A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Nici mie nu mi-a intrat.De obicei intra in 19 la Banca Transilvania.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
bubulina1 spune:
Daca am cu cine sa-l las pe Radu, cred ca luni voi face o plimbare pana la Hambarului, desi nu prea stiu pe unde e. Bine ar fi sa mearga si sotul cu mine ca sunt sigura ca daca ma vad femeie o sa ma prosteasca in fel si chip.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
Roberto_32 spune:
Pt toate mamicile strada Hambarului este in spate la MC DONALD'S , LA CAPATUL LUI 101,104, MAI EXACT IN SPATE LA ELECTROAPARATAJ PANTELIMON. TEL: 0212509020,21,22,23.SUCCESS
Tanti Zavaidoc spune:
Card BRD, nu a intrat nimic, din Hambarului am aflat ca POATE ii vireaza pe 24, deci pe 26 ar trebui sa fie in cont si alocatia, si indemnizatia. Luna viitoare cica nu se stie, dar posibil tot dupa 20. Cam enervanta treaba asta cu posibil, probabil, etc.
bubulina1 spune:
Eu am gasit pe net asta: http://www.prestatiisociale.ro/Contacte/Contacte_ATPS.
Edit: Daca ma freaca in fiecare saptamana cu poate, eu o sa ma intorc mai devreme la munca, asta e... Eu chiar traiesc cu banii astia, nu sunt bacsisul lor pe care mi-l dau daca au chef. Dupa atatia ani de plata a impozitului, am ajuns la mila unor nesimtiti.
Poze cu noi
ellis spune:
nici la brd inca nu au intrat - eu la alocatie ma refer;
aceeasi chestie s-a intamplat in luna dec 2008, cand s-au platit indemnizatiile prin posta, cele pe card nu...si au tot intarziat...un grup de mamici inimoase am scris la pro-tv, la realitatea si in aceeasi zi au aparut stirile la tvpe 22 dec, iar pe 24 pana in ora pranzului deja intrasera banii; in tara asta nu rezolvi nimic decat daca tipi tare si merita sa tipam!!!
bebecris spune:
care este logica lor?
unii iau banii, altii nu? pe ce criterii?
prietena mea a luat banii de pe 17 la bcr...iar eu astept tot de pe 17 la BRD.....saptam viit treb sa fac a adoua doza de prevenar, imi dau nemernicii astia bani de ei sa cumpar?
dracu' sa-i ia....
haideti sa scriem la protv....sa luam o masura ca nu putem sta in baza lor....
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
roli25 spune:
Si mie tot pe 17 mi-au intrat la bcr. Deci clar au o problema cu celelalte banci. Mergeti neaparat la Hambarului ca tv-ul nu cred ca face ceva in timp util.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
mistral spune:
Ieri am vazut anuntul la o sucursala BRD in care scria ca indemnizatiile si alocatiile vor intra in data de 21.Ramane de vazut daca va fi asa.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
bubulina1 spune:
Nu cred ca va impresiona pe cineva daca mergem in Hambarului. Chiar sunt disperata si nu stiu ce sa fac.
Pentru fetele din Buzau am gasit asta.
Este adevarat ca este prima data cand mi se intampla, dar nu stiu daca este ultima si nu am nici pe cine sa intreb. Vroiam sa scriu la cei de la realitatea, o sa caut o adresa de mail.
Poze cu noi