Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

si tot referitor la alocatii si indemnizatii, eu nu cred ca bancile sunt de vina, oricare ar fi ele, ci administratiile locale. banii vin de la primarii prin serviciile specializate. deci, bugetul local e vinovat ca nu v-au intrat voua banii, nu bancile.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

am intrat in a doua jumatate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ma fetelor,eu inteleg ca banca e de vina....sau astia n-au virat spre Raiffeisen???

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

nici la BRD-ul meu nu erau mai devreme un picut

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

vaiii ce spor aveti la scris
pana ma mai dezmeticesc si eu pe aici voi o luati la fuga
selena ce greutate are frumoasa ta? a mea e cam slabuta, la 6 luni avea 6.700 si 67 cm, dar parca a inceput sa pape ceva mai bine, abia astept s-o cantaresc pe 5-6 aprilie, atunci o sa avem o luna de la ultima cantarire
fug sa fac branzica din lapte praf sa vedem ce va iesi, pt prima data incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

fetelor, vroiam sa va zic ca mie mi-au venit banii . e o postarita aici in sat care vine cu bicicleta sa aduca pensiile si indemnizatia mea (ca sunt singura batrana cu copil).
ce raiffeisen, brd, ing...bancomate, carduri? postarita cu bicicleta la poarta fix la jumatea lunii. ceas.
i-am lasat socrului meu copie dupa CI si ii lasa lui banii odata cu pensia (pensia lui ).
socrul meu, baiat finut, ii lasa mereu postaritei cate 5 lei . si imi scrie mereu pe fluturas (-5 ron postarita). eee?

comisionul la bancomat e mai mic, mai mare ?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

io n-am comision ca lucrez la ei
de obicei e 0.2% din suma, daca e cardul de la munca e posibil ca angajatorul sa aiba negociat cu banca 0 sau 0.1%...chiar te interesau detaliile?

eu n-am sonerie....si am o alee de vreo 50 de metri lungime, apoi vine curtea propriu-zisa, apoi casa...deci nici macar sa strige postasul n-avea nici o sansa....asa ca n-aveam de ales..

ma scuzati doamna banchera. sunteti ruda cu isarescu? visati noaptea comisioane si bancomate?

mai, sa stii ca eu am sonerie cu tv , da' nu merge. era cu cablu subteran si cand nenea ala amarat a sapat un sant a taiat si firu'(bonus!). si eu pana la poarta am 200 m . cand vine cineva la noi, sot se duce cu bicicleta sau motoreta sa-i deschida.

da' cand e frumos afara, sta socrul meu la poarta cu gainile si face pe "liftieru'". iarna il suna postarita pe mobil (eee!!!) sa vina la poarta. bai, strategie, da?

hai, bine. ii spun sa nu-i mai dea comision postarietei daca zici tu ca asa e regula cu comisioane. deeee, oar postarita asta nu e BRD.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bely

vaiii ce spor aveti la scris
pana ma mai dezmeticesc si eu pe aici voi o luati la fuga
selena ce greutate are frumoasa ta? a mea e cam slabuta, la 6 luni avea 6.700 si 67 cm, dar parca a inceput sa pape ceva mai bine, abia astept s-o cantaresc pe 5-6 aprilie, atunci o sa avem o luna de la ultima cantarire
fug sa fac branzica din lapte praf sa vedem ce va iesi, pt prima data incerc

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

a mea avea 7.55 kg si 68 cm la 6 luni....dar acum depinde si cu cat s-a nascut Patricia, si cum a luat pana acum...Ebru a iesit din spital cu 3.210 kg, dar a luat in prima luna nici mai mult nici mai putin de 1.8 kg apoi a incetinit ritmul (luna trecuta a luat fix 150 gr..), deci totalul de acum se datoreaza doar avansului din prima luna.....eu zic sa nu-ti faci probleme, mie mi se pare ok cat are ea..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen eu fierb 125 ml (ca fac cantitate mica) lapte Dorna eco 3,5% si dupa ce da in fiert pun o pastila calciu lactic. Mai fierb un pic si amestec, pana cand se formeaza bucatelele de branzica. Strecor prin tifon, torn un pic de apa rece peste tifon, framant un pic tifonul sa se scurga zerul si gata branzica. Ies cam 10 gr branzica in max 10 min.

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

bely, ce dragalasa si finuta e papusica ta. tare dulcica .

vezi ca pe "selena" o cheama selen. mie poti sa imi zici si hepilicu.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Hepi, era vorba de frunza de varza.

Alex, felicitari pentru o fetita asa de cuminte.

Angeli, inteleg ca prima zi de cic e 16 noiembrie, deci atunci primesti pe perioda din 16 pana in 30 noiembrie, decembrie, ianuarie si ferbruarie. Pe martie vei primi in aprilie.

Santorini, eu stiu ca se da de 4-5 ori carne si de 2-3 ori ou, alternat. Dar in cartea lui Capraru scrie ca daca nu sunt oule proaspete, etc probleme cu ele, poti sa dai carne in loc de ou, deci poti da chiar de 7 ori pe saptamana. Asa am inteles eu si asa ii si dau.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

bely, ce dragalasa si finuta e papusica ta. tare dulcica .

vezi ca pe "selena" o cheama selen. mie poti sa imi zici si hepilicu.

h.

Multumesc lui DD.

hai ca mai facut sa rad cu selen si hepilicu
uite chiar n-am vazut ca-i selen80,din cauza 80 am vazut a
multumesc, e finuta dar ma-sa vrea sa fie mai grasunaincet incet o sa crestem si noi

selen Patri s-a nascut cu 3150 si din spital a iesit cu 2.900 si tot la 39 sapt. am sacut si cu epidurala(ce coincidenta)doar ca la mine a fost indusa nasterea.. pe urma luam intre 900-750..si tot am scazut, apoi din luna a 4 a pana in a 6 a a luat doar 450gr, dar era si racita cu mucuti, am inceput si serviciul s-au cam adunat toate, dar de vreo 2 sapt. parca papa mai bine si incepe sa faca falcute, s-a obisnuit cu noul program, la fel sa obisnuit si cu bona, sa speram ca de acuma vom merge inainte mai bine

Mergi la inceput

hepilica tu de ce nu ai la semnatura puiutul tau? eu de unde sa stiu daca e fetita sau baiat?
Aaa si am uitat sa zic in mesajul anterior, chiar daca am botezat-o pe selen cu selena, ea s-a prins din prima ca ei ma adresam
dar chiar m'ai bine dispus

asa si m-am laudat ca fac branza, deja am aruncat 2 ture ca nu mi-a iesit. Am facut prima data din Nan 1, 210ml si sucul a jumate de lamaie, numai nu se branzea..am aruncat, apoi am incercat din Aptamil 2, tot din 210 ml si sucul a unei lamai si l-am aruncat i pe asta
oare de ce nu se branzeste?

Mergi la inceput