Cresa particulara in sectoarele 6 sau 1
Buna ziua fetelor!!!! Ma puteti ajuta si pe mine spunandu-mi o cresa/gradinita particulara buna si accesibila in sectoarele 1 sau 6?
Raspunsuri
carolinah spune:
Depinde unde in sect 1. Eu stiu una f aproape de sect 1, in Pipera pe Erou Iancu Nicolae, la gradinita Olga Gudynn. Primesc copii peste 8 luni si sunt ingrijiti f bine. Stiu pt ca fetita mea e la gradinita acolo.
Gabrielama spune:
In sect 1, in zona Baneasa, gradinita Universul Copiilor; primesc copii de 1.7 ani si sunt foarte bine ingrijiti.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Anda86 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri dar am gasit o gradi foarte ok se numeste gradinita BEBE si este la piata Domeni. Sper sa fie o alegere buna.Daca stiti cumva ceva despre aceasta gradinita va rog sa imi impartasiti si mie.
roli25 spune:
Nu stiu nimic despre gradi Bebe, dar tot in zona Domenii, pe Elena Clucereasa iti recomand gradi Casuta Piticilor, unde baietelul meu merge de la 1.9 ani. Primesc si copii mai mici, chiar de la 1 an. Suntem foarte multumiti din toate punctele de vedere, iar copilul se simte foarte bine si a evoluat extraordinar.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Gianina34 spune:
dar in sectorul 6 zona drumul taberei, ce stiti?
intentionam si noi de la toamna si pana atunci .... ne interesam![]()

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Vasari spune:
In Sectorul 6 este gradinita Nicholas de care noi suntem f multumiti. Tot asa, cred ca primesc de la 1 an. Sunt si camere de supraveghere, poti vedea oricand ce fac si au activitati interesante. Am mai fost si la gradinita Junior si in 3 zile am retras-o. Nu o recomand.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Gianina34 spune:
vasari - multumesc mult de recomandare, o voi avea in vedere; poti sa-mi spui cat costa pe luna, ca pe site-ul lor nu apare
dupa ce imi voi face o parere, revin si raportez![]()

Gianina - mami de miscunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor