A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Bravo fetele!
Mie mi-au zis alea ca si daca trimit banii cei de la Bucuresti mai dureaza cca 2 zile pana se plimba pe la trezorerie,asa ca daca imi intra macar pe vineri sunt happy!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
Pisik06 spune:
Mi-a spus sotul ca subiectul de discutie la matinalul EuropaFM cu Monica Anghel este asta cu indemnizatiile si alocatiile intarziate. Poate totusi va conta si asta
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubulina1 Daca am cu cine sa-l las pe Radu, cred ca luni voi face o plimbare pana la Hambarului, desi nu prea stiu pe unde e. Bine ar fi sa mearga si sotul cu mine ca sunt sigura ca daca ma vad femeie o sa ma prosteasca in fel si chip. Mamica fericita de Raducu (11.04.2009) Poze cu noi |
Bubulina, vezi k in Hambarului ajungi luand autobuzul 104 dinspre Unirii spre Lia Manoliu (atentie k 104 nu mai are capat la Lia Manoliu, i-au deviat traseul catre Cora Pantelimon!), nu mai stiu cum se cheama statia la care tre' sa cobori, dar intrebi k stie soferul sau lumea prin autobuz; de asemenea, poti sa iei 335 sau 330 dinspre Mihai Bravu spre Pantelimon si cobori la statia de la McDonalds de langa Electroaparataj apoi o iei in dreapta sdensului de mers al masinii, te vei descurca; sediul Agentiei pt Prestatii sociale e intr-o vila p+2 (si cica n-are statu' bani, auzi...). posibil sa te repeada aia de la Agentie si sa te trimita acasa sa stai pana pe 27-28. Eu as fi vrut sa ma duc maine, joi, insa cred k stau pana pe 27-28 si daca nu intra banii ma duc in Hambarului dupa data asta. Uoff, si vine Pastele...
Nici mie nu-mi intrasera banii ieri, 23 martie; banca: Raiffeisen, data obisnuita de plata 16 ale lunii.
Ira, mamica Elizei
Grasunica80 spune:
Buna fetelor,
bravo!!! am vazut si eu stirea aseara.. acum sa speram ca vor intra banutzii, ca altfel.....
oricum daca verifica cineva card-ul si afla ceva, sa ne anunte si pe noi....
drag,
mami de Daria 6 luni
ClaudetteLeo spune:
BRD, 24.03.2010, ora 11.03, sold = neschimbat.
nu mai am nimic de spus.....
Claudia
dilaural spune:
Buna ziua la toata lumea!
Nu va asteptati sa intre banii prea repede astazi. Daca intrau chiar acum dimineata insemna ca erau virati de ieri ceea ce nu cred ca e posibil.
Eu cred ca incepand de azi o sa vireze Trezoreria banii catre banci. Asa ca cel mai devreme eu zic sa ne facem sperante pentru undeva in jurul orei 16.00
Daca are cineva vreo veste sa ne spuna si noua!
POZE
ClaudetteLeo spune:
Eu i-am facut azi vaccinurile de 1 an lui David. M-au costat 230 de roni.....noroc k a luat mama pensia pe 15 ( nu e ciudat k pensiile nu intarzie niciodata? )
Claudia
bebecris spune:
SA-I IA DRACU' DE NENOROCITI....
isi bat joc de noi...astia vor sa iesim si noi in strada?
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story