Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

daca nu m-a lasat de tot memoria, noi am sterilizat doar pana la 6 luni;

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fetelor - lamuriti-ma si pe mine, ca sa te duci la aqua gym trebuie sa stii sa inoti ?
ma bate gandul sa ajung si eu, desi floreasca e cam departe de mine, dar cum eu inot la fel de bine ca o caramida in apa...am oarece retineri. si nu mi se pare ca ar fi tocmai acum momentul ca balena de mine sa invete sa inoate .

natiiiii...murim de curiozitate .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

fetelor - lamuriti-ma si pe mine, ca sa te duci la aqua gym trebuie sa stii sa inoti ?
ma bate gandul sa ajung si eu, desi floreasca e cam departe de mine, dar cum eu inot la fel de bine ca o caramida in apa...am oarece retineri. si nu mi se pare ca ar fi tocmai acum momentul ca balena de mine sa invete sa inoate .

Subscriu si eu la intrebarea asta

Corina 25s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Noi parca tot pana pe la 6-7 luni.

Camelia pai vezi si tu cum va sta sit, daca vei alapta ori ba si in functie de necesitate cumperi atunci. Noi il avem de la Ale, asa ca nu mai tre sa dau banii pe el. Cred ca a fost printre putinele produse pe care nu le-am dat.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

eu n-am sterilizat niciodata nimic . am incercat de vreo 2 ori niste suzete, dar am lasat-o balta cand vedeam ca eu ii indesam pe gat suzeta, iar in secunda urmatoare ateriza pe parchet sau pe asfalt (depinde unde eram). (intr-un moment de slabiciune a mea, am incercat sa-i dau copilului suzeta, dar el a fost mai destept ca mine si a refuzat-o.)
biberoane n-am avut deloc, asa ca nici sterilizator n-am cumparat.

acum imi dau seama, ce copil econom am avut .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Din cate stiu eu Aqua Gym este gimnastica in apa, ridici maini, picioare etc, dar stand in apa, intr-un bazin cu apa pana la brau. Asta e ce am vazut eu prin Bulgaria cand faceau animatorii aqua gym.

AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:

Corina 25s+ cu Maria

Vivela, Corina, ref la intrebarea voastra raspunsul este nu. Nici eu nu stiam sa inot (intre timp mutandu-ma la mare si sotul meu facand parte dintr-o familie de inotatori de performanta am mai invatat cate ceva) si mergeam la aqua-gym la piscina de la Hotel Ramada si acolo piscina e destul de maricica si are (nu-mi amintesc exact)de pe la vreun 1,35-1,50 m pana pe la 2,00-2,50 si ma asezam evident in zona de piscina cu apa mai mica, in plus ti se dau si aripioare de inot daca doresti, oricum erau f putine care nu stiau sa inoate, iar cele care stiau mergeau la apa mai adanca.

Theodora 25+ Stelios

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Din cate stiu eu Aqua Gym este gimnastica in apa, ridici maini, picioare etc, dar stand in apa, intr-un bazin cu apa pana la brau. Asta e ce am vazut eu prin Bulgaria cand faceau animatorii aqua gym.

AMR - 5 saptamani

Sabina, eu era sa ma inec la mare la mal (ca tiganul, deh!), cred ca nu era apa mai mare de 1 m, dar ma luase prin surprindere cazatura de pe saltea . nu stiu cum naiba am ajuns in apa sub saltea si nu reuseam sa mai ies...off, cred ca-s bolovan rau .

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:

Corina 25s+ cu Maria

Vivela, Corina, ref la intrebarea voastra raspunsul este nu. Nici eu nu stiam sa inot (intre timp mutandu-ma la mare si sotul meu facand parte dintr-o familie de inotatori de performanta am mai invatat cate ceva) si mergeam la aqua-gym la piscina de la Hotel Ramada si acolo piscina e destul de maricica si are (nu-mi amintesc exact)de pe la vreun 1,35-1,50 m pana pe la 2,00-2,50 si ma asezam evident in zona de piscina cu apa mai mica, in plus ti se dau si aripioare de inot daca doresti, oricum erau f putine care nu stiau sa inoate, iar cele care stiau mergeau la apa mai adanca.

Theodora 25+ Stelios

Multam de raspuns, Teo,poate totusi imi iau inima in dinti si incerc, doar nu m-or lasa sa ma inec...
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Multumesc fetele de raspunsuri legate de sterilizator si incalzitor. Vreau sa iau acum dintr-un singur motiv, le poate aduce tati din UK cand vine acasa de Pasti, si le aduce mult mai ieftin decat costa la noi. Nu stiu daca va mai pleca curand, si daca tot trebuie/vreau sa le achizitionez, o s-o fac acum, decat mai tarziu si mai scump de la noi. Nu voi sta acasa cu bebe decat vreo 4 maxim 6 luni (desi nu cred), deci sigur va avea nevoie de bibe.

Iar legat de AquaGym, eu sunt afoana complet la innot, si am facut AquaGym. In sarcina mi-a fost teama de apa din piscina, na, fiecare cu piticii lui. Am 1,55 metri, si apa imi ajungea pana la umeri/gat. Se face efort destul de intens si la AquaGym, si e muuult mai placut decat aerobic. Bine de fapt eu ma duceam la aerobic, si apoi imediat la AquaGym. Scapam si de dus si relaxam si musculatura :D. Ce a fost util, pentru mine ca sunt mica si mereu ma stopeau colegele mai inalte: o casca din aia cauciucata, sa nu mi se ude mereu parul. Si costumul cu totul, deci nu 2-pieces mi s-a parut mai ok in cazul meu.

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput