LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
BiancaM spune:
Si daca ati dus vreodata copiii la MCdonalds, sa nu mai faceti asta. Uitati ce am www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1258913/Happy-1st-birthday-Mother-keeps-McDonalds-Happy-Meal-year--gone-off.html" target="_blank">gasit .
Mami de Amalia si Andrei
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate piticutilor Caterina, Edy si Dragosel!
La multi ani Laurici!
ane2200 spune:
Edy
Caterina 
La multi ani, Laura.
Gaia - felicitari pentru prima zi de gradinita si multa bafta maine.
Pisik -
Nora, fetita mare, doarme fara pampers. Eu inca nu am avut curaj sa-l las pe Raul peste noapte fara pampers. Desi, daca ii dau jos pampersul imediat cum deschide ochii, e aproape uscat. Dar de obicei mai sta in pat, se mai joaca si atunci face in pampers. Daca e fara, se cere la wc.
Kitty - inca nu ti-ai revenit? Sa ne povestesti si noua cum fu la Sovata ![]()
Diana - felicitari pentru maraton. Asteptam detalii si de la tine.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kmi78 mai e vreun copil care nu stie/poate sa pedaleze pe tricicleta? Timeea o are pe cea de la Quelle rosie cu roti mici de cauciuc dar inca o imping; nu poate si pace ori are ea piciorusele fara putere ori e tricicleta defecta, roata din fata fiind foarte mica trebuie sa pedaleze foarte repede si scurt si nu poate. am probat si alte vehicule de copii dar fara succes: pe bicicleta cu roti ajutatoare de asemenea nu poate pedala, pe trotineta se dezechilibreaza, role i-am pus in picioare dar nu-i plac chit ca e plin de copii cu role prin parc , ar mai fi masinuta electrica dar nici pe astea nu se da in vant pt ca i-am inchiriat dar nu e data pe spate Tricicleta de la QUELLE o are cineva si daca da e incantat copilul de ea?? cam asta de la noi, sa aveti o sapt placuta!!! Kmi & Timeea - 4 martie 2007 |
Da, Dorelu'! Nu le are defel cu pedalele de la niciun vehicul...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gabi78 spune:
Buna seara tuturor!
Am terminat de citit capitolul trecut dar nu mai am timp sa citesc si pe cel de acum deci cu scuzele de rigoare va rog sa ma suportati alaturi de voi.
Va multumim pentru grija! Asta in primul rand.
Din suflet le doresc LA MULTI ANI! tutror sarbatoritilor si mari si mai ales mici. sa fiti sanatosi cu toti si sa ne bucuram de toate nazbatiile voastre!
Dizertatie:
Nu mai stiu daca am apucat sa va spun ca am aflat pe 2 martie ca pe 12 am susutinerea lucrarii. Eu ma asteptam sa fie undeva spre sf lunii asa ca nu facusem nimic si nici materialele complete nu le aveam. Deci au fost 2 sapt de lucru la greu din care ultima saptamana si cu un bonus de raceala/viroza a copiilor care au fost darnici si cu mine. Dar s-a dus!
Am intrat prima desi eram programata in ordine alfabetica ultima .... am spus ce am avut de spus .... am raspuns si la intrebari si am fugit acasa caci de abia stateam in picioare. Dupa un somn bine meritat m-au sunat colegii ca am luat 10!!!! si ca sunt la o carciuma .... Asa ca ... m-am dus la carciuma si eu!
Pentru ca am stat si am lucrat la dizertatie pe copii i-am tratat "prin telefon" si i-am dus la doctor cand deja erau "trecuti" dar sper sa fie trecuti fara sechele.
Eu inca am ramas cu o tuse expectoranta foarte neplacuta.
Am vazut pozele tuturor copiilor dar nu ma puneti sa le comnetez pentru ca daca uit pe cienva se vor supara altii si nu as vrea.
Sa mai zic asa cate ceva din amintiri...
Olita: la somnul de pranz Tudor nu mai poarte scutec, si mai nou nu il mai punem nici seara. Peste noapte ma duc si il pun pe olita de 2 ori, dar cu toate astea sunt dimineti in care tot mai face pe el.
. Cum l-am facut sa nu mai poarte? L-am lasat fara scutec prin casa si a facut pe el o data de 2 de 9 ori pana cand de buna voie s-a asezat si a facut unde trebuie. Nu l-am certat niciodata cand a facut pe el, nici acum cand face dimineata nu il cert, dar de fiecare data i-am spus uite daca faceai era mai bine si tra-la-la. L-am certata insa atunci cand ii puneam scutec peste noapte si dimineata se trezea si nu vroia sa il dea jos si facea kk pe el. Aunci chiar il certam dar mi-am dat seama ca facea asa crezand ca imi va atrage atentia asupra lui. Ma vedea ca o schimbam pe Bianca si mai stateam cu ea o mai dragaleam si de fapt asta vroia si el. Tot un fel de gelozie ...
Stricat jucarii: DA!!! Scoate in primul rand rotile de la toate masinile! Nu este deloc afecatat daca strica reo jucarie si i-o arunc, dar nu cumva sa il amenint ca ii arunc vreuna din cele dragi lui.
Si acum ... care sunt jucariile dragi lui .... bilele ... de tate marimile si de toate culorile si materialele: de plastic, de metal, de sticla. Bila de la mouse, bile de rulment (ii sparge taicasu rulmenti la tara si are deja o cana pline de bile) bilele alea de sticla colorate de la jocul ala chinezesc daca va aduceti aminte de el ... am uitat cum se cheama .... duceiai bilele dintr-o parte intr-alta pe culori ... in fine niste bile frumoase.
Ce sa va mai spun?
Am uitat acum ce mai aveam de spus ..
Eram datoare cu ceva poze asa ca aniversarea si poze de luna trecuta
Sa il ajutam pe Andrei!
Kitty spune:

Iaiesh 

Poate cu ocazia zilei lui sa se dezlege misterul: cu cine o fi semanand cupilu asta de-i atat de frumos?!? ![]()

David si Radu 

Imi pare rau, dar nu m-am adunat suficient, am citit tot dar inca n-am apucat sa raspund.
Gabi felicitari!!
Diana felicitari!!
laura_oana spune:
La Multi Ani Rares!!! 
David si Radu 
Ioana....ma stii tu pe mine sa stau linistita..nuuuuu...sunt mereu pe fuga, vesnic am si altceva de facut si niciodata nu imi ajunge timpul sa fac tot ce as vrea.
pacat ca Edy seamana cu ta-su..ei au timp intotdeauna, nu se grabesc ca daca ii grabesc vine prompt raspunsul sotului ( pompier de meserie
)..Dar ce draga..arde undeva??? 
Pedalat....vorbiti de lucruri sfinte vad!!! nu da din pedale..pt ce??doar nu cumva sa oboseasca fecioru`, mai bine se impinge cu picioarele in asfalt..si pt ca e o putoare cum nu s-a mai vazut bunicii i-au cumparat masina "pe curent" ( cu acumulatori) ca deh si-a dorit copilu ...si asa ca probabil va invata si va vrea sa pedaleze pe la 18 ani in colo cand probabil va vrea sa scape si de dormitul cu ma-sa!!!
poze inca nu am apucat sa pun dar sa vad acum dupa ce trimit mesajul sa incarc cateva ...sunt asa de obosita, Edy a tusit toata noaptea i se rupe tusea.
Gabi....Felicitari!
si va doresc sanatate!
pun niste poze si revin daca se incarca repede pana sa plec la scarbici.
laura_oana spune:
inca ceva pana se incarca pozele
aseara cand am ajuns eu acasa sotu si Edy nu erau ajunsi si bate la usa deschid si Edy care abia se vedea in spatele buchetului de trandafiri in zice:
"La multi aaaani draga mea!!!"
si va rog sa nu radeti de recuzita de pe tortul lui Edy dar e criza si in ultimul moment nu am mai avut de unde sa fac rost de ce imi trebuia si am cautat in jucariile lu` Edy si am pus pe tort ce am gasit.
oricum Edy nu pune gura pe prajituri fie ele cumparate sau facute acasa...dar acum a mancat ce-i drept doar crema si a exclamat:" mamiiiii ce bun e tortul asta!!!" cred ca e prima data cand mananca tort! probabil de aia i-a placut sau din cauza ca era aproximativ ca cel pe care il vazuse pe internet si i-a placut si poate s-a gandit ca e bun si la gust!
cand am adus tortul ..a suflat in lumanare cat noi inca cantam si m-a intrebat repede daca poate sa isi i-a jucariile de pe tort pt ca : sunt ale meleeee!!!![]()
pana am scris eu s-au incarcat si pozele:
http://community.webshots.com/album/577103104uBllDD?vhost=community
fug la lucru..o zi frumoasa tuturor.
madybulancea spune:
LA MULTI ANI EDY,CATERINA,RARES,DAVID SI RADU!!!SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI!!!!
Gabi ai niste copii minunati,aia mica e o dulceata!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
elyanne spune:
La muuuuulti ani, Rareeeeeees!
La muuuuulti ani, David!
La muuuuulti ani, Caterina!
La muuuuulti ani, Edy (si mamicii Laura
)!
Sa fiti norocosi, sanatosi, voiosi, voinici! 
Elena (23/10/04),
Andrei &
Mihai (03/03/07)