A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 16
ariadna33 spune:
am verificat si eu contul chiar acum si banii nu au intrat inca... BRD-data obsinuita a platii 16 ale lunii...
Felicitari pentru curaj Bubulina si Elanada! V-am vazut bebelusii in reportaj, sunt atat de dulci!
Cea de-a treia mamica din reportaj este tot de pe forum?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
xya spune:
felicitari si multumim!
foarte dragalasi bebeii, sa va traiasca!
de fapt, pentru toate mamaicile, sa va fie sanatosi bebelusii si voi pe langa ei!
cat despre bani, acum o jumatate de ora, card BRD Bucuresti, nimic... poate au fost alte mamici mai norocoase...
elenada spune:
Buna fetelor
Eu am intrebat azi la banca la brd si mi-au spus ca daca se vireaza azi banutii intra cel mai devreme dupa ora 12:00 sau cel tarziu dupa ora 16:00.
Pe la 12:30 o sa sun sa intreb daca au intrat banutii.
Cred ca s-au gandit sa ne intarzie noua banii ca noi nu avem timp de iesit in strada si de facut scandal ca avem de crescut scandal.
E bine sa te duci si sa le descarci o basculanta plina cu pampersi murdari in fata guvernului.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mihaela_anca spune:
In Sibiu au anuntat ca se vor vira azi banii, insa, atentie, de luna viitoare se vor vira doar din 27 ale lunii. Verificati daca se aplica si in alte judete. Pana atunci, urez succes in gasirea solutiilor tuturor acelora care au scadenta (scadente) la banca (banci) mai devreme de aceasta data. :(
Luminel spune:
verificat card prin BRD Vocalis: sold 0
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
bubulina1 spune:
Am verificat acum contul Raiffeisen si nimik. Din cate stiu mai este un transfer de la trezorerie dupa 16.30 si voi mai verifica atunci.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
elenada spune:
Am sunat si eu acum la banca si nimic. Cont zero la BRD
Mi-a spus tipa de la banca sa mai sun dupa ora 4 ca e posibil sa mai intre atunci dar deja nu ma mai imbat cu apa rece.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!