Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
deformatie profesionala e asta cu atatea sentimente la mijloc Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Editez: claaaaar!!!!!!
Totusi, ai vazut ca prinde? lorex s-a pus pe ...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario am calcaat toooot ..gata,in sfarsit,ma doare mijlocul foarte tare pitica mea doarme de foarte muult timp Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
intrebai ed mine...normal ca am aparut....BATAIEEEEEEEEEEEE......lasa-le doamne iarta-ma de rufe...chiar crezi ca-ti face cineva statuie?...stii ce? vb gogosi si io tot ca tine fac...nu la calcat ce-i drept...dar pana nu e gata tot ce vreau nu ma las..chiar daca raman cu o mana de suflet...si? dupa tot efortul se trez si jiji ca vrea in bratze...l-am lasat sa urla...5 min...nu s-a oprit..e dat nabii...plOdaciunea...de la nervi a adormit rapid in bratze..il mai las...si apoi baie
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
miremia spune:
citat din mesajul lui mcrissa miremia in ce parc iesi?ca eu ies in IOR.poate facem o gasca si o trupa de pufuleti. Cristina,fericita de bebe luptator Vlad Atat sunt de mare |
Eu merg in parcul National (asa cred ca se numeste),insa pot sa vin si in IOR asa o data pe saptamana(acolo trebuie sa venim cu masina). Ce mi-ar placea sa ne plimbam in gasca....asa ma cam plictisesc caci bebita doarme.
Mirela fericita de Mara Ioana
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
intrebai ed mine...normal ca am aparut....BATAIEEEEEEEEEEEE......lasa-le doamne iarta-ma de rufe...chiar crezi ca-ti face cineva statuie?...stii ce? vb gogosi si io tot ca tine fac...nu la calcat ce-i drept...dar pana nu e gata tot ce vreau nu ma las..chiar daca raman cu o mana de suflet...si? dupa tot efortul se trez si jiji ca vrea in bratze...l-am lasat sa urla...5 min...nu s-a oprit..e dat nabii...plOdaciunea...de la nervi a adormit rapid in bratze..il mai las...si apoi baie Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Legat de cadou... nici eu nu am primit nimic...nu material... ...dar a fost acolo langa mine cand am nascut, i-am vazut ingrijorarea dinainte de operatie, nerabdarea si nelinistea din timpul operatiei, mirarea si naucirea in momentul cand s-a nascut puiul nostru, bucuria cand a vazut gagalicea pentru prima data, fericirea cand i-a dat primul pupic si a inteles ca puiul ala de om chiar exista si usurarea ca totul s-a finalizat cu bine. Nici vorbe multe nu a spus...desi a stat cu mine cateva ore bune dupa nastere nu stiu daca a scos 10 cuvinte...in schimb prezenta lui, privirea lui ...acea privire ... si mana lui tremuranda care imi tot aseza dupa ureche o suvita de par obraznica a insemnat pentru mine mai mult decat tot aurul din lume. ...si totusi... sotul meu nu ofera flori...nu stiu de ce...pur si simplu...nu ofera flori... si totusi...de 8 martie mi-a adus un superb buchet de trandafiri... ...iar mie mi-a fost mai mult decat suficient... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
vaaai cat a plans la baie...ca niciodata...off micuta ..akm doarme dupa ce a papat suuuper muult
vroiam sa va spun ca i-am schimbat cerceii (i-am pus pe cei de la nasa)..intre timp a mai primit 2 perechi...deci are 4 ...soacra nu s-a suparat,cred ca a fost fff multumita ca am sunat-o sa o anunt ca ii schimb(ca sa nu aiba vreun soc)
va pup si ma retrag...inca cv...in parc poate ne vedem toate/aproape toate/cine poate in tineretului knd o fi vremea mai frumu(cald!!!)
o printesa grabita...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Andre_lina fetelor, tudorica are diaree.. a facut de 5 ori pana acum, a cam plans toata ziua, el care e vesel de obicei. Ce ii dau? VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
o jumatate de pliculet de hidrasec mi-a zis mie pediatrul. Sanatate puiului.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Beatrice1982 spune:
cu mine cine vine la plimbare???????
eu ma duc in bucuresti?????????????
noapte buna, ca io amavut showwwww de colici.......
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
olgavart spune:
citat din mesajul lui mralu Buna fetele Am si eu o intrebare: ce sampon folositi pentru bebelushi? Sotul meu a cumparat pentru Mateutzu sampon Johnson's baby si rezultatul este o dermatita urata pe mainile sotului(care ma ajuta in fiecare seara sa ii fac baie). La fetita am folosit Sanosan. Sa ii cumpar si lui Sanosan? Ce ziceti? Raluca |
Si Ana a facut alergie de la Johnson,si acum ii fac baita doar cu tarte de grau si vad ca e bine.
olgavart
miremia spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 cu mine cine vine la plimbare??????? eu ma duc in bucuresti????????????? noapte buna, ca io amavut showwwww de colici....... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Eu, eu! Sa simta si Mara mea aerul curat de la voi.
Somn usor si bine ca s-a terminat showul! Eu in seara asta am scapat vad...pana acum cel putin.
Mirela fericita de Mara Ioana