Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bely

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

bely, ce dragalasa si finuta e papusica ta. tare dulcica .

vezi ca pe "selena" o cheama selen. mie poti sa imi zici si hepilicu.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

hai ca mai facut sa rad cu selen si hepilicu
uite chiar n-am vazut ca-i selen80,din cauza 80 am vazut a
multumesc, e finuta dar ma-sa vrea sa fie mai grasunaincet incet o sa crestem si noi

selen Patri s-a nascut cu 3150 si din spital a iesit cu 2.900 si tot la 39 sapt. am sacut si cu epidurala(ce coincidenta)doar ca la mine a fost indusa nasterea.. pe urma luam intre 900-750..si tot am scazut, apoi din luna a 4 a pana in a 6 a a luat doar 450gr, dar era si racita cu mucuti, am inceput si serviciul s-au cam adunat toate, dar de vreo 2 sapt. parca papa mai bine si incepe sa faca falcute, s-a obisnuit cu noul program, la fel sa obisnuit si cu bona, sa speram ca de acuma vom merge inainte mai bine

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

bely - maia s-a nascut cu 3360g si in urma cu vreo saptamana, deci la 5 luni si jumatate avea 6620g. probabil la 6 luni va avea ca patricia, 6700g. mie in poze nu mi s-a parut slabuta patricia. daca ea e tonica, zambeste, papa cat de cat bine, nu-ti face probleme. eu am depasit perioada asta. ai o fetita minunata si tare dragalasa. si cu un nume tare dragut.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

hepilica tu de ce nu ai la semnatura puiutul tau? eu de unde sa stiu daca e fetita sau baiat?
Aaa si am uitat sa zic in mesajul anterior, chiar daca am botezat-o pe selen cu selena, ea s-a prins din prima ca ei ma adresam
dar chiar m'ai bine dispus

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Uite de aici
Citat:

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

selen, lali_mete,carina blanca si toate fetele va pup si va multumesc, nu stiu ce m-as face fara voi!
Eu ca si branzica ma gandeam sa ii dau lui Nicholas, cand va fi momentul, branza Ricotta, este foarte buna si cremoasa.Sper sa o accepte.

Mergi la inceput

Citat:

hepilica tu de ce nu ai la semnatura puiutul tau? eu de unde sa stiu daca e fetita sau baiat?

bely - eu am o fetita nascuta pe 22 septembrie. o cheama maia. daca vrei sa vezi poze cu ea, gasesti pe mailul comun.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Angelli, nu cunosc branzica de care vorbesti tu, insa sunt convinsa ca peste cateva luni o sa cumpar si eu ceva branzica ca asta de casa e foarte seaca si nu o accepta. Poate nu ii place branza de fel dar o sa vedem.

Bely, vrei neaparat sa faci din formula branzica? O poti face mai simplu din 1 litru de lapte + 500 ml lapte batur fierte impreuna si ce rezulta strecori de zer si ramane branzica. Si poti face mai putin dar sa respecti proportia.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Fragutza - ce faci mami? esti pe-aici? ma gandeam mai devreme ce trebuie sa fie in sufletul lui moni cand harap alb ii spune "mama". uite cum cresc copiii nostri. eu cred ca ma voi topi toata cand maia imi va spune mama. ce emotie!
ati observat ca dragostea pt puiut nu seamana cu nicio alta dragoste? hmmm....hai, ca devin prea melancolica.

tu ii faci nataliei baie in cada mare?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:

Aaa si am uitat sa zic in mesajul anterior, chiar daca am botezat-o pe selen cu selena, ea s-a prins din prima ca ei ma adresam
dar chiar m'ai bine dispus

Uite de aici
Citat:

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

merci
am mers sa ma uit iar la semnatura ei si am vazut ca e scris "minunata" deci mi-am dat seama ca e fetita dar n-am mai apucat sa scriu ca m-am dus sa vad pispirica mea

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

bely - eu am o fetita nascuta pe 22 septembrie. o cheama maia. daca vrei sa vezi poze cu ea, gasesti pe mailul comun.

h.

Multumesc lui DD.

Ce frumos nume i-ati ales, sa va traiasca si sa fie sanatoasa
scuze, chiar nu stiu unde sa caut mailul comun?
Patricia e vioaie,gangureste,rade, e fericita si cuminte, dar cand ma uit la frumusetile de pe forum si le vad grasunei/grasunele imi trec piticii prin cap si as vrea sa fie si ea mai grasunica

Mergi la inceput

corinablanca nu neaparat vreau din formula sa fac branzica, dar se spune ca laptele de vaca e interzis pana la 1 an, ori laptele normal e de vaca, nu? aici n-am gasit de capra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Fragutza - ce faci mami? esti pe-aici? ma gandeam mai devreme ce trebuie sa fie in sufletul lui moni cand harap alb ii spune "mama". uite cum cresc copiii nostri. eu cred ca ma voi topi toata cand maia imi va spune mama. ce emotie!
ati observat ca dragostea pt puiut nu seamana cu nicio alta dragoste? hmmm....hai, ca devin prea melancolica.

tu ii faci nataliei baie in cada mare?

h.

Multumesc lui DD.

Sunt pe aici, il astept pe co-autor cu masa pusa si vad ca incep sa se raceasca sarmalele. Hai ca i le dau Nataliei si ii pun lui altele.

Mai, nici nu credeam ca sunt in stare sa iubesc atat de mult, cu atata disperare..o ador pur si simplu!
Azi ma uitam prin parc la copilasi un pic mai mari decat matza mea, cum incercau sa mearga singuri si ma gandeam ca atat de dor o sa-mi fie sa o port in brate, sa doarma cu capul pe mine...cresc atat de repede..parca nu-s pregatita..

Mergi la inceput