FIV 269
Raspunsuri - Pagina 16
BuburuzaL spune:
Se pare ca totul merge bine...Azi, z9 de stimulare avem 5 foliculi pe OD si 8 pe OS iar endo de 9.2. Acel dr chiar ma pusese pe ganduri, dar acum mi-am revenit, e bine, injectam in continuare!
Dragaica este adevarat ca si eu am tot citit ca ar fi indicata cate o sedinta si inainte si dupa EY, dar daca asa mi s-a recomandat...Acum, fie ce-o fi, cu DD inainte!!!...Eu n-am facut decat o sedinta la 2 saptamani,a zis ca e suficient. Tie iti facea si moxibustie?
ici
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???
BuburuzaL spune:
yarrina maine punctia? Iti doresc sa umpli cofragul cu oute bune si frumoase!!!
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Tie iti facea si moxibustie? ici ------------------------------------ Un beta mare in primavara asta??? |
Habar n-am ce inseamna !!!!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
yarrina spune:
Da Buburuza...maine is the Big Day. Speram ca iepurasul sa fi ajuns deja cu outele de Paste. Maine seara cand ajung acasa va anunt ce si cum.
yvonne spune:
Am vazut ca mesajul meu referitor la dr.Coldea Teodor nu s-a afisat. Probabil ca sa nu fac reclama. Scuze, dar am incercat sa scriu pe PM persoanei in cauza si mesajul spune clar: ca nu primeste mesaje private. Alta metoda nu cunosc. Poate ma ajuta cineva cum sa comunic informatiile necesare. Multumesc.
BuburuzaL spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Habar n-am ce inseamna !!!! http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
Adica daca iti incalzea acele cu un carbune...se zice ca are erfect mai bun...
BuburuzaL spune:
Yarrina va fi bine! Multa bafta iti doresc!
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui BuburuzaL
Adica daca iti incalzea acele cu un carbune...se zice ca are erfect mai bun... ------------------------------------ Un beta mare in primavara asta??? |
Nu, acele nu erau incalzite, in schimb imi incalzea burta cu un fel de lampa, dupa transfer nu a mai utilizat lampa.
De la 16 saptamani mi-au schimbat schema, 15 minute pe o parte cu ace in burta, in spate, picioare, cap, frunte (la cap nu-s nicioadata de ajuns la cat is de dusa ) apoi inca 15 min pe cealalta parte.
Sa fiti foarte atente sa foloseasca ace de unica folosinta, multe cabinete le sterilizeaza si reutilizeaza dar mie mi-e frica.
Spor fetelor la oute cat mai multe
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
veronici spune:
Buna seara,
Am intrat sa va spun ca si eu sunt in ziua 2 de stimulare (Puregon 300) ,dl-Prof Marinescu (pt.ca a intrebat cineva) este Plecat intre 12 martie pana la 1 aprilie la o conferinta. Pe mine m-a lasat pe mainile dr.Codreanu. Mi s-a parut un pic cam......ciudata! Voua? Cele care o cunoasteti ! Pe 2 aprilie voi fi in ziua 9 de stimulare si am intalnire cu dl.prof.Marinescu(uff,ce bine).
Nu mi-a raspuns nimeni legat de ceaiul de cretisoara. Stiu ca l-am luat la primul FIV dar nu mai stiu cate cani/zi si in ce perioada. PLZZZZ, help me!
Va tin pumnii si sa auzim de multe"succesuri".
Pupici.
KITTA spune:
Cine ma ajuta si pe mine ca mi-a mai aparut o buba??? Astazi am fost sa mai imi fac si eu ca omu' o eco in Z11 pe CM natural, OS - 1 folicul mic, OD 2 folculi de 15mm si 1 mai mic, endo de 10 mm, numai ca cu un polip endometrail de fo 5 mm. A zis sa ma mai vada si luna viitoare sa vedem daca exista cu adevarat si apoi va trebui scos.
Cine a mai patiti o buba ca mine, ca stiti vorba aia toate bubele mele in fundul babei mele.....