Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*
Raspunsuri - Pagina 15
iulia0807 spune:
Buna fetelor!
Nici la Buzau nu au intrat banii ,am la Raiffeisen card.In schimb avem soare fara vant drept pentru care am prestat plimbare. plange baiatul .revin
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
santorini spune:
Selen sa stii ca marti mi-am facut programare la Florin. De abia astept! Ma si tund, ma si vopsesc! Noroc cu salariul lui Adi, ca banii de pe CIC s-ar putea sa-i mai asteptam!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli hello fetele, remember me? noi suntem bine,crestem, mai papam de la tzitzi, am inceput sa ii dau fructe yammi yammi, pireu de legume cah si bleah, asta e, la Andreas am inceput direct cu legumele si nu au fost probleme, dar Nicholas are termene de comparatie, dupa pireul delicios de pere nu mai exista altceva.De trezit de 2 sau 3 ori pe noapte, nu imi mai revin, oare ii este foame sau numai asa, de control?De cerealele de orez imi este frica pt ca Nicholas e un constipat, apoi eu daca mananc din cerealele lui ma doare stomacul.Trebuie sa caut din altele, sper sa gasesc de la topfer, sunt de departe cele mai bune. In leg cu indemnizatia, cum se plateste? Decizia este cu data de 16 noiembrie, se plateste si pe luna respectiva? Si cum se plateste? In fiecare luna pt luna in curs? Au intrat niste banuti(yupiiiii)dar nu imi ies la calcul, in loc de 5 luni parca sunt doar pe 3, incepand cu luna noiembrie. Va pup Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) Iubirea este ceea ce ramane dupa ce nu mai esti indragostit. |
iti intra banii din 16-30 noiembrie,decembrie,ianuarie si februarie,adica (daca ai 600 ron indemnizatie)1900 ron cu aproximatie. Intra cu o luna in urma ca si alocatia. Sper ca ti-am fost de folos.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
selen80 spune:
Santo abia astept sa vad rezultatul tu cum faci branzica, cu care din retetele date de fete??
Angelli daca ai intrat in CIC de pe 16 nov, ar trebui sa-ti intre si pe luna respectiva cam jumatate din suma...dar nu intra pe luna in curs, ci cu o luna in urma, deci acum in martie ar fi trebuit sa-ti intre noiembrie (jumate), decembrie, ianuarie si feb...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
hepilica spune:
fetelor, vroiam sa va zic ca mie mi-au venit banii . e o postarita aici in sat care vine cu bicicleta sa aduca pensiile si indemnizatia mea (ca sunt singura batrana cu copil).
ce raiffeisen, brd, ing...bancomate, carduri? postarita cu bicicleta la poarta fix la jumatea lunii. ceas.
i-am lasat socrului meu copie dupa CI si ii lasa lui banii odata cu pensia (pensia lui ).
socrul meu, baiat finut, ii lasa mereu postaritei cate 5 lei . si imi scrie mereu pe fluturas (-5 ron postarita). eee?
comisionul la bancomat e mai mic, mai mare ?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
citat din mesajul lui hepilica fetelor, vroiam sa va zic ca mie mi-au venit banii . e o postarita aici in sat care vine cu bicicleta sa aduca pensiile si indemnizatia mea (ca sunt singura batrana cu copil). ce raiffeisen, brd, ing...bancomate, carduri? postarita cu bicicleta la poarta fix la jumatea lunii. ceas. i-am lasat socrului meu copie dupa CI si ii lasa lui banii odata cu pensia (pensia lui ). socrul meu, baiat finut, ii lasa mereu postaritei cate 5 lei . si imi scrie mereu pe fluturas (-5 ron postarita). eee? comisionul la bancomat e mai mic, mai mare ? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Ce distractiva esti!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Danuta1979 spune:
Monica, eu zic sa faci testul caci daca esti gravida sau nu asta deja s-a hotarat acum 2 -3 sapt.
Stiu cat ai avut de suferit ca sa fi mamica, dar daca s-a intamplat sau daca nu- pe viitor, vrei sa mai faci bebei (stiu ca ai restrictie de la medic, dar intreb si eu daca iti mai asumi riscurile..)
Oricum, multi pupici, curaj si vesti bune!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
anco spune:
salutare fetelor
mie mi-au intrat prima data banii in ianuarie. erau calculati gresit. habar n-aveam ca nici pana in ziua de azi n-am primit decizia aia acasa.m-am dus la protectia sociala si domnii aia s-au minunat tare ca sigur n-au gresit ei ca nu se poate sa fie asa mult cum zic eu (ei obisnuiti cu aia de la ajutor social)ca ulterior sa-l conving pe un domn sa mai calculeze o data. succes. era bine cum spuneam eu. asa ca in februarie, fix in data de 9, am primit banii pe ianuarie +diferenta de la calculul gresit pe noiembrie si decembrie. luna asta tot in data de 9 au intrat si indemnizatiile si alocatiile. iar eu sunt o fericita posesoare de card care nu plateste niciun comision la retragere , ca asa a fost conventia dintre bcr si institutia mea.
noi tot in casa am stat si azi, inca nu merge liftul. am iesit doar putin pe balcon, cat sa vada si barbateii alba iulia de sus.in rest, nimic interesant.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
am intrat in a doua jumatate de an
Ioanna81 spune:
ne-am intors si noi, am papat si acuma ne dam huta.
Nela ce bine-mi pare ca te vad.
apropo de bani eu nu mai inteleg nimic. cat am luat doar alocatia au intrat pe 15-16. in ianuarie au intrat toti pe 18. am sunat la aia sa-i intreb care-i cuantumul la mine si mi-a zis ca o sa mi se vireze intre 20 si 26
azi n-a mai vrut domnisorul meu sa suga dupa masa de 6 . m-am muls si i-am dat putin in canita si asa a tras de cateva ori. am uitat sa va zic ca bem din canita cu cioc . am eu o ambitie sa nu ii dau biberon. sa vedem daca s-o si putea.
eu sunt cateva pagini in urma asa ca voi reveni
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
selen80 spune:
citat din mesajul lui hepilica fetelor, vroiam sa va zic ca mie mi-au venit banii . e o postarita aici in sat care vine cu bicicleta sa aduca pensiile si indemnizatia mea (ca sunt singura batrana cu copil). ce raiffeisen, brd, ing...bancomate, carduri? postarita cu bicicleta la poarta fix la jumatea lunii. ceas. i-am lasat socrului meu copie dupa CI si ii lasa lui banii odata cu pensia (pensia lui ). socrul meu, baiat finut, ii lasa mereu postaritei cate 5 lei . si imi scrie mereu pe fluturas (-5 ron postarita). eee? comisionul la bancomat e mai mic, mai mare ? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
io n-am comision ca lucrez la ei
de obicei e 0.2% din suma, daca e cardul de la munca e posibil ca angajatorul sa aiba negociat cu banca 0 sau 0.1%...chiar te interesau detaliile?
eu n-am sonerie....si am o alee de vreo 50 de metri lungime, apoi vine curtea propriu-zisa, apoi casa...deci nici macar sa strige postasul n-avea nici o sansa....asa ca n-aveam de ales..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta