FIV 269
Raspunsuri - Pagina 18

angieangie spune:
bebelusha mea preferata....
...eu gata..nu mai sunt gravi...imi vine sa urlu..am intrat aici sa imi revin putin...nu sunt in stare de nimic...dar sper intr-o minune totusi..pupaceala

moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie bebelusha mea preferata.... ...eu gata..nu mai sunt gravi...imi vine sa urlu..am intrat aici sa imi revin putin...nu sunt in stare de nimic...dar sper intr-o minune totusi..pupaceala ![]() |
Angie, ce se intampla?
de unde stii?
parca testul era abia maine?
Moshulik

angieangie spune:
pai mi-a cam venit...cu surle si trambite....am sunat si mi-au zis ca nu are rost sa mai vin maine...sa sun si sa ma programez pt un nou fiv...
eh...inca mai am speranta a vin la botez cu o burticutza...

moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie pai mi-a cam venit...cu surle si trambite....am sunat si mi-au zis ca nu are rost sa mai vin maine...sa sun si sa ma programez pt un nou fiv ![]() eh...inca mai am speranta a vin la botez cu o burticutza... ![]() |
Offf.... mai Angie... si eu care tot mai speram pentru maine sa imi dai o veste buna....

Cat despre botez, normal ca ai sa vii cu burtik....
pana in ianuarie, cand e programat, e posibil sa vii chiar cu burtik maricica...
dar asta nu te va opri sa te dantuiesti....

Moshulik

yarrina spune:
Astazi m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca din 7 s-au divizat 6, unul este mai anemic dar 5 sunt foarte frumosi, cu 4 celule, si mergem pe ET cu blasto. Joi este ziua transferului. Doamne ajuta sa venim cu vesti bune!!

angieangie spune:
mi-e tare greu...aici e bine..te mai racoresti..si toata lumea te intelege.....oricum nu ma dau batuta..numai ca sunt atat de dezamagita..imi facusem atatea sperante...in fine...noi o scoatem la capat

cristal1995 spune:
angie:
Yarrina: bafta multa si felicitari pentru embrionasii luptatori!
Va pupic
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Tabitha spune:
Angie:
Fetelor, am descoperit printre medicamentele mele 2 fiole de progesteron injectabil de 1 ml (25 mg) care expira in aprilie 2010. Daca le doreste cineva, le ofer cu placere. Astept PM.