Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

fetelleee ma inscriu la maraton cu DECENULA! e a treia tura intr-o saptamana de p-ta alba Iulia-muncii-baba novac si inapoi in Alba Iulia

si mai nou fug si cersetorii de mine... venise unu cu flori si busuioc si mi le oferea si le punea in carut io nimic fugeam si el hai domnita hai ca esti frumoasa hai ia ghiocelu hai tine sa fii sanatoasa sa faci copii mai multi ca esti frumoasa si etc etc se tinea scai de mine sa ii dau 1 leu sau cat vreau ca-s frumoasa si i-am zis ca nu am bani ca m-au costat doctorii si spitalele la nastere si ca acuma dau pe lapte praf...si pe suzete...si pe biberoane...si pe tetine care-s altele mereu cu varsta...si pe sterilizatoare...si pe consultatii...si pe jucarii...si pe pampersi si pe...servetele umede si pe...si a plecat ala cat colo!!! LOOL!

de Yannis

Esti mortala

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ca la alexutzza a fost si la mine la primul copil. S-a prezentat la spital cu un inel superb de aur alb si diamant si un buchetoi de flori, de ma invidia toata sectia.
Acum nik, nici macar flori ca a gasit motiv ca la Muicipal nu te lasa cu florile in salon, ca ar fi alergenice pt bebei si tb sa lasi florile pe hol. Si ininte sa nasc, ca sa nu ma trezec cu un cadou ca de Craciun, i-am zis ca vreau cadou ceas. Si trecura 2 luni de la nastere si ceas ioc. Asa ca i-am zis ca daca nu-mi cumpara ceas imi cumpar singura si dupa o saptamana mi-a adus ceasul.

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

he he.....mi-aduc aminte de craciun ca eu ma plangeam de notebook....( care acu..e f util..k e usor si-l pot invarte de la o mana la alta) si la tine...masina de cusut?....nu mai stiu....si io ii mai zic ce vreau....el zice..prea tarziu..am luat...MACAR E SUPER ENTUZIASMAT DE GEST...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

fetelleee ma inscriu la maraton cu DECENULA! e a treia tura intr-o saptamana de p-ta alba Iulia-muncii-baba novac si inapoi in Alba Iulia

si mai nou fug si cersetorii de mine... venise unu cu flori si busuioc si mi le oferea si le punea in carut io nimic fugeam si el hai domnita hai ca esti frumoasa hai ia ghiocelu hai tine sa fii sanatoasa sa faci copii mai multi ca esti frumoasa si etc etc se tinea scai de mine sa ii dau 1 leu sau cat vreau ca-s frumoasa si i-am zis ca nu am bani ca m-au costat doctorii si spitalele la nastere si ca acuma dau pe lapte praf...si pe suzete...si pe biberoane...si pe tetine care-s altele mereu cu varsta...si pe sterilizatoare...si pe consultatii...si pe jucarii...si pe pampersi si pe...servetele umede si pe...si a plecat ala cat colo!!! LOOL!

de Yannis

super tareeeeeeeeeeee
bine ca a inteles ce si cum......dar astia de aici nu inteleg./

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am calcaat toooot ..gata,in sfarsit,ma doare mijlocul foarte tare

pitica mea doarme de foarte muult timp

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

mititica de tineee!! la calcat pe mine ma dor talpile picioarelor de la stat in picioare, mijlocul nu

de Yannis

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

fetele
bb a dormit azi toooaaata ziua aproape

si in parc si in casa

la noapte cred ca sunt schimbul 3

cred ca e ceva in aer

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Mai ce cadouri va fac sotii vostrii...Eu se pare ca nu merit. Dupa ce am nascut-o pe Sara am primit si eu un inel de aur si un buchet maaaare de flori. Acum nimic nici macar flori.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello si de la noi!

Am fost azi prima data la plimbare lunga prin parc si ne-a placut, doar ca i-a inghetat nasul micutei.
Alexutzza tu la ce ora iesi la maraton? Daca tot bati atata drum de ce nu vii in parc?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

va invidiez ca va dati intalniri in parc

_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui plateea

aaa... alexutzzza... ziceai aseara de plans, strans tare tare, sasait la ureche... nu bun, nu functie... la noi functie numai infasat strans, cu o mana tinut cu forta suzi, cu cealalta fatait feonul la viteza max pe burtica, si cu picioarele leganat la viteza super turbo sa faca capul ca o barabula scapata pe jos in maxi-taxi...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

weeeyyyy...vezi ca nu-i bine sa-l zgudui asa tare...o s-o ia razna pastaia..

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

da lorex asa stiam si eu e periculos sa zgaltai copii ca nu au chestiile in cap bine inchise si se zdruncina creierii de pereti si um sunt f fragili urmarile sunt defectupase!!! (unde am citit eu era explicat mai stiintific, sorry de reprodecere a la retard ..poate si p mine m=-a zgaltait mama cand eram mica LOL!!!)

de Yannis

pai cre ca si pe mine ca stiu ca asa era moda atunci sa te legene pe picioare de-ti sareau fulgii...de asta n-am fost eu buna la genetica...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

fetelor, tudorica are diaree.. a facut de 5 ori pana acum, a cam plans toata ziua, el care e vesel de obicei.

Ce ii dau?

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput