Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Am si eu o intrebare referitoare la Aqua Gym. E eficienta si dupa nastere, pentru slabit, sau e mai recomandata pentru intretinere, in timpul sarcinii. Mira fericita 30+cu Maya Alesandra AMR 10 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Mira, da aqua gym este bun si pt slabit, eu intotdeauna am avut probleme cu greutatea, si am fost cativa ani si la sala, si aerobic , si in final am ajuns la aqua gym si mi-a facut cel mai bine, si cu dieta in paralel, practic e un fel de aerobic dar in apa, iar efortul este dublu fata de aerobicul clasic, insa nu-l simti deloc asa, adica eu dupa 1 ora de aerobic clasic eram cu limba de-un cot, dupa 1 ora de aqua gym as mai fi facut inca una. Uite cateva informatii aici.
Theodora 25+
Stelios
Crissy_C spune:
Bravo Rocsy, ce tare ca ai vazut colaceii de bebeita grasunica!!!![]()
Cristina, fericita
27+ cu
Patricia
arturicii spune:
Bravo Rocsy!!!!! Sa creasca mare bebelusa grasunica (e tot fetita, da?)!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 33+
theophillina spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Am si eu o intrebare referitoare la Aqua Gym. E eficienta si dupa nastere, pentru slabit, sau e mai recomandata pentru intretinere, in timpul sarcinii. Mira fericita 30+cu Maya Alesandra AMR 10 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
A, si inca ceva am uitat sa-ti spun, slabesti cu regim si aqua gym, dar trebuie sa mergi cel putin de 2-3 ori/saptamana. Eu aveam abonament de 10 sedinte pe care le faceam intr-o luna.
Theodora 25+
Stelios
Ioana5255 spune:
Bravo Rocsy. Ce fetita grasunica. Si ce bine stai cu kg. Eu azi m-am urcat pe cantar si am +18 kg
. Sper sa nu depasesc +20 kg.
Hai Nati! NU mai avem rabdare!!
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Ok ... eu am pierdut ceva ( vreo 10 pagini mai exact si sunt in ceata deja ) ... galerie pentru Nati ???
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Ok ... eu am pierdut ceva ( vreo 10 pagini mai exact si sunt in ceata deja ) ... galerie pentru Nati ??? R_ocsy 30 + Ana SofiaAMR 9 saptamani ! |
Hhi, merge la eco azi si toata lumea e curioasa ce ascunde in burtik!
Cristina, fericita
27+ cu
Patricia