A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

eu am verificat contul acum, in BRD nu s-au virat nici indemnizatia, nici alocatzia :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, eu sunt din Mures, am sunat acum la Directia Muncii, mi s-a spus ca de la Buc n-au primit inca si tot ce stiu e ca in decada a treia a lunii intra... Mai sunati si voi.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

deci, am revenit cu informatii: surse din volksbank mi-au spus k lor li s-a transmis de catre cei de la ag de plati sociale k "au probleme cu sistemul informational" si in consecinta : banii se vor vira cu o intarziere de o saptamana". Punct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

Noua ni s-a spus ca nu sunt bani..n-are Statul bani saracu de el...
Au mai spus ca la cei care-si primesc indemnizatia si alocati prin posta au primit banii in data de 15..mie de obicei, prin card la BRD imi intrau in 12, 15 ale lunii, dar luna trecuta au intrat in 17, luna asta..dupa 20 PROBABIL

Deci...PROBABIL dupa 20 va avea Statul bani pt mame, ca sunt alte prioritati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cine spune ca nu sunt bani, minte. Sunt convinsa ca cel putin jumatate din mamici iau banii prin posta, si daca pentru ele au fost bani, de ce nu sunt bani si pentru celelalte? Sau luna asta ia numai jumatate din mamici banii si restul se descurca cum pot?

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberto_32 spune:

ceva? ceva? au intrat la cineva? am sunat in hambarului si bineinteles
okupat.... okupat!!!!! sa le sune toata viata lor urechile .... cum lasa copii nostri fara papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanaw spune:

Buna,
Nici eu nu am primit luna asta. de obicei intrau pe 16 -17 in raiffeisen Bucuresti dar luna asta nu au intrat nici pana acum. Tocmai am verificat contul online. il mai verific si la ora 17 poate poate. AM o prietena care e exact in aceeasi situatie aceeasi data, aceeasi banca, aceeasi intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

eu am cont la brd, si aveam data de plata 17. inca nu mi-au intrat banii.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Si eu identic, brd, 17, n-au intrat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

De obicei intrau pe 15,16 ale lunii,la BRD,in Cta,dar luna asta nimic.Am vazut ca in alte orase s-au virat banii si nu au fost probleme.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Au intrat pe 17. Am cont la BCR. Sa nu fie vreo problema de colaborare cu celelalte banci. Verificati la Hambarului...dar din pacate la telefon nu cred ca reusiti. Eu de cate ori am avut de aflat ceva de la ei a trebuit sa ma duc acolo.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput