Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 katalina, incerc sa ma menajez pe cat posibil.racusor, de ce vrei sa-ti cresti tensiunea Cristina 17 s & Elise-Stefania |
asa mi-a zis si mie ca se bucura ca am tensiunea mica...problema e ca la mine e prea mica si am ameteli, ma doare capul, mi se infunda urechile....
Bulina
24+ cu
poznas
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Ai PM ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
si eu o vreauuuuuuu...am mai zis-o da nu m-a auzit nimeni...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui pufescu Pai o pastila are 40mg, eu iau 3 ca asa mi-a zis doctorita. Inca trei zile iau in paralel cu elevitul, care are si ala 100mg. Deci 220 doza momentan, dupa aia scot elevitul si raman la 120 magneziu. Dar pe prospect scrie ca se iau 6-8 pe zi, asa ca nu cred ca e cazul de supradoza 20+ |
magneziul (si alte minerale) daca sunt in surplus se elimina prin urina...deci nu va temeti de supradozaj

Bulina
24+ cu
poznas
katalina spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Buna fetelor, Katalina,cum e facut acel tablou mai exact?E ziua sotului peste 9 zile si suna bine,poate i-as face si eu asa ceva.Ai un ex,o poza?? Denisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Buna Denisa.Incerc sa-ti explic,n-am poza la el,tabloul facut l-am dat tatei de ziua lui.Intii am selectat ce poze vreau sa "sacrific",apoi le-am decupat sub forma rotunda, ovala astfel incit sa le incadrez pe toate si sa nu ramina spatiu urit intre ele,dupa care le-am lipit pe un carton , si le-am lasat sa se usuce .Am asezat cartonul in rama si GATA.LA MULTI ANI sotului d pe-acum!
Catalina
18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui maurice aici avem mai multe poze, de data trecuta, cu niste imagini frumoase din elicopter www.iturism.ro/vezifoto.php?album=Mauritius%202008%20hotel%20Dinarobin&id=3326" target="_blank">poze mauritius 17+ |
minunate poze...concediu de vis...
noi am fost doar in Turcia, Grecia si Croatia...asta asa, ca sa fim aproape de tara...dar chiar mi-as dori nu concediu mai departe...cine stie cand...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Florentina_C spune:
eladeea, pufescu aveti PM cu parola. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Victo![]() ![]() ca la pozele noastre nu se uita nimeni..![]() ![]() ![]() Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Care poze, unde?????????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
katalina spune:
citat din mesajul lui Victo![]() ![]() ca la pozele noastre nu se uita nimeni..![]() ![]() ![]() Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Eu le-am vazut
.Am vazut si burtica frumoasa si pe flacaul tau care se incalta singur
Catalina
18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
si eu o vreauuuuuuu...am mai zis-o da nu m-a auzit nimeni... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ti-am trimis PM, scuze nu am vazutmesajul tau.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui pufescu Si cum se pune caruciorul albastru la semnatura? 20+ |
Caruciorul
se pune astfel:Mergi la Profil personal - link-ul din stanga sus al paginii de forum
Apesi Editeaza profil, dupa care introduci parola ta (cu care te loghezi pe forum)
In josul paginii nou deschise, la Optiuni profil apesi pe semnul"+"
La rubrica semnatura adaugi intre paranteze drepte [] cuvantul baietel
Ce va iesi este
. Apesi apoi butonul "trimite datele" din josul paginii si gata semnatura. Sper ca m-am facut inteleasa.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***

&