Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu30 spune:
Nana ce bine am ras la faza cu probatul sosetelor !![]()
Ruxi
30 + cu 

AMR ... 6 sapt. ( speram !)!!! 
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Nana ce bine am ras la faza cu probatul sosetelor ! Ruxi 30 + cu ![]() ![]() AMR ... 6 sapt. ( speram !)!!! ![]() |
Si eu la fel
mommy_to_be spune:
Da nana, nu te simti bine, dar tot ne faci sa radem. Si eu m-am amuzat.
Rocsy, Cris

Of... Nati, Nati, eu trudesc din greu la crochetele tale cu varza, cu gandul la tine, si tu nici ca te gandesti sa intri sa ne spui ce ascunzi in burtica... ![]()
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
n_a_n_a spune:
Ma bucur ca v-ati amuzat
. Si eu am ras bine de perla lui tati
.
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
mamanati spune:
Buna fetelor!!!!
Am ajuns acum si eu acasa, trebuia sa trec pe la parinti sa o iau pe Cami. Deci... sunt aici ... si ma apuc de alt mesaj cu detalii.![]()

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
r_ocsy spune:
Am o intrebare : am intrat astazi intr-o bijuterie dupa un cadou si mi s-a pus pata pe un inel din aur alb cu perluta ! Ca sa mai scad din pret, am acasa vreo 2 perechi de cercei stricati ( pe care nu mai am de gand oricum sa ii repar ca nu mai imi plac ) si m-am gandit sa ma scap de ei ca degeaba ii tin . La ce banca pot sa schimb aurul pe bani ?
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui mamanati Buna fetelor!!!! Am ajuns acum si eu acasa, trebuia sa trec pe la parinti sa o iau pe Cami. Deci... sunt aici ... si ma apuc de alt mesaj cu detalii. ![]() www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+ |
sau
?poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
sau ?poze Cristina 32+ cu Sebi![]() AMR 8 sapt![]() |
.poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
Ioana5255 spune:
Nati tu ne mai fierbi mult?
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Am o intrebare : am intrat astazi intr-o bijuterie dupa un cadou si mi s-a pus pata pe un inel din aur alb cu perluta ! Ca sa mai scad din pret, am acasa vreo 2 perechi de cercei stricati ( pe care nu mai am de gand oricum sa ii repar ca nu mai imi plac ) si m-am gandit sa ma scap de ei ca degeaba ii tin . La ce banca pot sa schimb aurul pe bani ? R_ocsy 30 + Ana SofiaAMR 9 saptamani ! |
La BCR, dar nu stiu exact ce fel de aur iau ei. De obicei si la bijuterii iau aur la schimb, ramane sa mai platesti pe langa manopera.
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -9