Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
onitza spune:
Scuze, nu mai stiu cine ma intreba despre papa pt bebe cand vom fi in concediu in Bulgaria...pai, nu m-am gandit inca sincer, daca voi incepe diversificarea, probabil ca voi cumpara borcanase de la Hip, mai vedem....sau fac eu si luam la noi, desi fiind vara, cald, atatea ore pe drum, ma indoiesc sa reziste mancarica....am inteles ca se gasesc borcanase hip si pe acolo, in DUni. Gasim noi o solutie...
Sa nu aruncati cu rosii, dar eu nu am folosit nici la PAul si nici acum la Daniel taratele fierte pt clatit, il clatesc doar cu ceai de galbenele si atat....ca produse: Bubchen, sunt f ok.
A inceput Dr Oz pe Euforia, imi place tare mult emisiunea.
bubu_bu spune:
fetele va doresc usor si o noapte linistita!azi sunt de gardasa vedem ce tratament imi aplica fiul meu de obicei cu mami e cuminte acu sa om vedea...noapte buna mamici si puiuti!
poze
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 fetelor,mai am si eu cateva intrebari: 1.cat au tinut la voi lohiile?eu am 11 zile si inca nu dau dovada de bun simt sa plece 2.este normal ca strumful meu sa faca 1 cacatza/24 ore?oare de la LP se constipa asa?sa-l fac mai diluat cum a spus alexuta? 3.ptr cele din sector 2,de unde se iau formularele ptr CIC si alocatia de stat??? 4.va si va iubesc ptr ca existati si raspundeti si la intrebarile mele multumesc mult arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
1. lohiile au tinut cateva saptamani.
2. cred ca laptic mai diluat
3. formularele ptr CIC si alocatia de stat pe str Olari, mergi cu 85/69 si cobori dupa Foisor. e pe dr cum mergi spre centru. langa o scoala. acolo afli tot despre ce te intereseaza.
4. pupa ingerasul vostru
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) si (... povestea nasterii piticului)
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
micki_mica spune:
am reusit sa citesc tot din urma si nu am retinut nimik
noi azi am fost la masuratori de 3 luni, kiti are 5200gr si cred ca un 58 cm (asta masurat acasa). e f bine, reflexe corespunzatoare si incepe sa se impinga ptr a se rostogli.
cum papa la 2 ore ziua, am primit instructiuni asa: musai scos laptic inainte si pup tzancul la san apoi dat cu bibe ce am scos...
am tras si o plimbare pana la muncii si inapoi si apoi am gatit
asa ca sunteti invitate la ciorbita de vacuta (cu smantana+ardei cine doreste), mancarica de pastaiute, oua umplute, vinete cu maioneza si mere coapte...asa...un mic regim ptr slabit
pentru cine doreste doar ceva rece, servim sunculita afumata cu ceapa sparta in pumn si o tuiculita, toate preparate de ai mei, la tara
acum adormit copchil pe mine si citit in acest timp, deci un dus si cuca repejor, ca acu' urla de foame dl goe si mami odihnita=mai mult lapte
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) si (... povestea nasterii piticului)
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
evyme spune:
Raportez seara linistita pana acum , sper sa se repete noaptea trecuta, cu o singura trezire pt papa... acum baietii mei dorm, asa ca am intrat sa recuperez, ca iar raman in urma (la stilul vostru de a scrie...)
Mie sotzul nu mi-a adus decat flori, dar pt el asta e un gest de sacrificiu suprem (de 8 ani de cand suntem impreuna mi-a luat flori doar de 4 ori) Altceva nici nu puteam sa astept de la el, pentru ca nu e genul care sa faca gesturi romantice... Ma apreciaza, ma iubeste, ma ajuta cand ii cer ajutorul, dar atat...
Si pustiu` cred ca are diaree, azi a facut de doua ori kk si de fiecare data a fost apos (l-am gasit absorbit in pampers) Ce e de facut in caz ca se mentine situatia?
Noi la baie am folosit Nivea, dar acum ca s-a teminat i-am luat Bubchen sa vad cum e (nu ca ar fi fost rau cu Nivea)... L-am spalat doar o data cu Bubchen, si singura diferenta remarcata a fost mirosul (Nivea mirosea mai frumos, a copii, asa la Bubchen se simte miros de plante - musetelul)
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lorex
ce fel de pompa ai? _ AMR 6..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
eee iar imi zici ca nu ai in Iasi...am intrun set de la Mothercare cu pieptan, forfecuta, termometru de baie, pompitza de nas etc, dar alea de la farmacii sunt f bune si ele. Oricum io daca o sa raceasca bebe DOAMNE FERESTE! clar treb sa mai iau o pompa serioasa de artileriie grea de la farmacie, am inteles ca s unele cu baterii f eficiente da nu stu detalii gen brand etc
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hello si de la noi! Am fost azi prima data la plimbare lunga prin parc si ne-a placut, doar ca i-a inghetat nasul micutei. Alexutzza tu la ce ora iesi la maraton? Daca tot bati atata drum de ce nu vii in parc? Mirela fericita de Mara Ioana |
eu pe la 1 sau 2 sau 3 asa sa fie deja cald....nu stu unde e parcul Pe B-dul ala de dupa Muncii? dupa spitalu ala sau ce e acolo?
de Yannis
onitza spune:
'Neata! Dau cafeluta!
Fi-miu si-a facut program de trezire noaptea: la 3 si la 5. SUntem tare galagiosi in dim asta. Ce vreme frumoasa avem azi!
mamidepuiuti spune:
neata fetele...
multumim de cafea onitza...
alexutzzza ,daca tot nu ne-ai facut cafea dimineata asta,macar spune-ne preparatul ala de la matushica [de cand am citit,tot acolo ma gandesc]
atata ati scris,ca degeaba am citit ieri pe diagonala ce-i drept ,ca nu am retinut mare lucru...ca alex era si cu radu verificam si faceam pregatire la mate[m-am gandit la cristies si gargaritzul ei ],de o sapt asta facem ,ca are fiimiu concurs la mate azi,iar "doamna" ne tot da sa lucram suplimentar...
ce carnatz am scris... se vede ca acum imi beau cafeaua...nu m-am trezit inca...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Multumim de onitza.
Noi suntem la ora de scremus. Revin ...
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)