LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

LA MULTI ANI, CATERINA SI EDY!
LA MULTI ANI, MAMICI DE PICI LAURA, ADINA SI FLORINA!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
Edy - nazdravanul
Caterina - balerina
Mama lui Edy - Laura vesnic grabita!

La multi ani Dragos!

pisi o sa vezi ca se dezvata ea. iti lasasem si un mesaj, dar iti zic si aici: exista material impermeabil, cu fata de bumbac sau prosop. ii poti lua din ala sa pui peste saltea, sa previi accidentele.

kitty cum fu la sovata?

rozi deci cum e? a fost doar o sperietura?

gaia lasa-i "liberi". oricum, esti oarecum in avantaj pt ca sunt 2 si chiar dc acasa nu sunt prea prieteni, acolo sigur fac alianta. important e sa ai nervii tari si sa NU CEDEZI!

cumatra biky ai fumezat??? baga pozele alea ... stii cu care si cu cine!!

lauramar sanatate sotului si dupa ce trece de criza asta sa-i spui asa: zilnic minim 2 l de ceai de cozi de cirese si matase de porumb, apa cat cuprinde (eu beau cam 4 l/zi ceai+apa). ar mai fi 0 sare. in timp se amelioreaza, dar trebuie sa tina cont vesnic de bautul lichidelor, cat mai multe si eliminarea sarii. mie pt crize puternice mi-a recomondat medicul piroxicam si scobutil. incercati sa cautati alt medic.

sa aveti o dupamiaza placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MUUUULTI ANI CATERINA! EDY! si DRAGOS!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI LAURA!!!

Mergi la inceput

mai e vreun copil care nu stie/poate sa pedaleze pe tricicleta? Timeea o are pe cea de la Quelle rosie cu roti mici de cauciuc dar inca o imping; nu poate si pace ori are ea piciorusele fara putere ori e tricicleta defecta, roata din fata fiind foarte mica trebuie sa pedaleze foarte repede si scurt si nu poate.
am probat si alte vehicule de copii dar fara succes: pe bicicleta cu roti ajutatoare de asemenea nu poate pedala, pe trotineta se dezechilibreaza, role i-am pus in picioare dar nu-i plac chit ca e plin de copii cu role prin parc , ar mai fi masinuta electrica dar nici pe astea nu se da in vant pt ca i-am inchiriat dar nu e data pe spate

Tricicleta de la QUELLE o are cineva si daca da e incantat copilul de ea??

cam asta de la noi, sa aveti o sapt placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Maria
Gabriela
Dragos
Miruna
Albert
Eduard
Caterina

Ionelac,Laura,Raluca,Ghibuadina,Flopici,la multi ani sa fiti sanatoase ,sa va bucurati de tot ce va e drag

Am inceput sa scriu mesajul acum 2 ore asa ca va dati seama cam cum stau cu timpul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmi78

mai e vreun copil care nu stie/poate sa pedaleze pe tricicleta? Timeea o are pe cea de la Quelle rosie cu roti mici de cauciuc dar inca o imping; nu poate si pace ori are ea piciorusele fara putere ori e tricicleta defecta, roata din fata fiind foarte mica trebuie sa pedaleze foarte repede si scurt si nu poate.
am probat si alte vehicule de copii dar fara succes: pe bicicleta cu roti ajutatoare de asemenea nu poate pedala, pe trotineta se dezechilibreaza, role i-am pus in picioare dar nu-i plac chit ca e plin de copii cu role prin parc , ar mai fi masinuta electrica dar nici pe astea nu se da in vant pt ca i-am inchiriat dar nu e data pe spate

Tricicleta de la QUELLE o are cineva si daca da e incantat copilul de ea??

cam asta de la noi, sa aveti o sapt placuta!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Daaaa Edy nu pedaleaza,impinge cu picioarele in asfalt

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

nici matei nu pedaleaza!!! nu vrea!! el cica nu poate, dar nici nu schiteaza nici un gest ca sa poata. sincer?? eu ma oftic!!
mai am sa-i iau trotineta, poate la aia impinge ... dar nu sunt convinsa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Edy, Caterina!!!!

La Multi Ani, Laura!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Pisicule, daca ai baut cand alaptai ceai de fincen/fenicul, ala e gustul.
Sa vezi eu ce am patit, tocmai ma oprisem cu Andrei din pompat ca sa nu mai fac lapte, si fara sa-mi dau seama am facut intr-o zi cartofi cu fennel la cuptor. Noaptea sa-mi plesneasca sanii si nimic mai mult.Nu-mi dadeam seama de ce, intr-un tarziu mi-am dat seama, si nu am mai mancat a doua zi.

La multi ani tuturor!!!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput