FIV 269
Raspunsuri - Pagina 19

simonia spune:
in urma stimularii cu clomifen m-am ales cu 3 chisturi care nu vor sa se sparga/resoarba. ati avut si voi, cum le-ati rezolvat?

bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia in urma stimularii cu clomifen m-am ales cu 3 chisturi care nu vor sa se sparga/resoarba. ati avut si voi, cum le-ati rezolvat? ![]() |
simonia,dar ai fost la dr nu ti-a recomandat nimik?am facut si eu la o stimulare cu closty pe linga folicul si un chist,dar s-a spart o data cu foliculul dupa pregnyl,chiar am avut o scurgere rozalie...
Eu am mai facut chisturi ,dar nu sub stimulare,dr mi-a recomandat orgametril din z16 -10 zile si in z3 nu mai era.
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

yarrina spune:
Fr-anca merg pe 2. Pentru varsta mea cei de la clinica nu merg decat pe maxim 2. Multumesc de sustinere! Tu cand faci beta?

angieangie spune:
eu am facut acid folic ,arefam si aspenter.
sa dea Dumnezeu sa reusim toate sa avem bb
bafta si

elly_me spune:
Abia acum am vazut ca s-a facut o nou sectiune FIV
Cat v-am cautat.
Tocmai mi-am luat Puregon 300ui si am vazut ca nu are dispozitiv de aplicare (nici nu stiam , de fapt, ca-mi trebuie )
Va rog sa ma ajutati si pe mine- de unde v-ati luat dispozitivul?
Am nevoie vineri dimineata de el- pt ca incep injectiile si nu am cu ce sa ma injectez.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

elly_me spune:
Mi-am luat medicatia din farmacie (si nu au)- iar tratamentul l-am primit prin telefon pt ca nu prea am timp sa ma duc la dr.- de abia ma descurc sa ma duc la monitorizari
Am rezolvat- in principiu- am sunat la reprezentanta si imi vor da de acolo dispozitivul.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)