LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
arissa spune:
LA MULTI ANI, CATERINA SI EDY!
LA MULTI ANI, MAMICI DE PICI LAURA, ADINA SI FLORINA!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 23+
ioanaradu spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Edy - nazdravanul
Caterina - balerina
Mama lui Edy - Laura vesnic grabita!
La multi ani Dragos!
pisi o sa vezi ca se dezvata ea. iti lasasem si un mesaj, dar iti zic si aici: exista material impermeabil, cu fata de bumbac sau prosop. ii poti lua din ala sa pui peste saltea, sa previi accidentele.
kitty cum fu la sovata?
rozi deci cum e? a fost doar o sperietura?
gaia lasa-i "liberi". oricum, esti oarecum in avantaj pt ca sunt 2 si chiar dc acasa nu sunt prea prieteni, acolo sigur fac alianta. important e sa ai nervii tari si sa NU CEDEZI!
cumatra biky ai fumezat??? baga pozele alea ... stii cu care si cu cine!! ![]()
lauramar sanatate sotului si dupa ce trece de criza asta sa-i spui asa: zilnic minim 2 l de ceai de cozi de cirese si matase de porumb, apa cat cuprinde (eu beau cam 4 l/zi ceai+apa). ar mai fi 0 sare. in timp se amelioreaza, dar trebuie sa tina cont vesnic de bautul lichidelor, cat mai multe si eliminarea sarii. mie pt crize puternice mi-a recomondat medicul piroxicam si scobutil. incercati sa cautati alt medic.
sa aveti o dupamiaza placuta.
kmi78 spune:
mai e vreun copil care nu stie/poate sa pedaleze pe tricicleta? Timeea o are pe cea de la Quelle rosie cu roti mici de cauciuc dar inca o imping; nu poate si pace ori are ea piciorusele fara putere ori e tricicleta defecta, roata din fata fiind foarte mica trebuie sa pedaleze foarte repede si scurt si nu poate.
am probat si alte vehicule de copii dar fara succes: pe bicicleta cu roti ajutatoare de asemenea nu poate pedala, pe trotineta se dezechilibreaza, role i-am pus in picioare dar nu-i plac chit ca e plin de copii cu role prin parc , ar mai fi masinuta electrica dar nici pe astea nu se da in vant pt ca i-am inchiriat dar nu e data pe spate
Tricicleta de la QUELLE o are cineva si daca da e incantat copilul de ea??
cam asta de la noi, sa aveti o sapt placuta!!!
ralualexandrei spune:
Maria
Gabriela
Dragos
Miruna
Albert
Eduard
Caterina
Ionelac,Laura,Raluca,Ghibuadina,Flopici,la multi ani sa fiti sanatoase ,sa va bucurati de tot ce va e drag

Am inceput sa scriu mesajul acum 2 ore asa ca va dati seama cam cum stau cu timpul.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ralualexandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kmi78 mai e vreun copil care nu stie/poate sa pedaleze pe tricicleta? Timeea o are pe cea de la Quelle rosie cu roti mici de cauciuc dar inca o imping; nu poate si pace ori are ea piciorusele fara putere ori e tricicleta defecta, roata din fata fiind foarte mica trebuie sa pedaleze foarte repede si scurt si nu poate. am probat si alte vehicule de copii dar fara succes: pe bicicleta cu roti ajutatoare de asemenea nu poate pedala, pe trotineta se dezechilibreaza, role i-am pus in picioare dar nu-i plac chit ca e plin de copii cu role prin parc , ar mai fi masinuta electrica dar nici pe astea nu se da in vant pt ca i-am inchiriat dar nu e data pe spate Tricicleta de la QUELLE o are cineva si daca da e incantat copilul de ea?? cam asta de la noi, sa aveti o sapt placuta!!! Kmi & Timeea - 4 martie 2007 |
Daaaa Edy nu pedaleaza,impinge cu picioarele in asfalt

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
nici matei nu pedaleaza!!! nu vrea!! el cica nu poate, dar nici nu schiteaza nici un gest ca sa poata. sincer?? eu ma oftic!!
mai am sa-i iau trotineta, poate la aia impinge ... dar nu sunt convinsa ...
BiancaM spune:
Pisicule, daca ai baut cand alaptai ceai de fincen/fenicul, ala e gustul.
Sa vezi eu ce am patit, tocmai ma oprisem cu Andrei din pompat ca sa nu mai fac lapte, si fara sa-mi dau seama am facut intr-o zi cartofi cu fennel la cuptor. Noaptea sa-mi plesneasca sanii si nimic mai mult.Nu-mi dadeam seama de ce, intr-un tarziu mi-am dat seama, si nu am mai mancat a doua zi.
La multi ani tuturor!!!!!
Mami de Amalia si Andrei