se joaca ea acolo in curte!
Vroiam sa va zic ca si Eva are crizutele ei, pe care nu stiu cat de bine la gestionez dar reusesc sa o impac pana la urma... Of, sunt si ei mici... intr-o lume mare... le e si lor greu, dragii de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

salutare si de la noi.

vai,am citit si eu postarile ...

sper sa fie mai multe controale,peste tot,si sa nu mai existe asemenea cazuri si asemnea cadre didactice pe nicaieri !

18+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, este aceasi gradi al carei link il postasem si eu angelsclub?

Sper sa gasiti una potrivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost un weekend de stat prin parcuri, Doamne ce vreme de primavara frumoasa! O sa pun niste poze cred diseara, cand descarc din aparat.

Adriana, am primit mesajul de la tine, dar era deja prea tarziu. Oricum, baietii mei erau teleleu pe afara.

Sambata am aniversat cu Costi 6 ani de casatorie, am fost la restaurantul Argentine din mall si am mancat cea mai buna friptura de vita din viata mea! (....si cea mai scumpa... )

Lori, nu ajung azi la gradi, il ia Costi si merge cu Andrei la dr. Ivascu, cam behaie de cateva zile.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Scuzati-mi absenta, nu m-am simtit foarte ok in ultimul timp, multe contractii, ceva dureri de burta, am incercat sa ma odihnesc mai mult in timpul zilei desi imi este destul de greu sa stau, obisnuita fiind sa trebaluiesc toata ziua. De 2 saptamani nici nu am mai iesit din casa, fac pipi foarte des, 15-20 min (e adevarat ca beau vreo 4 litri de apa pe zi), iar daca merg mai mult am contractii destul de nasoale. La ultimul control medicul n-a fost prea incantat cand a vazut rezultatul la testul non-stress. Ma rog, eu asa am avut si la Vladuc, sper sa fie ok pana la final.

Vladuc este un scump, ma intelege, sta cu mine in pat cand este cazul, citim, scriem, coloram ... gasim ceva de facut. Iar daca ma doare burta si ma vede chircita vine si ma pupa pe ea, ma mangaie, mor de dragul lui. Ii spun mereu cum urmeaza sa merg la doctor sa taie burtica si sa vin acasa cu bebelusul pe care il punem in cosulet si avem grija de el, si mami ii da sa pape la tzatza, deja cunoaste toate detaliile. Daca este intrebat stie sa povesteasca prin semne unde e surioara si ce urmeaza sa se intample. Inca nu a inceput sa vorbeasca, cred ca o s-o faca mai tarziu, nici macar jumatati de cuvinte nu spune. In schimb stie tot, intelege tot, este foarte interesat de carti, are foarte multe si le cunoaste deja pe dinafara, sunt foarte mandra de el.

Pentru sorelina am pregatit tot, ne rugam la Dumnezeu sa o aduca pe lume sanatoasa.

Cam astea sunt vestile de la noi, va imbratisez cu drag pe toate si imi cer scuze inca o data pentru absenta.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dani - uf tare bine imi pare ca ai ajuns cu bine la termen (aproape) Sper sa se mai "coaca" sorelina lui Vladuc si sa fie toate bune Eu pe Robert la 37 de saptamani l-am scos si am fost totul OK in final, deci greul a trecut. Si mai imi place ce frumos povestesti de Vladuc, si eu mor de dragul lui, zau Pare un baietel asa de dulce si cuminte sunt curioasa cum va reactiona cand va veni bebelusha ! Sper sa aud numai lucruri bune. Sa fie un exemplu pentru zvapaiatul meu de Robertzone. Ai grija de tine si iti tin pumnii, te incurajez de aici

Alysh - super faza cu insuratul dandu-se cu fundul de pamant E drept ca nu prea am vazut asa ceva haha Asa imi zic si eu :) Totul trece, deci si crizele se duc.

Eu am trebi multicele, copilul e inca racitura, a facut si o tzara de febra, un 38, l-am trimis asa la cresa, am vorbit cu tanti si a zis sa il duc, ca e singur si se va ocupa de el. Uf ce bine ma simt, sa am asa incredere in ea ... parca l-as lasa cu mama. Sper sa il gasesc bine deseara. Tot deseara merg la gine, sa vad ce mai e pe acolo , sa mai facem un Pap ceva - nah, ca m-am dezobisnuit de mers la dr brrrr
Astept poze de la voi din weekend, am vazut-o pe Victoria (superba fetitza , ma dispera cu ochisorii ei ...), puii de Mihaser dulci foc foc.

Ah, si Laura - io nu stiu cum m-as descurca cu copil crizat si burta mare si el mereu acasa calare pe mine, zau... deci tu esti si hormonoasa foc acum, nici nu ma mir ca ai reactii asa, mai ciudate of of ... te pup de aici si te incurajez si pe tine

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Prima zi de gradinita a trecut si pt noi.
Eu am stat permanent cu Julia deci nu au fost crize
Maine voi pleca o ora sa vad cum reactioneaza, apoi voi sta din ce in ce mai putin.

Sunt multi copii .Sunt 2 educatoare la 17 copii si cica mai vine o fetita. Fiind intr-o singura sala destul de mica e harmalaie tot timpul.Eu cred ca as face cu nervii daca toata ziua as sta in asa harmalaie.Astazi nu prea i-au lasat pe copii sa se joace cu ce vor si cand vor, dar probabil deaia pt ca am fost si eu pe-acolo si ca sa para ca se ocupa de ei? Eu prefer sa-i lase pe copii sa se mai joace si singuri/dezorganizat.In schimb 85% din timp au vorbit cu ei in germana, ceea ce ma bucura (am invatat si eu vreo 2 cuvinte astazi, hi hi, oare nu ma primesc si pe mine la gradi? )

Laura imi pare rau ca nu i-a placut lui Mirci piesa de teatru.
Ieri am fost si noi la punguta cu doi bani, si Julia a fost f incantata.Aplauda, dansa cand era muzica, striga mos, baba, tolu alde(cuptoru arde), cos male(cocos mare), etc .Dupa 50 min si-a pierdut totusi rabdarea si vroia jos.Ne pregateam sa plecam mai repede, dar s-a terminat si povestea si gaina s-a ouat margica (bila cum ii spune Julia).I-am promis ca mai mergem.

Desiree ti-am vazut fata cea frumoasa care se juca si desena pe-afara

mihaser frumoase poze de primavara, frumosi copiii.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Hm...pana am trimis eu mesajul ati mai scris

Danicris bine ca ai mai intrat sa ne spui ce si cum.Stai in pat si nu te agita ca mai este asa putin.Mai bine se naste fetita mai tarziu de 38 de sapt ca sa fiti siguri ca e bine.Cum o va chema?

Simonix iar e bolnavior Robertel? Multa sanatate.

gabitzam multi ani fericiti impreuna.

Avem si noi poze noi

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput