Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrice1982 spune:
eu am primit flori, nici acolo nu era voie, dar mi le-a adus sa le vad, si le-a dus acasa...............
dar cum ziceau si fetele....era mai interesant faptul ca l-am vazut cum tremura inainte sa intru in operatie, si cat de fericit si tot tremura, cand era langa mine cand m-am trezit........apoi bucuria ce se citea pe fata lui cand se uita la Ivan si tot zicea ce copil frumos avem/......................
mie mi-a fost de ajuns si asta..................:)
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Neata fetele! Merci de cafea Onitza. Vad ca am avut copii foarte cuminti aseara, schimbul trei inexistent. Eu am de calcat si de pregatit bagajele ca plecam in week-end in vizita la bunici. Sa aveti o zi buna! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
distractie placuta !
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
ana_g spune:
'neatza fetelor!...spuneti-mi daca e ciudat sau nu...de aproape o saptamana, poate mai mult, asta mic doarme de la 10 seara la 6 dimineata, o data sau de doua ori s-a trezit pe parcurs pentru . aseara am terminat de mancat la 10 30, apoi pus in pat si adormit pe la 12 (timp in care a stat linistit mititelu, cu ochii pe pereti), trezit la 7!!! iar un pic de , iar acum iar doarme!!!! e ciudat copilu meu?! sau hai sa nu ma mai mir, ca poate se simte si imi face iar program de noapte..
aa, azi facem 2 luni!! doamne, cum au trecut....
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui micki_mica am reusit sa citesc tot din urma si nu am retinut nimik noi azi am fost la masuratori de 3 luni, kiti are 5200gr si cred ca un 58 cm (asta masurat acasa). e f bine, reflexe corespunzatoare si incepe sa se impinga ptr a se rostogli. cum papa la 2 ore ziua, am primit instructiuni asa: musai scos laptic inainte si pup tzancul la san apoi dat cu bibe ce am scos... am tras si o plimbare pana la muncii si inapoi si apoi am gatit asa ca sunteti invitate la ciorbita de vacuta (cu smantana+ardei cine doreste), mancarica de pastaiute, oua umplute, vinete cu maioneza si mere coapte...asa...un mic regim ptr slabit pentru cine doreste doar ceva rece, servim sunculita afumata cu ceapa sparta in pumn si o tuiculita, toate preparate de ai mei, la tara acum adormit copchil pe mine si citit in acest timp, deci un dus si cuca repejor, ca acu' urla de foame dl goe si mami odihnita=mai mult lapte Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) si (... povestea nasterii piticului) "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
de ce sa scoti laptele inainte?nu pricep si pace!is ...
daca florinel creste bine,de ce sa-i dai biberon[chiar daca e cu laptele tau]
eu v-am spus ca prefer sa "navetez" decat sa las laptic sa-i dea buni cu biberonul...seara suntem rupti amandoi,si eu si alex...
fiimiu cel mare cand s-a prins ca pe biberon vine mai usor[sfaturi binevoitoare ca are nevoie de ceai,ca ii este sete;eu eram influentabila sa am liniste in casa,ca de'...ai lui stiau tot,iar eu nimic...] in 2 zile mi-a refuzat sanul ! apoi alte doua-trei zile au fost de cosmar sa revenim la tzitzi bun...lui alex nu ii voi da nimic cu biberon cat timp suge!am zis!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
mamidepuiuti - tinem pumnii pentru Radu. F frumos cadou ai primit de la sot.
cristies - distractie placuta in wk
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
decenuela spune:
fetili n-avet de dat cu var? venim noi....jiji rade la pereti....ce jucarii dom'le...trecem la chastii serioase
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui ana_g 'neatza fetelor!...spuneti-mi daca e ciudat sau nu...de aproape o saptamana, poate mai mult, asta mic doarme de la 10 seara la 6 dimineata, o data sau de doua ori s-a trezit pe parcurs pentru . aseara am terminat de mancat la 10 30, apoi pus in pat si adormit pe la 12 (timp in care a stat linistit mititelu, cu ochii pe pereti), trezit la 7!!! iar un pic de , iar acum iar doarme!!!! e ciudat copilu meu?! sau hai sa nu ma mai mir, ca poate se simte si imi face iar program de noapte.. aa, azi facem 2 luni!! doamne, cum au trecut.... mama lui STEFAN |
poate e el doar f cumintel si linistit
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui ana_g 'neatza fetelor!...spuneti-mi daca e ciudat sau nu...de aproape o saptamana, poate mai mult, asta mic doarme de la 10 seara la 6 dimineata, o data sau de doua ori s-a trezit pe parcurs pentru . aseara am terminat de mancat la 10 30, apoi pus in pat si adormit pe la 12 (timp in care a stat linistit mititelu, cu ochii pe pereti), trezit la 7!!! iar un pic de , iar acum iar doarme!!!! e ciudat copilu meu?! sau hai sa nu ma mai mir, ca poate se simte si imi face iar program de noapte.. aa, azi facem 2 luni!! doamne, cum au trecut.... mama lui STEFAN |
hm....te invidiez...creste si el...asa fac copiii cuminti..dorm noaptea sa fie mami fresh
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
de ce sa scoti laptele inainte?nu pricep si pace!is ... daca florinel creste bine,de ce sa-i dai biberon[chiar daca e cu laptele tau] eu v-am spus ca prefer sa "navetez" decat sa las laptic sa-i dea buni cu biberonul...seara suntem rupti amandoi,si eu si alex... fiimiu cel mare cand s-a prins ca pe biberon vine mai usor[sfaturi binevoitoare ca are nevoie de ceai,ca ii este sete;eu eram influentabila sa am liniste in casa,ca de'...ai lui stiau tot,iar eu nimic...] in 2 zile mi-a refuzat sanul ! apoi alte doua-trei zile au fost de cosmar sa revenim la tzitzi bun...lui alex nu ii voi da nimic cu biberon cat timp suge!am zis! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
la fel mi-am propus si eu, sa nu puna gura pe biberon macar pana la 6 luni. eu am de mers la facultate, asa, printre picaturi. cum nu pot lipsi mai mult de 3 ore....totusi, daca e caz extrem, se poate da cu lingurita sau cu seringa din laptele lasat de mama. sper sa nu fie nevoie.
mama lui STEFAN
Nik0le spune:
Neatza!
Stati nitel sa fac capitol nou.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!