Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *115*
Raspunsuri - Pagina 5
delia79 spune:
Saluti fetele
Am intrat sa urez la multe lunite micilor sarbatoriti, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi
LA MULTI ANI!! MONICA, sa fii fericita alaturi de familia ta superba si sa ti se implineasca toate dorintele din lume!!!
Nu am avut timp sa citesc mai nimik fetelor, e greu tare cu timpul asta si voi aveti un ritm infernal pt posibilitatile mele. Va duc dorul insa si ma gandesc des la voi . Imi mai clatesc ochii cu pozele voastre de pa picassa, pe care le gasesc mergand pe albumul meu. Multumi frumos fetelor care ne vizioneaza pozicile noastre si ne lasa mesaje. Manga, la tine de ce nu pot vedea decat pozele din ian???? Fa-te vizibila, please .
Lasam un pupic pt Iri, pe care il urmarim cu interes maxim pe picassa .
Noi suntem pe ultima suta de metri cu impachetatul, schimbatul de adrese, banci..... stres cat incape, dar speram sa iesim intregi la minte din aventura asta. Am inceput si noi diversificarea, cu cereale deocamdata. Uneori papa bine, alteori mai putin.... cred ca mai am de invatat cum e cu apetitul la soimita. Dar eu ma declar multumita pana acum.
Va las cateva pozici noi cu soimita iubita, sa nu ne uitati . Sambata implinim si noi 6 lunite, of... cum trece timpul.
pupici
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
iulia0807 spune:
Casuta noua nu face nimeni? m-as baga eu dar mi-e ca-mi prind urechile ..
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
anomis28 spune:
Noah, ca am plecat vitzica si m-am intors balena.
am 56 de kile si nu imi fac impachetari ca am nevoie ma degraba de tonifiere si mai putin..... scoatere apa din tesuturi
.
scriu cu o mana ca Dinu nu sta in gym (azi e pentru el) si roade la un dosar in brate la min.
Uff noi de la Rotarix suntem maraiti, si vomita in jet si ii tot vine inapoi. Azi nu a luat legume deloc, de am bagat iar lapte la pranz. si am incercat si cu tv-ul, ntz, ntz, ntz. Oricum legumele le lua doar cu circu' langa noi, azi n-a vrut si pace.
Fraguta,
noi am facut vaccin chiar daca a avut mucutzi. dr a zis ca doar daca are febra amanam.
fetele cu raceala si puituti muciosi (Catalina, Laura, Liliac, Doris) daca am scapat pe cineva sorry, noi am luat (noroc cu Ioanna, mami o bere la tine cu prima ocazie) Salin 2 care merge noaptea la el in camera si nu mai face muci noaptea.
trimit si revin.
pupici
laura78nico spune:
Buna fetele !
In primul rand LA MULTI ANI MONICA!sa ai parte de tot ce-ti doresti tu alaturi de familie!
Ioana ce mai faci mami? Sincer cred ca in curand voi ceda... Mihai ma termina cu plansul la mese...parca masa de fructe este mai linistita dar nici asta intreaga.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
santorini spune:
Hello fetele! Ma scuzati ca dau buzna dupa cateva zile de pauza, dar pur si simplu nu mai am cand sa va scriu. Am vazut ca si Uka se plangea de acelasi lucru. Ma trezesc, il alimentez pe Andrei, ma spal, mananc pe fuga, ma apuc de facut branzica, piure de fructe, ii dau sa manance lui Andrei, curat legumele, fac piureul de legume (si de azi si de carne), il imbrac, plecam afara (stam 2-3 ore), vin acasa, incalzesc piureul, ii dau iar sa manance, incerc sa mananc si eu, ne jucam, reusesc sa-l mai adorm pt jumate de ora (in care mai citesc si eu cateva pagini, dar pana sa postez se trezeste) , facem gimnastica, ii dau iar sa manace, vine si tati acasa, vorbim un pic, fac cerealele, facem baita, il culc si pic si eu franta. Cam asta e ziua noastra si banuiesc si a voastra (dar probabil eu sunt mai putin organizata decat voi).
La multi ani Monica, sa ia parte numai de fericire de acum inainte, sa fii sanatoasa si sa te bucuri in fiecare zi de Zgatix cel frumusel!
Eu azi mi-am facut o mie de nervi. Cred ca v-am mai zis eu ca mi-am luat beibicuk de la Avent. Si era o minunatie de aparat. Azi era programata prima zi de carnita. Pun eu carnita, pun apa si dau drumul la aparat. Dupa un minut se stinge ledul si se aude semnalul sonar ca si cum s-a terminat. Apas iar pe buton aceeasi cehstie dupa un minut! Banuiesc ca s-a depus calciu pe acolo si trebuie sa-l decalcifiez! Voi ati patit asa ceva? Tin sa precizez ca il folosesc de duoa saptamani. In rezervor eu am pus apa Izvorul Alb de la Dorna ca asta o folosesc la papica lui Andrei. S-ar putea sa fie de la ea? Ca am vazut ca are destul calciu. Si m-am apucat sa fierb carnea (si dureaza frate, ca era si pui de tara). Noroc ca a zis soacra-mea ca ramane ea sa fiarba si carnea si legumele, ca sa putem noi sa iesim afara. Am vazut ca se palngeau fetele de vant.
Pai daca ar sta in Cta nu ar mai iesi deloc, ca aici bate vantul non-stop. Doar vara e mai dragut ca atunci chiar daca bate e cald si chiar e o senzatie placuta, dar in rest. Asta o spune o pitesteanca ce nu s-a acomodat nici acum cu vremea de la malul marii in extrasezon.
Si am nevoie de un sfat de la cele mai avansate cu diversificarea, pt ca nu am retinut ce mi-a zis pediatra. De cate ori pe saptamana dati bebeilor carne?
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
DanuKa spune:
Buna ziua fetelor , vreau sa ma alatur si eu (cam tarziu ) bebelusilor de octombrie , am o fetitza Izabella care a avut pe 16 , 5 luni , inca alaptez si pana ieri era exclusiv , de ieri am inceput sa-i dau mai bine zis sa o fac sa guste cate o molecula de pireu de morcov ,
ce sa va mai zic ? stau in Franta si mai am un baiat de 10 ani
doris_79 spune:
Danuka, bine ai venit la noi.Mai scrie cateva mesaje ca sa scapi de moderare.Vrem poze cu copilasii tai.
Fetele va intreb daca eu ii dau lui theo branzica cu fructe pot sa ii mai dau si cu ou in aceeasi zi?
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanuKa Buna ziua fetelor , vreau sa ma alatur si eu (cam tarziu ) bebelusilor de octombrie , am o fetitza Izabella care a avut pe 16 , 5 luni , inca alaptez si pana ieri era exclusiv , de ieri am inceput sa-i dau mai bine zis sa o fac sa guste cate o molecula de pireu de morcov , ce sa va mai zic ? stau in Franta si mai am un baiat de 10 ani |
Bine ai venit pe la noi!!te asteptam så ne spui si noua mai multe despre voi.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
iuliapapusa spune:
danuka bine ai venit.santdorini eu stiu ca se da de 2 ori pe saptamana
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
DanuKa spune:
merci fetelor , ma chinui sa-mi dau seama cum sa fac sa primesc notificari de la subiectul asta ca sa nu-l scap