Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
arturicii spune:
Eu nu cred ca trebuie sa stii sa inoti ptr agua-gym; insa sa vina expertele sa ne spuna;
Sabina, noi am dat tot tot tot; ce ni s-au intors (pur intamplator ca eu nu am zis nimanui sa ne dea ceva inapoi) au fost niste hainute din care am cules 2 geci pt Sabina
Vivela, f tare cu economiile... Nu a inlocuit suzeta cu degetelul?
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 33+
Crissy_C spune:
Vivela, Corina, nu trebuie sa stii sa inoti, dar trebuie sa nu-ti fie frica de apa. Am vazut ca aici unde merg eu iti dau o vesta si niste chestii in picioare, utile pentru exercitii mai mult decat pentru altceva, dar te tin la suprafata. Oricum, apa vine putin mai sus de talie, deci n-ai cum sa te ineci
Dar trebuie sa te mai lasi pe o parte sau pe alta, si pe spate, astfel incat sa poti executa exercitiile. Dar nu intri niciodata cu capul in apa, nu e cazul, doar te mai stropesti un pic ![]()
Cristina, fericita
27+ cu
Patricia
madutza09 spune:
Salutare burtici
Ana chestii din astea de ustensile si aparate de firma sunt k de ce nu, daca preturile sunt mai mici decat acasa ceea ce cred ca asa e bine ca ai sotzul sa le ia direct si eu probabil am sa ma uit pt sterilizator si altele la ofertele lor si vedem de unde alegem...acum sa vedem si cate bibe o sa folosim sper sa fie ca la Cristina sau poate sa alaptez si mai mult de data asta...adica mai mult de opt luni,,,
Hai Nati asteptam numai vesti bune ...
28+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
cris_09 spune:

Hai Nati,hai Nati

Mai dar parca avea programare la 18:30,sau nu tin eu bine minte?
Oricum majoretele sunt puse pentru incurajarea de bebel
,sa nu fie rusinos![]()
Fetele voi aveti probleme cu mersul la baie des?Eu nu merg des..merg incontinuu...decat ma intorc in camera si ma i-a iar
Si noaptea..de 7-8 ori
Arturica am inteles cu verighetele..esti maritata de mult.De la 17 ani?
(ce curioasa sunt si eu-scuzati scuzati..dar am prea mult tp liber si am luat-o pe urma babutelor
)
poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
mommy_to_be spune:
Am si eu o intrebare referitoare la Aqua Gym. E eficienta si dupa nastere, pentru slabit, sau e mai recomandata pentru intretinere, in timpul sarcinii.
Si inca ceva. Ati facut, careva, electrostimulare muscularapentru pierderea in greutate/celulita? Pe mine ma bate gandul sa fac dupa nastere, pe langa sport, normal, insa ma intrb daca merita... Stiti ceva despre asta?
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
mommy_to_be spune:
Cristina, si eu ma duc des la baie. Si ziua si noaptea... Dar eu beau si ceai diuretic pentru gravide care chiar isi face efectul. Elimin apa intr-o veselie...![]()
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
anamariam79 spune:
Mira, eu nu am slabit nik nik de la AquaGym, mergeam ca era tare placut, si ma balaceam in apa. Nu eram insarcinata, si 99% din fete nu erau gravide, deci nu e doar pt. sarcina. Cred ca 1 maxim 2 gravidutze am vazut in total. Nici nu primea instructoarea pe oricine, decat daca te stia ca ai mai facut sport si ai muschii burtii tari, zicea ceva de presiunea apei pe burta...Poate la tine o sa aiba efect de slabire. Poate sa zic ca era ceva mai ferma carnea pe mine, si in timp se modeleaza mai frumos muschii pe lungime, dar in timp..
La mine a avut efect rapid si vizibil si pentru slabit, si anticelulita TaeBo, facut aproape zilnic cate 30-45 de minute, acasa in fata calculatorului, de pe CD-uri, si masaj cu crema profesionala anitcelulita (Supliform si altele anti celulita au fost apa de ploaie. Util la mine a fost masaj cu crema Anesi Lipoaminocell - 1 mil. cutia de juma' de kil). Electrostimulare nu stiu, eu una nu suport, ma ia criza de calciu de la electrostimulare. Poate iti spun fetele care au facut.
Ana
31+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Am si eu o intrebare referitoare la Aqua Gym. E eficienta si dupa nastere, pentru slabit, sau e mai recomandata pentru intretinere, in timpul sarcinii. Si inca ceva. Ati facut, careva, electrostimulare muscularapentru pierderea in greutate/celulita? Pe mine ma bate gandul sa fac dupa nastere, pe langa sport, normal, insa ma intrb daca merita... Stiti ceva despre asta? Mira fericita 30+cu Maya Alesandra AMR 10 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Mira, am inteles ca aqua gym-ul e senzational pentru celulita

Cristina, fericita
27+ cu
Patricia
arturicii spune:
Mary, am facut eu insa tot sportul e mai sfant; crede-ma pe cuvant ca numai cu sport am reusit sa scap de 25kg. electrostimulare, masaje, etc sunt frectii pe bani multi;
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 33+
r_ocsy spune:
Buna burtici !
Ne-am intors de la eco, suntem foarte bine , in grafic, avem 1757g, col 3,6 cm ( nu am scapat de calul balan nici de data asta
); capul orientat in jos , spatele pe stanga , piciorusele si funduletul in partea dreapta ( acum stiu si eu cu ce ma impinge si cu ce ma loveste ).
Data nasterii va fi intre 16-20 mai, o vom stabili doar in aprilie la urmatorul control ( in functie de programul ei si sa nu aiba garda la municipal ).
Avem o bebelina grasunica, ne-a aratat pliurile de grasime de pe spate , coaste
... super tare, nici nu am stiut ca pot fi vizibile. Placenta se pare ca este omogena ... deci ok ( a spus mai multe despre ea dar nu am prins multe ca ma imbracam, iar ea era in cealalta camera cu sotul ) , dar daca am prins cuvantul ok, restul au zburat pe langa.
M-am cantarit, am luat 11 kilograme, deci asta inseamna ca mai pot lua maxim 4 ( sper sa nu depasesc 15 ), daca urca acul cantarului prea repede ma pun pe regim
.
toate burticile
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !